reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Edytka jak tak samo robie jak Zapominajka masaze brzuszka i od czasu do czasu herbatke : Dorian mi tez tak plakal w tych godzinach 17-20 prezyl sie i przez sen plakal ,a czasmi w nocy ...jak puscil pare baczkow badz zrobil kupke zasypial :tak: czasmi trwalo to ze 30 min taki masaz czasmi 2 razy robilam go ....

Dzis u nas 29s jutro 35 ,,,a ja nawet opalic sie nie bede miala okazji :-( chyba ze w cieniu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hejka. dzięki dziewczyny za podpowiedź w sprawie kolek. u nas tez dzis ciepło. spacerek zaliczony teraz smacznie spi w domu. bo jednak za gorąco.
ale ogolnie to cos malo wpisow. chyba kazdy ma zajecie z dziecmi.
pozdrawiam i życze milego dnia.

cześć dziewczyny, u Nas strasznie gorąco i parno i zaraz chyba jakaś burza będzie. My na razie w domu bo na zewnątrz zbyt gorąco dla takiego malucha ale czekamy do popołudnia żeby troszkę pospacerować.
Oj faktycznie coraz mniej nas tutaj ale wcale się nie dziwię skoro te Nasze pociechy takie absorbujące:tak:

Ale miałam akcję z soboty na niedzielę (nocka) :)))
W sobotni wieczór grill u teściów. Ja prawie nic nie jadłam, bo młody za młody na eksperymenty (2 tygodnie) więc bałam się jeść, żeby nie miał problemów brzuszkowych. Mąż pojadł i popił :-p ok 3 w nocy młody zrobił pobudkę na jedzonko i zmianę pieluszki. Ściągnęłam okupkaną, umyłam mu pupkę, sięgam po nową pieluchę a on SRUUUU taką rzadką z dalekim zasięgiem i caluteńką mnie okupkał. Miałam piżamę z dużym dekoltem i caluteńki dekolt w "musztardzie", no i moje prześcieradło też. Obudziłam męża żeby umył młodego a sama musiałam brać przymusowy prysznic (o 3 w nocy!!):-D wracam do pokoju, a ten mały brzdąc się śmieje (wciąż mimowolnie).
Rano znowu zmieniam mu pieluchę, komentuję akcję z nocki ==> i podobna akcja - młody znowu SRUUUUU!! tylko ja tym razem asekuracyjnie zasłoniłam się matą poporodową. :rofl2:
on tylko czeka aż mu się ściągnie pieluchę!!! i celuje :-D:rofl2:

Witam dziewczyny u mnie również upalnie dlatego na spacerze bylam z malutka rano jutro tez się tak wybierzemy tym bardziej ,ze malota nie ma spania i tylko na spacerze spi .
Ardzesh- ja jem wszystko no prawie nie jem tłustych ,smażonych rzeczy i czekolady a tak to jadlam już truskawki,czeresnie ,arbuza ,pomidory i ogorki jem codziennie malutkiej nic nie jest jutro będzie 3 tydz
co do kupek to moja robi tak samo już wszystko obsikala tylko czeka jak jej sciagne pampersa nie raz potrafi robic przerwy na kupke az jej zaloze nowego pampersa i dalej robi nie raz 3 pieluchy potrafi zalatwic .

Kupogedon :-D

Mój też dziś ma jakąś fazę z kupami. Chyba ma biegunkę...Wczoraj byłam na urodzinach mamy ale też zjadłam tylko barszcz czerwony z uszkami i gotowane mięso z rosoły z ziemniakami czyli to co w domu. A on już dziś chyba z 5 kup puścił, rzadszych niż zwykle i bardziej ciągnących, burczy mu w brzuszku i jest płaczliwy bardziej...:(

reklama
czesć dziewczyny;
za oknem piękna pogoda, z mnie jakieś choróbsko dopadło. chyba z dzieciakami w domu posiedzę, bo samopoczucie mam fatalne.

Miłegodnia!

Do góry