reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
czy to że kończyłam 36 tc oznacza że na rocznice mogę sobie na bzyku pozwolić?
marciosz
Sembo ja po skonczonym 36 pozwoliłam sobie już na co nie co więcej niż raz i baaaardzo mi to poprawiło nastrój, a Mikołaja nie przegoniło więc chyba możesz :-)
sembonzakura
Jakbym sie jeszcze mogła poczuć atrakcyjnie w tym zdeformowanym i opuchniętym ciele hipopotama
natalia_bis
Noelle jeszcze raz gratulacje!! Teraz trzymamy kciuki za szybki powrót do domku:-)
Swoją drogą po takich przejściach jeszcze dała radę Nam ekspresowo przez ALG informacje przekazać Dziękujemy!!!!
Swoją drogą po takich przejściach jeszcze dała radę Nam ekspresowo przez ALG informacje przekazać Dziękujemy!!!!
hej laski
no to Noelle też się namęczyła, ale na szczęście ma to za sobą a Natasza zdrowiutka
heh, ja coś czuję, ze do tego 30-stego nie dotrwam.... jutro mój tata ma imieniny, moze zrobię mu prezent;-) wnuk do bawienia, bo ma za dużo czasu?;-);-);-)
no to Noelle też się namęczyła, ale na szczęście ma to za sobą a Natasza zdrowiutka
heh, ja coś czuję, ze do tego 30-stego nie dotrwam.... jutro mój tata ma imieniny, moze zrobię mu prezent;-) wnuk do bawienia, bo ma za dużo czasu?;-);-);-)
Witam się i JA - tzn. my bo w dwupaku ;-)
Siuśki i krew oddane - może dotrzymam do piątkowej wizyty :-)
Boli mnie głowa ... nooooooooo i standardowo się nie wyspałam.
Noelle daj znać co i jak czy jesteśmy już ciotkami czy mamy &&&&&&&&&&& dalej trzymać
Sembo współczuję ... nuda jest okropna a zwłaszcza dla kogoś tak aktywnego jak TY ;-) a jak Ci położna nie zabroniła bzykać to czemu byś nie mogła????? Daj temu chłopu trochę uciechy ;-)
kaja buty cudne ... lubię takie obcasy ... tyle, że teraz to bym musiała sporo do takich schudnąć
Siuśki i krew oddane - może dotrzymam do piątkowej wizyty :-)
Boli mnie głowa ... nooooooooo i standardowo się nie wyspałam.
Noelle daj znać co i jak czy jesteśmy już ciotkami czy mamy &&&&&&&&&&& dalej trzymać
Sembo współczuję ... nuda jest okropna a zwłaszcza dla kogoś tak aktywnego jak TY ;-) a jak Ci położna nie zabroniła bzykać to czemu byś nie mogła????? Daj temu chłopu trochę uciechy ;-)
kaja buty cudne ... lubię takie obcasy ... tyle, że teraz to bym musiała sporo do takich schudnąć
reklama
Podziel się: