reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
No fakt,racja! Ale to długo w pl po cesarce sie siedzi.Tu średnio 4-5 dni...

W szpitalu po cc u mnie.4 dni.Chyba ze cos.nie tak.widocznie co szpital to obyczaj.

za watkiem powiesciowo porodowym jestem!!super.sprawa wedlug mnie:-)

a ja.dzisiaj intensywnie
Gdzie ja nie bylam i czego nie.robilam;-)
i co?i nawet.mi brzuch nie stwardnial ani razu!!Kurde ja nawet przepowiadajacych skurczy nie mam.Ale.duuuupa....urodze w.czerwcu jak tak dalej pojdzie:-)

Zapo jeszcze raz wszystkiego naj w dni urodzin!
no właśnie dlaczego Zapo będziesz tydz w szpitalu? po cesarce siedzi się w szpitalu 3 dni.
Kobitka witaj!
Elkerka zgadzam się z dziewczynami. npowiedz bratu zeby się nie wygłupiał bo może sobie porządnie zaszkodzić.
Kartagina współczuje przejść z babcią. mam nadzieje,że się polepszy.
aaa i dziękuję za pamięć w spr. imprezy. i to niestety prawda to nie na masz stan takie szykowanie.
serio myślałam ,że wczoraj urodze,czułam się fatalnie.

aaa zapo!! sto lat!!!!:-*

marudze bo rodzic moge juz a tu cisza i spokoj jak nigdy;-P

aaaaa lekarzyna kazal mi szczegolowa.morfologie i zelazo zrobic i przylezc gdy bedzie gorsze niz jest...to moze byc gorsze;-)

ja też nie miałam jeszcze ani jednego skurcza przepowiadającego, wygodnie dzieciaczkom u nas.
Biorę się za frytki, upiekę w piekarniku, mąż przyjedzie, wybył na cały dzień w góry wspinać się to głodomór mi przyjedzie.
Już sie nie mogę doczekać jutra i wieści od Zapo, że tuli Matyldę :)

wikki kurcze ja wlasnie rozwazam opcje frytek:-)

jutro ruszam do ogrodka!! zejdzie mi pewnie z pol dnia,jiz sie doczekac nie moge.Ostatnio tak mnie nosi,ze sama.siebie nie poznaje.Wszedzie mnie pelno a gdy wszyscy juz padaja ja jestem dopiero na etapie.rozkrecania sie:-):-):-)

cos dobrego bym pozarla..hmmmm

A do mnie właśnie zadzwoniła kumpela że ma dla mnie 7 kartonów ciuchów i zabawek po swojej córce i ze w tygodniu nam to podrzuci... szok!!!
Ile tego! !!

reklama
Do góry