reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Kompiel zastosowana juz o 17 ,no nic zobacze czy cos sie zmieni jak nie to przywitam szpital oby nie teraz :-(

mi w szpitalu dano do magnezu buscopan, jesli nie przejdzie i w nocy nie pojefziesz do szpitala to kup jutro w aptec3 dostaniesz to bez recepty- lub zadzwon do swojej poloznej niech poradzi cos ja zawsze zanim do szpitala dzwonie do mojej poloznej
ale jak nie ustapi lub sie wzmocni to nie czekaj tylko do szpitala

reklama
hej dziewczyny,

widże i czytam że dzieje się...

kolejne majowe bliźniaki na swiecie:-)

kinga, trzymaj sie!!!! moze przejdą te bóle... mnie coraz częściej boli, ale na szczęście leżenie i magnez (ewentualnie nospa) pomagają... ale ja to gonię bez przerwy przez te zakupy mieszkaniowe...

aaa i nie wiem co jeszcze... ledwo zyję, idę spać... moze sie uda gdzoieś do 6 pospać, zobaczymy co Zosia wykombinuje.....

nadal nic nie gotowe... mam mocne postanowienie, ze jak jutro po obiedzie Zosia zaśnie to odpalam zelazko, poprałam trochę - pieluchy tetrowe, ciuchy, ręczniki, prześcieradła - to moze trochę wyprasuje i zajmę sie torbą..... obiad na jutro mam, wiec moze sie uda....

Citrus - super wątek założyłaś JESTEŚ MISTRZYNIĄ

Kinga - trzymaj się tam jakoś, do maja jeszcze troche przypomnij dziecku :D !!

Michałowi sie jednak nie poprawiło... czeka mnie koszmarna noc.. ja już nie moge patrzeć na syna jest taki osłabiony... blady oczy same mu się zamykały i głowa sama opadała... i w pieprzonej angli nic na to nie zaradza.. w polsce pewnie zatrzymali by nas w szpitalu, jak by zobaczyli tylko jak wyglada ;( płacze z bezsilności to taki ból jak dziecko Ci cierpi !!!!!!! On juz nawet nie ma czym wymiotować, dusi sie przy wymiotach, białą pianą wymiotuje a do tego biegunka ;///// :( Mąż wraca już z pracy bo kazał mi zadzwonic jesli mu się nie polepszy, boje sie sama zostać w domu i chorym dzieciem.

Ostatnia edycja:
eklerka, kurde, to masakra... pój go ile się da...
nie wiem co jeszcze poradzić, jak czytam jak w Anglii leczą, to sie ciesze ze mnie tam nie ma.... to już wolę narzekać na nasz NFZ.... mam nadzieję, ze szybko mu przejdzie....

Dzieki dziewczyny narazie bol sie zmniejsza ale maly energi ma tyle ze caly brzuch mi chodzi ,,,normalnie kosmita:-D
eklerka-ja mu caly czas maj ,a on chyba bratu chce prezen zrobic jutro na urodziny :-) .No nic czas na odpoczynek milej nocki

Dziewczyny co do tematu szczepionki-autyzm, to powiem Wam szczerze, że coś w tym musi jednak być, ponieważ mój młodszy brat jest osobą upośledzoną, ma stwierdzony autyzm, jest opóźniony w rozwoju, ma 18 lat a lekarze do tej pory nie wiedzą dokładnie co jest przyczyną...w grę wchodzi genetyka albo właśnie szczepionka, bo w tamtych czasach różnie bywało z tymi szczepieniami.. :sorry: Aczkolwiek ja sama jestem ZA szczepieniem...

reklama
dobry wieczór...
u mnie dzisiaj masakryczny dzień, więc dopiero zaglądam
chciałam sprawdzić jak tam nasza kolejna parka maluszków :-)
nadrobię resztę i popiszę , jak się wyśpię ;-)

Eklerka - bardzo poważnie to wygląda :-(faktycznie rozgazowana cola jest dobra jako środek nawadniający, więc jak nie masz nic innego, to i to dobre
ale ja bym chyba próbowała jakąś pomoc lekarską wydębić z angoli :sorry:
dziecko bardzo szybko się odwadnia
gdyby miał gorączkę albo zaczęły się bóle, to jedźcie na pogotowie

mam nadzieję, że do rana wszystko wróci do normy :tak:

Do góry