a my wybieramy się na zabawę sylwestrową , gdzie jestem zmuszona ładnie się ubrać czyt. wbić moje ciało z duuuuużżżżżym brzuszkiem w jakąś sukienkę. ale spędzimy ten wieczór ze znajomymi ,których uwielbiam więc będzie cudownie:-)
reklama
citrus
Fanka BB :)
W domu, w domu i chyba nawet Bogu za to dziękuję, bo pewnie i tak będę walczyć z sennością Włączę sobie Sylwester z Dwójką albo innym Polsatem, będę oglądać prowadzących, których nie lubię i tyle. Jak byłam w liceum, jakoś mocniej mnie ciągnęło do zabaw sylwestrowych, chociaż nigdy nie należałam do specjalnie towarzyskich osób i starałam się unikać większych spędów
No i chwalę się! Nie udało mi się dobić do dwustu przeczytanych w tym roku książek... Chlip :-( Kończę, mając ich na koncie 187. Pewnie przez następne lata nie uda mi się pobić rekordu, chyba że będą to książeczki dla dzieci
No i chwalę się! Nie udało mi się dobić do dwustu przeczytanych w tym roku książek... Chlip :-( Kończę, mając ich na koncie 187. Pewnie przez następne lata nie uda mi się pobić rekordu, chyba że będą to książeczki dla dzieci
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Heloł;
ja coś oczek dziś nie mogę otworzyć, więc nie wiem, czy w ogóle dotrwam do północy
Ja mam -3 i żadnych wskazań lekarz mi nie dawał.
Najlepiej zapytać gina.
Citrus 187 to bardzo ładny wynik.
ja coś oczek dziś nie mogę otworzyć, więc nie wiem, czy w ogóle dotrwam do północy
jako że teraz jest czasu duuuuużoooo na siedzenie w necie (tylko oczu szkoda) na fb koleżanka podała linki od razu podłapałam i polecam...Moich 100 błędów wychowawczych
a czy któraś z Was ma wadę wzroku?od jakiej wielkości wady zależy jaki będzie poród?bo straszą mnie cesarką
Ja mam -3 i żadnych wskazań lekarz mi nie dawał.
Najlepiej zapytać gina.
Citrus 187 to bardzo ładny wynik.
Hej hej
Ale miałam noc, Kuba znów bał się strzałów i płakał. Dziś zapowiada się jeszcze gorzej
My dziś też zostajemy w domu. Ja nigdy nie byłam na żadnej imprezie, bo po prostu nie lubię takich rzeczy.
Co innego w gronie znajomych, ale w tym roku jakoś nie
Ale miałam noc, Kuba znów bał się strzałów i płakał. Dziś zapowiada się jeszcze gorzej
My dziś też zostajemy w domu. Ja nigdy nie byłam na żadnej imprezie, bo po prostu nie lubię takich rzeczy.
Co innego w gronie znajomych, ale w tym roku jakoś nie
hej,
ja chciałam dziś spędzić spokojnie w domku z małżonem. No ale brat się uparł, żebyśmy przyjechali, a nie sami siedzieli w domu więc pojedziemy na wioskę do brata. Pogramy w coś, bo my uwielbiamy grać w gry towarzyskie i mamy ich całe mnóstwo
Moja mała pomyliła noce i dziś urządziła sobie Sylwestra w moim brzuchu, dyskoteka na całego, aż spać nie mogłam ale uwielbiam te chwile i jak mój brzuch się buja.
W końcu kupiłam tego rogala do spania chyba z 2 godz myślałam nad kolorem ale w końcu wzięłam brąz bedzie pasował do koca i mebli, i dodatkowo u tej samej osoby wzięłam Fridę do noska zawsze jedna przesyłka.
Bawcie się dziś dobrze dziewczyny
ps przynajmniej jutrzejsze święto nie należy do nas - Światowy dzień kaca
ja chciałam dziś spędzić spokojnie w domku z małżonem. No ale brat się uparł, żebyśmy przyjechali, a nie sami siedzieli w domu więc pojedziemy na wioskę do brata. Pogramy w coś, bo my uwielbiamy grać w gry towarzyskie i mamy ich całe mnóstwo
Moja mała pomyliła noce i dziś urządziła sobie Sylwestra w moim brzuchu, dyskoteka na całego, aż spać nie mogłam ale uwielbiam te chwile i jak mój brzuch się buja.
W końcu kupiłam tego rogala do spania chyba z 2 godz myślałam nad kolorem ale w końcu wzięłam brąz bedzie pasował do koca i mebli, i dodatkowo u tej samej osoby wzięłam Fridę do noska zawsze jedna przesyłka.
Bawcie się dziś dobrze dziewczyny
ps przynajmniej jutrzejsze święto nie należy do nas - Światowy dzień kaca
Noelle1986
Citrus super wynik
A ja sylwestra na domowce u rodziny. Z czego ciesze sie niezmiernie bo na nic innego nie mialabym sily. Mąz dzisiaj ma dyzur na SORze, wiec bez połowicy. Ide do kuchni...skonczyc keks,i zrobic jakas salatke....
co do wskazan okulistycznych do cc to teraz niezbyt czesto takowe istnieja. Kumpela ma -6 i nawet nikt nie bral pod uwage cc,ani ginekolodzy ani okulista..........
tak wogole to: SZCZESCLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!
bo juz pewnie na BB w tm roku nie wbije....
A ja sylwestra na domowce u rodziny. Z czego ciesze sie niezmiernie bo na nic innego nie mialabym sily. Mąz dzisiaj ma dyzur na SORze, wiec bez połowicy. Ide do kuchni...skonczyc keks,i zrobic jakas salatke....
co do wskazan okulistycznych do cc to teraz niezbyt czesto takowe istnieja. Kumpela ma -6 i nawet nikt nie bral pod uwage cc,ani ginekolodzy ani okulista..........
tak wogole to: SZCZESCLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!
bo juz pewnie na BB w tm roku nie wbije....
Ostatnia edycja:
citrus
O, to miłe, że Wy też śpiochy dzisiaj Jedyny mój wysiłek dzisiaj to napisanie podsumowania roku na blogu i ugotowanie gulaszu (z sarniny, mniam).
A, zapomniałabym! Chłopię moje spełniło wczoraj marzenie me o cytrusach, przybyło do mnie chyba z pięć kilo
Wracam do pisania, bo do jutra nie skończę
Dobrej zabawy tym, którzy się gdzieś wybierają i tym, którzy zostają w domu ;-)
A, zapomniałabym! Chłopię moje spełniło wczoraj marzenie me o cytrusach, przybyło do mnie chyba z pięć kilo
Wracam do pisania, bo do jutra nie skończę
Dobrej zabawy tym, którzy się gdzieś wybierają i tym, którzy zostają w domu ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wikii a jaki kupiłaś ten rogal? Ja się niesamowicie waham, czy kupić ten droższy, czy zwykły jakiś.
Fiołkowa może musicie Kubusiowi stopery włozyć na dzisiaj, bo się biedaczek wykończy. Współczuję przeżyć. U nas na szczęście ani Iggy, ani zwierzory na hałasy nie reagują. Może kot trochę.
Noelle miłej zabawy!
Fiołkowa może musicie Kubusiowi stopery włozyć na dzisiaj, bo się biedaczek wykończy. Współczuję przeżyć. U nas na szczęście ani Iggy, ani zwierzory na hałasy nie reagują. Może kot trochę.
Noelle miłej zabawy!
ALG
My też siedzimy w domu bo jako "ciezarni" nie jestesmy jakimś super towarzystwem do nocnych szalenstw ;-)
Wieczorem pojdziemy na glowny plac na fajerwerki i tyle...
Dla pierworódek: ten rok zmieni na zawsze wszystko w naszym zycziu
Dla mamus kolejnych dzieci: kolejne wyzwanie przed Wami
Kochane Moje WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM NADCHODZACYM ROKU !!!
Wieczorem pojdziemy na glowny plac na fajerwerki i tyle...
Dla pierworódek: ten rok zmieni na zawsze wszystko w naszym zycziu
Dla mamus kolejnych dzieci: kolejne wyzwanie przed Wami
Kochane Moje WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM NADCHODZACYM ROKU !!!
reklama
Kupiłam dokładnie z tej aukcji Poduszka, kojec do karmienia, spania MOTHERHOOD (2889789895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dużo o nim czytałam bo do najtańszych nie należy ale się zdecydowałam bo ma bardzo dobre opinie. Dziś rano zamówiłam a już dostalam maila że przesyłka została wysłana także w srodę już u mnie będzie to będę mogła co nieco więcej napisać.
Podziel się: