reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
w pierwszej ciąży dostałam kartkę od okulisty że w razie przedłużającej się drugiej fazy porodu wskazanie do ...nie pamiętam jak to było napisane...ale chodziło o nienaturalne metody,znaczy cesarkę czy inne...ale ja się bałam i tą kartkę wyrzuciłam:szok: teraz znowu myślę co by iść do okulisty po poradę,ja mam prawie - 5...ale nadal boję się i wolę rodzić naturalnie:-(

noirel, nie żartuj nawet... Wolisz oślepnąć podczas porodu? Skoro lekarz dał skierowanie, to chyba miał powody?
Cesarka nie jest taka straszna, wierz mi. Wiadomo, że nie jest naturalna, ale da się wytrzymać.
Nie narażaj się bez powodu.

zmykam do łóżka....
jutro pobudka o chorej porze więc chyba czas najwyższy....
byle szybko ten dzień pracy minął.
Wieczorem do znajomych idziemy, S. obiecał zrobić spagetti na obiad i sałatkę na wieczór (ma wolne:)). wyprasowałam mu dziś 8 koszulek i 2 koszule więc nie ma wyjścia:p

dobrej nocki!!!

Witam
A co tu wieczorem tak pusto ;-):-D wywialo wszystkie czy jak? a moze to juz tak przedsylwestrowo ;)) i wszystkie poszly wczesnie spac, no nic poczytam sobie i tez lece spac, choc cierpie znow ostatnio na bezsennosc, chodze spac po polnocy a potem ciezko mi wstac o 8 ehh

siema kobity, jakie plany na dziś? Ja w robocie do 18 a potem do kuzyna na drętwą posiadówe kiedy to faceci piją a kobiety rozmawiają o dzieciach i oglądają komedie :D

reklama
Sembo no to ciekawy wieczór :D

Ja mam nadzieję, że puszczą mnie wcześniej do domu - tak koło 12 :-) Na wieczór chcę zrobić pizze i jakieś przekąski, przyjdą do nas sąsiedzi z 3 latkiem i chyba przyjedzie szwagier z żoną i małym Igorem. Mam nadzieję, że wysiedzę do północy:szok: bo dla mnie 22 to już wyczyn:-)

Do góry