reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Noirel to lez ile wlezie! Kurcze 3cm i trzeba duzo lezec? Kurde.....a ja mam 2,8cm....i powiedziala, ze jest ok.

Citrus no ale to w sumie samo zdrowie, więc wcinaj:-) Może nabąknij o Twojej zachciance swojemu facetowi... ;-) A całowanie stóp- feeeee:-p

cztery godziny w izbie przyjęć,ale bardzo miła obsługa.dostałam no-spe zastrzykiem w pośladek :szok: skurczy nie wykazało,bóle też niby nic...stres...ale niestety okazało się że szyjka macicy zaczęła się skracać,z 5 cm zrobiło się 3 cm,niby to jest jeszcze granica normy,ale już ryzyko jest większe i za 7 dni kontrola,jak się skróci jeszcze bardziej to podszycie,jak się nie skróci to za 10 dni znowu kontrola.no i leżymy jak najwięcej :szok:

mi mowiono ze krytycznie jest przy 1,5cm dobrze ze beda kontrolowac oby sie wiecej nie skracala

Noirel to lez ile wlezie! Kurcze 3cm i trzeba duzo lezec? Kurde.....a ja mam 2,8cm....i powiedziala, ze jest ok.

3 cm jest oki,ale ja miałam w pierwszej ciąży niewydolność i podszycie a teraz miałam 5 cm i mi się zaczeła skracać,więc teraz mam 3 cm a za tydzień mogę mieć 1,5cm, dlatego ja muszę leżeć ,Ty o nic się nie martw

Boszzzz....tekst mojego R. przed chwilą: " o patrz, miałem rozporek rozpięty, a Ty tego nie wykorzystałaś" :szok::-D hahahahah!

A ja grzeszę....maleńka szklaneczka PEPSI..to się chyba Madzi nie spodoba!

Nanu, po prostu żelatyna jest świńska, a ja świniny nie jem ze względów wyznaniowych :sorry2:

Mysiak, myślisz? Ja nie wierzę w to, że płeć dziecka determinuje smak, na jaki ma ochotę matka :-) Parę tygodni temu słyszałam, że będzie chłopiec, skoro ciągle jem na słono... Dla mnie to takie ciążowe legendy, które mogą dać nadzieję wierzącym w nie kobietom :tak:

Aisha
, no JAK MOGŁAŚ?

Citrus no kurna, przeoczyłam :sorry2: ;-)

A i wyczytałam, że lepiej wypić PEPSI niż Coca Colę, jeśli chodzi o kofeinę, w PEPSI jest tylko 0,01g/100ml, a w Coli 12mg/100ml. Pocieszyłam sama siebie:-p

reklama
Do góry