reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Mam więc nadzieję, że moje wrażenia będą zgoła inne :-p

A już tak będąc w temacie kultury, to skończyłam przed chwilą książkę Moniki Richardson "Pożegnanie z Anglią". Zdecydowanie nie polecam, bo nic specjalnego.
Za to odkryłam fenomenalny serial w stylu western. "Deadwood", trzy sezony po 12 odcinków. Mocny, szorstki, twardy, męski - oj cudny!

reklama
Myślę , że Hobbit nie może być gorszy od Atlasu Chmur, zmarnowałam wczoraj 3 h na ten film, prócz charakteryzacji absolutnie nie polecam.

Atlasu nie widziałam :sorry2:

Przedwczoraj śniło mi się, że jem pyzy. Wiecie, że się obudziłam i rozpłakałam, że nie mogę ich zjeść naprawdę teraz. No jak dziecko się rozbeczałam :-D
Pdwaliło mi i zwariowałam. Ciekawe, czy na to są jakieś leki :sorry2:

Zapominajka ja sporo płaczę ostatnio, wczoraj na przykład się zryczałam, bo mi kanapka spadła na podłogę i pieczarki się posypały;-)

Sembonzakura
nie przejmuj się, u mnie jest identycznie. Od tamtego porządnego kopniaka, do tych wyraźnych 3 też trochę czasu minęło. Też bym chciała, żeby to już tak regularnie było.

A słuchajcie mam taką głupią sprawę, otóż wczoraj jak się wypróżniałam, chyba się za mocno napinałam i brzuch mi stwardniał jak nie wiem i chyba mała jakoś się przesunęła i w ogóle się nie mogłam na lewej stronie położyć, bo tak mnie bolało z prawej strony, jakby kopała w jajnik. Myślicie, że takie parcie może mieć jakiś mocno zły wpływ?

A mi się dziś śniło, że jadłam ciasto francuskie...i też mam straszną chęć.

No na 16.00 jadę na wizytę, odpindrzyłam się jakbym nie wiem co miała robić
wink2.gif
, ale tak jakoś chciałam ładnie wyglądać, dla samopoczucia. Może po to, żeby czuć się mniej źle, jak znów mnie o*******i za wagę
angry.gif

Ostatnia edycja:
Jejku, czyli są jeszcze inny zrytki wśród nas płaczące z powodu jedzonka. Możemy się zrzeszać :-D

Aisha nie pomogę, bo nie miałam tak.

reklama
Do góry