reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Noelle - i tak powinno być!:tak:

Mamy zarezerwowanego Hobbita na sobotę, ale w Brzesku, 60 km stąd. Co tam, moi Rodzice zostają z młodym, to my jedziemy "poszaleć":-)

Tak gadacie o tych choróbskach, że i mnie coś chyba dopada. Bolą mnie jakby znów te cholerne zatoki:wściekła/y: Wysłałam Małża po Sinupret i łykam Gryporutin (wit C, wit A, malina, czosnek, rutyna, cynk - mogę z przyzwolenia gina) i obym to szybko zwalczyła...

Zapomniałam Wam napisać, że jak wczoraj byłam w tym szpitalu, to przyjechała dziewczyna do porodu. Najpierw pod ktg, a potem na oddział poszła, ale brrrrrr, strasznie ją bolało,ledwo szła bidula, już się boję ;P

Aisha ja jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży to zaczęłam ulotki o epiduralu czytać :) sorki ale ból porodowy to nie dla mnie :)

Dziś szefowa d mnie czy mam jeszcze zamiar rosnąć bo obawia się że się w biurze dwie nie zmieścimy w krótce. Dziecko zwariowało ... Czuje jak by mi karp w macicy pływał hahaha

Ja tez po zakupach,choc w sumie wiecej lazenia niz zakupow. Siostra to rebki szukala i postanowilam sie ruszyc z domu po tym swiatecznym lenistwie... tlok w galerii na maxa,mega kolejki do przebieralni,torebka nie kupiona,ja po 2h okupowalam lawki bo miednica nie dawala rady... wrocilam bogatsza o spodenki ciazowe z HM za 20zl i o bol glowy.... w sumie nie pamietam kiedy mnie glowa bolala a dzis masakra!

Jutro idziemy w odwiedziny do mojej przyjaciolki z dziecinstwa,nie widzialysmy sie kilka lat. Dorobila sie 2 corek w miedzyczasie:)

A z milych nam nowin i wiesci,wstepnie umowilismy sie na poczatek maja na wizyte w USC celem zaklepania terminu,a rodzice zapodali pomysl ze kupia nam obraczki w ramach prezentu. Dzis bylismy nawet cos wstepnie ogladac:)

Teraz juz leze z ta glowa jak nie moja,obejrzelismy PSY.... ide spac chyba...

cześć dziewczęta :happy:

Ale leje:baffled: Chyba muszę Tatę zatrudnić do Kuby, bo nie będę go wlec w taką ulewę, a muszę pochodzić po sklepach...

Miałam dziś fatalną noc. Wyjęłam moją poduszkę ciążową, bo biodra straszliwie mnie bolą. Coś wcześnie mi się to zaczęło...przy Kubie chyba dopiero w 7 miesiącu:baffled:

hej dziewczyny :)

Noelle rzeczywiście miła sytuacja :) mi się jeszcze takowa nie zdarzyła. Wrzuć foto brzuszka :)
Co do zakupów też wczoraj poszalałam kupiłam torebkę taką mała w reserved za całe 29,90 :)
Jeszcze dziś planuję się wybrać do TK Max jak ja lubię ten sklep tam jest wszystko tylko trzeba mieć cierpliwość.
Nanulika spodnie ciążowe za 20 zł ? Faktycznie trafiła Ci się promocja to taniej niż czasami w lumpikach :)
Na hobbita wybieram się 01.01 zarezerwowaliśmy sobie kanapę ( miejsce podwójne ) jeszcze nie korzystałam z tego rodzaju luksusów :)
A wczoraj zrobiłam pyszny deser tyle ze w odróżnieniu do świątecznych ten był zdrowy mniam wysylam Wam zdjęcie :) przepis pochodzi z ogrody babilonu

miłego dnia :)

Załączniki

• kiwi w deserze1.jpg
    kiwi w deserze1.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 24
naniulka aaa za 20zl a ja krocie wydalam na swoje.eh...
fiolkowa wspolczuje bolu bioder:/ U mnie sporadycznie to rwa kulszowa sie odzywa. Poki co bez takiego czadu jak za pierwszym razem. Da sie przezyc.
wikki wyglada przepysznie,i jeszcze z kiwi ,ktore kroluje w mym sercu Mmmmm...

U mnie pogoda do du... pada deszcz:/ a ja sie zbieram do dentysty. Jak ja tego nie znosze:/ Juz wole ginekologa chyba. Potem zakupy,musze jakas saltke lekka zrobic. Nie moge juz patrzec na to jedzenie świateczne:/
Popoudniu wrzuce zdjecie mojego brzuchola. Przerazilo mnie troche ze w takim tempie to do 9 miesiaca bede jak wieeeeeloryb.

reklama
Do góry