reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
A mnie po 8 godzinach siedzenia tak boli podbrzusze ze zaraz zejde.... jakby mi kto szpile wbil,trzymal i czasem porusszal....:( w aucie juz przyjelam pozycje lezaca-na razie nie pomaga...

Witajcie! Chciałam tylko powiedzieć że żyję ;) Strasznie długo mnie nie było więc nie mam szans na przeczytanie wszystkich postów.... nadrobię tylko ostatnich kilka stron ;) Miłego wieczoru!
P.S. Już jutro grudzień i święta za pasem ;) Ale fajnie, co??? :))))

Właśnie wcinam kolacje - makaron rurki z mlekiem :szok: Ostatnio to jadlam jak dzieckiem bylam chyba;]

Ejjj wiecie co mnie meczy teraz? GAZY:dry: I to okropne - szczegolnie wieczorem. Moglabym ciagle bąki puszczac kurde:dry:

reklama
Taaaaa, ja zjadłam sałatkę ziemniaczaną z kiełbasą drobiową, ogórkami kiszonymi, cebulą i sosem czosnkowym i w pracy myślałam, że na dupie odlecę w przestworza...

Do góry