reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

troche malo mnie tu jest ale sa rodzice u mnie i ciesze sie ze moge ich zobaczyc a maly juz wogole wniebowziety ze dziadkowie sa :)

co do polskiej sluzby zdrowia to sie bardzo ciesze ze nie mam z nia juz od dawna nic wspolnego, tu tez sie zdarzaja rzeczy ktore mi sie nie podobaja, ale nie sa tak nagminne i olbrzymiej wagi jak w pl, jak slysze co mowia moi rodzice albo siostra mieszkajacy w pl to az mi czasem ciarki przechodza

Kitka- ale sniegu zazdroszcze, u nas niby tez tak raz w roku jest ale hamburg lezy jakos tak dziwnie ze co spadnie to zaraz sie roztopi... ale mrozek u nas tez juz dzis byl, choc w centralnych niemczech i na poludniu tez juz podobniez snieg
ale tu u mnie niestety nie, bardzo mi brakuje snieznych swiat znanych z dziecinstwa tu z reguly rozpadane rozchlapane sa choc w pl tez ostatnio nie zawsze zima tak sniezna jak te nascie dziesiat lat temu

Linka- witaj

Kasienkadg- to niezla mieliscie z m noc :) :):)

co do aut my mamy typowo rodzinny galaxy:) ale moj m jest i tak milosnikiem motorow wiec jak nie jezdzimy razem to on motorem :)

k.a.j.a- w de tez nosp nie uznaja, zreszta nospa - moim zdaniem tylko na zalecenie lekarza, na wlasna reke bym nie brala gdyz tez ma swoje skutki uboczne o ktorych malo ktory lekarz mowi, na podtrzymanie tez nic nie daje moj gin, jak stracilam w wkietniu w szpitalu powiedziano mi: byc moze zabrzmi to zle ale natura wie co robi... zalamanej kobiecie przed zabiegiem.... ale u nasz na szczescie kiedy plod obumiera robia zabieg, chyba ze na zyczenie kobiety ktora chce by sie samo wyczyscilo wowczas nie
trzymam kciuki by wszystko bylo u was ok

ach rozkurczowo dziala chyba jeszcze magnez i jest znacznie bezpieczniejszy od nospy... ale ja nie lekarz wiec przed wzieciem prosze sie zapoznac z ulotka lub skonsultowac z lekarzem ;)

ok wiecej nie doczytam ide do rodzicow w niedziele juz odjezdzaja i kto wie kiedy sie zobaczymy napewno nie w tym roku a pewnie w maju

milego wieczorku

reklama
Zapominajka, ZNOWU? No weź nie piernicz :baffled:

Ano znowu. I do tego zgaga :baffled:
Jest mi źle.

Ja bym takiemu też chyba przywaliła. Uważam, że takie teksty to elementarny brak szacunku dla drugiego człowieka. Jak można żywą istotę rozpatrywać w kategorii opłacać?

Kaja a ta położna dojechała? Co ci powiedziała?
A Nia ma rację, potas i magnez dobre są na skurcze. Ale to trzeba przyjmować raczej stale, a nie w czasie bólu.

Ostatnia edycja:
Ja magnez biore 3x1,a skurcze od wiezadel jak lapaly gin zlecila nospe w tej samej dawce i po 2 dniach ustalo...

My juz w drodze do czewy,snieg z deszczem wiec malo przyjaznie ale dajemy rade:)

Milego wieczorka!

Ano znowu. I do tego zgaga :baffled:
Jest mi źle.

Ja bym takiemu też chyba przywaliła. Uważam, że takie teksty to elementarny brak szacunku dla drugiego człowieka. Jak można żywą istotę rozpatrywać w kategorii opłacać?

Kaja a ta położna dojechała? Co ci powiedziała?
A Nia ma rację, potas i magnez dobre są na skurcze. Ale to trzeba przyjmować raczej stale, a nie w czasie bólu.

polozna dojechala i sama zrobila wielkie oczy, bo podobno ona ich w szpitalu zawiadamiala, jaka jest sytuacja, poza tym maja cielaki moja historie choroby i jak zechcialoby sie jednej z druga kretynce zerknac to nie opowiadaly by mi o naturze..

o kurcze, chyba do mnie dzisiaj bez kija nie podchodz...:-D
a zaczelo sie od tego ze sofa przyszla i nie jest w tym materiale ktory zamawialismy, inny kolor i inny material. wrrrr:szok:

NIA, to Ty moja sasiadka jestes:-D

cześć laski :D ja już pokupowana, zainwestowałam w pare ciuchów na wigilię firmową w przyszły wtorek :) jutro świąteczne zakupy.
Czuje się mega wielka muszę zmierzyć mój obwód w pasie:D ale aż mnie odgina jak chodzę :D co będzie do kwietnia?
Teraz muszę trochę posprzątać salon i chill przez reszte dnia:)

reklama
Do góry