reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

troche malo mnie tu jest ale sa rodzice u mnie i ciesze sie ze moge ich zobaczyc a maly juz wogole wniebowziety ze dziadkowie sa :)

co do polskiej sluzby zdrowia to sie bardzo ciesze ze nie mam z nia juz od dawna nic wspolnego, tu tez sie zdarzaja rzeczy ktore mi sie nie podobaja, ale nie sa tak nagminne i olbrzymiej wagi jak w pl, jak slysze co mowia moi rodzice albo siostra mieszkajacy w pl to az mi czasem ciarki przechodza

Kitka- ale sniegu zazdroszcze, u nas niby tez tak raz w roku jest ale hamburg lezy jakos tak dziwnie ze co spadnie to zaraz sie roztopi... ale mrozek u nas tez juz dzis byl, choc w centralnych niemczech i na poludniu tez juz podobniez snieg
ale tu u mnie niestety nie, bardzo mi brakuje snieznych swiat znanych z dziecinstwa tu z reguly rozpadane rozchlapane sa choc w pl tez ostatnio nie zawsze zima tak sniezna jak te nascie dziesiat lat temu

Linka- witaj

Kasienkadg- to niezla mieliscie z m noc :) :):)

co do aut my mamy typowo rodzinny galaxy:) ale moj m jest i tak milosnikiem motorow wiec jak nie jezdzimy razem to on motorem :)

k.a.j.a- w de tez nosp nie uznaja, zreszta nospa - moim zdaniem tylko na zalecenie lekarza, na wlasna reke bym nie brala gdyz tez ma swoje skutki uboczne o ktorych malo ktory lekarz mowi, na podtrzymanie tez nic nie daje moj gin, jak stracilam w wkietniu w szpitalu powiedziano mi: byc moze zabrzmi to zle ale natura wie co robi... zalamanej kobiecie przed zabiegiem.... ale u nasz na szczescie kiedy plod obumiera robia zabieg, chyba ze na zyczenie kobiety ktora chce by sie samo wyczyscilo wowczas nie
trzymam kciuki by wszystko bylo u was ok

ach rozkurczowo dziala chyba jeszcze magnez i jest znacznie bezpieczniejszy od nospy... ale ja nie lekarz wiec przed wzieciem prosze sie zapoznac z ulotka lub skonsultowac z lekarzem ;)

ok wiecej nie doczytam ide do rodzicow w niedziele juz odjezdzaja i kto wie kiedy sie zobaczymy napewno nie w tym roku a pewnie w maju

milego wieczorku

reklama
Zapominajka, ZNOWU? No weź nie piernicz :baffled:

Ano znowu. I do tego zgaga :baffled:
Jest mi źle.

Ja bym takiemu też chyba przywaliła. Uważam, że takie teksty to elementarny brak szacunku dla drugiego człowieka. Jak można żywą istotę rozpatrywać w kategorii opłacać?

Kaja a ta położna dojechała? Co ci powiedziała?
A Nia ma rację, potas i magnez dobre są na skurcze. Ale to trzeba przyjmować raczej stale, a nie w czasie bólu.

Ostatnia edycja:
Ja magnez biore 3x1,a skurcze od wiezadel jak lapaly gin zlecila nospe w tej samej dawce i po 2 dniach ustalo...

My juz w drodze do czewy,snieg z deszczem wiec malo przyjaznie ale dajemy rade:)

Milego wieczorka!

Ano znowu. I do tego zgaga :baffled:
Jest mi źle.

Ja bym takiemu też chyba przywaliła. Uważam, że takie teksty to elementarny brak szacunku dla drugiego człowieka. Jak można żywą istotę rozpatrywać w kategorii opłacać?

Kaja a ta położna dojechała? Co ci powiedziała?
A Nia ma rację, potas i magnez dobre są na skurcze. Ale to trzeba przyjmować raczej stale, a nie w czasie bólu.

polozna dojechala i sama zrobila wielkie oczy, bo podobno ona ich w szpitalu zawiadamiala, jaka jest sytuacja, poza tym maja cielaki moja historie choroby i jak zechcialoby sie jednej z druga kretynce zerknac to nie opowiadaly by mi o naturze..

o kurcze, chyba do mnie dzisiaj bez kija nie podchodz...:-D
a zaczelo sie od tego ze sofa przyszla i nie jest w tym materiale ktory zamawialismy, inny kolor i inny material. wrrrr:szok:

NIA, to Ty moja sasiadka jestes:-D

cześć laski :D ja już pokupowana, zainwestowałam w pare ciuchów na wigilię firmową w przyszły wtorek :) jutro świąteczne zakupy.
Czuje się mega wielka muszę zmierzyć mój obwód w pasie:D ale aż mnie odgina jak chodzę :D co będzie do kwietnia?
Teraz muszę trochę posprzątać salon i chill przez reszte dnia:)

reklama
Do góry