reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mysiak milo poczytac,ze dla odmiany wrzucasz w siebie jedzenie :-D Ja dzisiaj tez niezle i chyba az zrobie sobie kawe z tej radosci!I wypije ja tez.Taki plan :)

George jak szukalam to pierwsza cena,na jaka trafilam to bylo 300zl :szok: I zwatpilam czy jest sens w Polsce robic.Ale normalnie kolo 200-240zl a u niego akurat 180.Ja wczesniej robilam na Klinikach u mojego lekarza a teraz tez nie mialam pojecia.Bede dzwonic w przyszlym tygodniu zeby sie umowic.To dam Co znac jak to dokladnie wyglada.

Margeritka-przepraszam ze nie witalam.Jakies takie niegoscinne ze mnie barachlo!Ale juz sie stawiam do pionu.Oczywiscie zapraszamy w nasze skromne progi.Napisz cos o sobie.Daj sie troche poznac;-)

Ja spalam jak kamien.Jak zwykle.Jak mialam pobudki w nocy to napawalo mnie to przerazeniem.Bo normalnie to maz sie smieje,ze spie zanim zdaze polozyc glowe na poduszce.

Ide po ta kawke:-)

reklama
Hej dziewczyny :-)jestem tu nowa bo niedawno znalazłam tą stonkę) można do was dołączyć ? :-)
Witaj, miło cię widzieć. Napisz nam coś o sobie ;-)

Kora biedaku. Zdrówka wam życzą i mam nadzieję, że szybko choroby odpuszczą. A jeśli chodzi o to co można, to tantum verde na pewno, sinupred to chyba same zioła, więc pewnie też. A wapno nie wiem :dry:
Na 1 cebulę ok 3 łyżeczek sypię (warstwami).
Mi lekarz dał jeszcze syrop Hedalix i też piję (jest bez recepty)

a tego chrzesniaka to nie wiesz jak potraktowac

• laugh.gif
    ..ja to nie lubie polowy dzieci w przedszkolu Marysi bo mi dziecko zaczepialy, ale szybko je do pionu ustawilam:-Dniech wiedza z kim tancza:-p

buly wlasnie sie skonczyly, zrobilam dzisiaj i tak sie nazarlam , ze nie pamietam jak sie nazywam:szok::-D
Coś proponujesz?;-) może sie okarze, że znasz jakieś sposoby, których nie przetestowaliśmy.

Kora - Kolejny dowód na to, że nieszczęścia chodzą stadami :( współczuję i duuuuużo zdrówka życzę;-)

Margeritka - witamy cieplutko:-) napisz nam coś o sobie:tak:

Nio to się witam po nieprzespanej nocy;/ Znou dokucza mi ząb, który był zatruwany i cos sie w nim dzieje;/ dentystka poiedziała, że prześwietlenia mi nie zrobi z racji ciąży....i męcz się kobieto:angry: efekt był taki, że zasnełam nad ranem i spałam do 10:no: Maja do szkoły nie poszła, bom nie była w stanie się podnieść:no:

Ehhhhh dopadlo mnie to świństwo!!!!!!!!!!!
Mam owsiki moj syn tak samo... Od rana robie porządki wszystko piore, zabawki wyparzam w goracej wodzie... Te co sie nie da to scierka przecieram... Michal dostal juz leki... A co ze mna ;/// :((((( w ciazy slyszalam ze nie mozna brac zadnych lekow na pasożyty.. Jedzenie kapusty czy ogorkow kiszonych slyszalam ze to wcale nie pomaga bo wracaja po 2 tyg. No kurde jestem zalamana z skad to swinstwo sie u nas wzielo :((((

reklama
"Czasami haftuje, tak, jak nauczyłam się z kolorowego pisma dla katolickich pan domu, albowiem kobieta nie umiejąca haftować nie może się w pełni spełnić życiowo."

No to na czasie bardzo z tym haftowaniem!Hahaha!Mysiak mozemy poczuc sie naprawde spelnione zyciowo...

Ale tak powaznie to smialam sie az doczytalam do konca i sie okazalo,ze to podrecznik.Myslalam ze to jakas parodia wychowania do zycia w rodzinie(czy jak ten dziwny przedmiot sie zowie)!A to podrecznik zatwierdzony przez MEN.I czego te biedne dzieci sie ucza?Nie podkrecam sie bo zaraz znowu sie zagotuje.Ale to ma byc obraz rodziny?Co ma utrwalac w tych dzieciach?

Do góry