reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

citrusku pisałam w ostatnim poście ,że ją własnie nabyłam. jest świetna i gatunkowo tez ,wiec polecam .szkoda ,że nie ma z długim rękawem

Mamazboy - Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, koszulki dla kobiet w ciąży[/QUOTE]

aniaczek bardzo się cieszę i gratuluje.
noelle ja ostatnio cierpnie na bezsennośc. tu wszystko dziewczyny piszę ,ze dobrze sypiają i ja obudzię się o 2 lub 4 i później już koniec spania.:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Nanulika - a nie myslałaś o tym, żeby serio odpocząć? Jeśli ta praca składa się z samych takich stresujących sytuacji, a boisz się dodatkowo, że mogłabyś stracić maleństwo...

Ja mam dzisiaj wolną sobotę bez żadnych perspektyw no i muszę jakoś ten czas zaplanować, pewnie będą zakupy, sprzątanie, działkowanie z małą;-)

ardzesh - ten dzidziuś i tak się tam w środku doskonale rozwija, nawet bez prędkiej wizyty, więc bądź spokojna - ja też mam pierwszą wizytę ze słuchaniem serca dopiero za prawie trzy tygodnie.

A ja już też nie śpię:)

Iownka
Pewnie że myślałam o wolnym... Trudniej to tylko przychodzi jak się ma pod sobą ludzi i są tematy niezakończone, których nie chce się im zostawiać.... trudno to wytłumaczyć. Plan miałam taki żeby pracować do Bożego Narodzenia - po wczorajszej akcji obiecałam sobie,że jeśli jeszcze raz doprowadzą mnie do takich nerwów - znikam! ostatnia szansa!!!

A my dziś mamy w planach domową sobotę. S. prosił o obudzennie za godzinkę, potem kawka i śniadanko, porządki jakieś trzeba poczynić.... na obiadek mamy wczorajszy rosołek... Zrobię tylko sałatkęjarzynową skoro mam warzywka z rosołu:)

MAM WIELKĄ PROŚBĘ!!!

biorę udział w konkursie - wygraną jest mój wymarzony fotel Egg:)
jeśli któraś z Was posiadająca konto na fb miałaby chęc i czas - proszę o "Lubię to" i komentarze przy 6 ściu zdjęciach mojego mieszkanie:)

to jest ostatnie moje, jest jeszcze 5 "w okolicach" - chyba łatwe do rozpoznania, bo są z tego samego wnętrza tylko z różnych stron:)

http://www.facebook.com/photo.php?f...99059663.86523.275618429174391&type=1&theater

Marzy mi się ten fotel:) miałabym gdzie wygodnie karmić maluszka:)

Z góry dziękuję:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;
ja dziś od rana w lepszej formie.
Noelle ty wstajesz o barbarzyńskich porach! Podziwiam i nie zazdroszczę.

Nanu wrzuciłam jeszcze tego linka na grudzień, może troszkę kliknięć będzie.

Mamy już z Biedroneczką uprawnienia moderatorów :-D W związku z tym jeśli macie jakieś propozycja, pomysły, sugestie piszcie!!! Postaramy się zaspokoić wasze oczekiwania.

Wczoraj już nie miałam siły pisać, ale próbowałam jakieś zakupy poczynić dla fasoli. Tak symbolicznie. I wiecie, że nie było NIC co by mnie zachwyciło. Mam taki niedosyt, jak dawno. Chyba sobie w necie poszukam...

Zapominajka - cieszę się, że jesteś moderatorką!!!!

A ja już po zakupach, teraz do zoo z Emilką, to będzie ciężki dzień.

19 dni do wizyty i usłyszenia serduszka - trzeba być dobrej myśli....

Polubiłam i ja :tak:

Dziś kiepkso się czuje, brzucho mnie boli, ale nie na dole tylko tak ogólnie żołądek, mam mdłości i chyba pobiera mnie przeziębienie, bo boli gardło, ucho i ogólnie jestem mega osłabiona. Jak na złość bo przecież dziś obiad rodzinny!

reklama
dzien dobry,

my dzis tez rodzinnie, zaraz na zakupy wekendowe a pozniej na urodzinki kolezanki Nielsa, wiec bedzie fajnie, tylko nie wiem jak to przezyje, gdyz strasznie chce mi sie spac :)

Zapominajka, biedroneczka- fajnie ze jestescie juz moderatorami :)

aniaczek- wspolczuje mdlosci, i jesli to naprawde przeziebienie-oby nie- to zdrowka, gratuluje serduszka

Iownka- tez widze milo sie dzien u Ciebie zapowiada

Framama- milej soboty z goscmi

nanulika- niestety nie mam konta na fb, ale trzymam kciuki by jak najwiecej osob na Twoja propozycje wnetrza glosowalo, wspolczuje problemow w pracy, jesli sytuacja sie nie unormuje to chyba L4 rzeczywiscie byloby lepsze

Noelle- az nie wierze o ktorej tego posta napisalas :) mnie mdlosci tez nie mecza, czasem jak pomysle o jakims jedzeniu jest mi zle ale do przezycia :)

citrus- fajna koszulka, choc ja raczej w normalnych gustuje bez napisow i obrazkow

milej soboty

Do góry