reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

kooska...pieknie sie zapowiada...
szkoda ze tak daleko...przyjechalybysmy i przeniosly raz dwa...
u nas tez graciarnia ale my mamy wrodzone zbieractwo...

reklama
Hej..ja juz sobie leze na oddziale, po wstepnych badaniach...
Jutro robia mi jeszcze HSG w narkozie i do domu w piatek...
Ale mialam fatalna droge...dosyc ze wyjechalam o 5 po 4 niecalych godzinach snu, to jeszcze lalo jak z cebra ze wycieraczki nie nadazaly, to jeszcze mi sarna wyskoczyla przed kola...ledwie wyhamowalam...biedna ze strachu bo trabilam i migalam swiatlami posliznela sie na deszczu jeszcze i uciekla w poplochu...a ja mialam nogi jak z waty...normalnie gabka...dobrze ze nic z przeciwka nie jechalo...bo mnie troche rzucilo na drugi pas...bo mokra droga a i droga ha,owania dluzsza...troche mnie slizgnelo...na szczescie nie jechalam nie wiadomo jak szybko....
Teraz odpoczywam....

Camel, to sama przyjechałaś?

Ja dziś na zakupy się wypuściłam, chciałam pooglądać podwójne wózki, ale tylko jeden był taki strasznie kobylasty. Wróciłam tylko ze skarpetkami i rajstopkami dla dzieci. Za to przyszły mi trzy pary spodni dla Filipa, może chociaż te mu z tyłka nie będą spadać. Dopadłam promocje w Coccodrillo.

No i wygląda na to, że przesypiane noce mają swoje konsekwencje. Chyba powróciła mi @. O ile to nie jednorazowe, bo i tak może się zdarzać. Po poprzednim porodzie tak miałam. 6 tygodni, potem większe krwawienie i 6 miesięcy przerwy.

Filipia...sama sama bo nie mial kto mnie zawiezc. A. w pracy a dziadek z Jaskiem.
te wozki to pewnie wszystkie duze...
ja z okresem mialam podobnie...

Filipia...ja bym bardziej brala cos jeden za drugim...bo szerokosc tych wozkow jest taka ze nigdzie nie wejdziesz ani nie zmiescisz przez drzwi...moze poszukaj uzywanych na olx albo gumtree i innych...nawet na ebayu..z zagtanicy sprzedaja nie raz tanio.... ja bym wybieralam bardxiej takie jak budujacamama.pl choc ten co ma Flowmama tez jest niezly ale cholernie drogi...

Na początku rozważałam taki jak Budująca ma, ale już widzę któreś z moich dzieci siedzi schowane pod spodem... To nie przejdzie. A jeden za drugim nie zmieści się do windy, stargać to po schodach też nie bardzo więc pozostaje takie coś. Pomierzyłam już nawet drzwi i ten wózek akurat się mieści.

Ja bym chyba nie kupowała już wózka podwójnego. Chyba że planujesz już kolejne dziecko ;-)
Popatrz na wózki Phil @ Teds (vibe albo explorer) bo słyszałam bardzo dobre opinie (przy czym są okrutnie drogie, ale czasem na allegro czy olx można dostać).
My już na szczęście w domu.
Camel No to będziemy jutro kciuki trzymać za dobre wyniki!

Witch plany to ja może i mam, ale już nie tak szybko. Może za 2-3 lata. Się zobaczy;)
A wózki Phil&Teds są fajne, ale raczej na krótki okres czasu, bo ten kosz pod spodem jest mały, a moja Zośka do małych dziewczynek nie należy. Poza tym nie przekonuje mnie fakt, że jedno z dzieci miałoby siedzieć schowane pod spodem;)
A wózka poszukuję bardziej na weekendowe spacery po mieście więc dużych wymagań nie mam, a co za tym idzie nie chcę wydawać za wiele;)

reklama
Myślę że pomysł z podestem nie jest zły. Leon by na pewno to podchwycil. Phil&Teds fajne. Ja przy kolejnym (jeśli mi się zdazy) będę na taki polować :)

Camel "szerokości" ;) dosłownie i w przenośni

Do góry