reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Dzięki ewcia za nazwę tych kropli do uszu. U mojego też ciągle brudne uszy... Muszę sobie te cudo sprawić.

Elajar U mnie Marcin znów przesypia całe noce, a ja się budzę w godzinach jego pobudek. A nawet jak się budzi, to chwilę pojęczy i dalej śpi. Od kilku dni łykam melatoninę, ale chyba muszę zwiększyć dawkę, bo wciąż się budzę... Jedyny plus jest taki, że nie wstaję z bólem głowy. Wstaje mi się dużo lżej.

Podjęłam decyzję też o wyjęciu szczebelków, bo młody zaczął się coraz ambitniej na wszystko wspinać. Wcześniej też były próby, ale skończyły się fiaskiem, bo zbyt często wyłaził z łóżka. Zobaczymy jak będzie tym razem.

reklama
Oj witch nie wiem czy polecać. U nas po tych kroplach zrobiło się bagno. Właśnie jestem po lekarzu. Antybiotyk i skierowanie do laryngologa :/

Ewcia zdrowka dla synka.
U nas okres buntu nadal trwa. Raz jest wszystko zle, innym razem wszystko cudownie hehe
Poza tym nie wiem czy sie chwalilam, ale poznalam kogos, ale nie bede za duzo pisac, bo znowu sie okaze, ze nic z tego nie bedzie... Wczoraj byla czwarta randka i ciesze sie na kolejna :D
milego weekendu!

Antybiotyk ewidentnie pomaga bo jak ręką odjąć przestał grzebać w tym uchu. Niestety jeszcze bolesne bo nie daje dotknąć a wejście ma strasznie zaklejone wydzielina wszelką.

Dziewczyny jutro koniec mojej męczarni. Jutro z rana goście wyjeżdżają. Mam tylko nadzieje ze Młody nie odczuje bardzo "ciszy" w domu. Ja ja będę kontemplowac z przyjemnością :)

Od poniedziałku znowu L4 :/

Co tu za cisza?

Dla odmiany ja jestem...
Dobrze ze z uchem lepiej...
Wlascie sie zastanawialam jak twoi goscie i czy Leo juz odpieluchowany ;-)

Kooska...gdzie ty pznajesz tych facetow...ja mam wrazenie ze gdybym nie byla w malzenstwie to bym chyba nikogo nie poznal...bo w sumie nawet nie wiem gdzie sie nowych facetow poznaje :-) ;-)

Taka piękna pogoda a dzieciaki musiały się pochorować...
Jedno i drugie biegunkę ma. A ja mam coraz więcej prania.

kooska Ja też jestem ciekawa gdzie tych mężczyzn poznajesz ;p

A ja mam ostatnio wrażenie, że ciągle w domu sprzątam i ciągle mam burdel. Już mam ostatnio dość.
No i lecę sprzątać, bo wieczorem mam gości :crazy:

Hej kobitki;)
Jak tam z poniedziałku?
Ja mam dzień porządków po weekendzie. I zastanawiam się poważnie czy nie zakupić podwójnego wózka, bo Fifi się ostatnio przeprosił z jeżdżeniem i na spacery chodzimy na dwa wózki. Niby fajnie, ale czasem niewygodnie. I tak myślę, że idzie wiosna, spacery dłuższe, może warto? Tylko czy mi się Fiful znów nie rozmyśli. Patrzę bardziej po tych tańszych, żeby był praktyczny a nie bajerancki. My nie jesteśmy mega spacerowicze więc po co nam ogrom funkcji, ma po prostu się sunąc do przodu. Co myślicie?

Fifowa...gdybym miala jakas wolna kase pewnie bym sie skusila..bo ja wiekszosc czasu sama bez malza. z drugiej strony chlopaki coraz wieksi...ciezka decyzja..moze choc taki z podestem...

reklama
Hej mamuśki..jak tam mija wam dzionek?
U nas noc przespana, ja wypoczęta, dużo energii, posprzątałam, obiad miałam z niedzieli...tzn z rosołu zrobiłam pomidorową... Jasiek ogarnął miske oglądając Stacyjkowo - tylko przy tym je i nie wybrzydza...dobrze że będą nadawać tą bajkę w TVP ABC od marca...teraz pewnie bede się brać za prasowanie póki młody ogląda,,,,
to leca ...ciau....do wiecdzora....
kooska kiedy dokładnie przerzucasz graty do nowego?

Do góry