reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zartujecie!!! od jakiego czasu jestescie bez seksu? Camel seks sprzyja zrzucaniu kalorii, nie czekałabym z tym zbytnio.

Z innej beczki FIFCIA lub Anet powiedzcie kochane co mam sobie kupić na urodziny :
janome juno e 1015
czy singer 8280
czy silvercrest z lidla tylko ponoc koszmarnie trudno ją kupić
oswiadczam, że to bedzie mój pierwszy raz, ale bardzo chce to zrobić

Ostatnia edycja:
Wiolon....ostatnio to chyba przed operaja jakos...ale czestoliwosc sporadyczna.... baaardzo sporadyczna....zadne z nas nie zaczyna.... i jest cisza...a ja niekonuecznie mam ochote na zaczynanie....bo zawsze myslalam ze to facet powinien miec wiekszxy poped ...i nie chcialabym sytuacji gdy face moiwi sorry nie dzis glowa mbie boli.,.

Wiolon dobre dobre.
Mój zazwyczaj pyta czy dam dupy :) czym mnie do białej gorączki doprowadza i libido od razu -5 jak chce być miły to pyta dupci :) ale ja podobnie jak Camel. Zatracilam pewność siebie nago i seksapil..ale to chyba nie to forum.

Rozumiem, faktycznie gorzej jak jest podobny poziom napięcia seks. czyt zbliżony do zera i nikomu nie chce sie zaczynać, tak to temat do rozmowy . Może Twój chłop boi sie zaczynać bo myśli że Ty jeszcze nie jestes gotowa , w koncu miałas operacje, Ty nie akceptujesz swojego ciała wieć tez fluidów nie wysyłasz, kochana pora na akceptacje siebie, zacznij spalanie kalorii od seksu 1 min to 4 calorie

Wiolonczela bardzo dobrze radzi, brać sie do seksu!!! U nas gra wstępna dzisiaj po południu polegała na: mała spi? To dobrze, szybki seks i jeszcze moze drzemka nam sie uda.
Ale tak na poważnie, to po porodzie asolutnie nie miałam ochoty na sex, mógłby nie istnieć, ale z czasem wróciło do normy, ale wymagało to sporo przemyśleń i pracy nad sobą, ze oprócz tego, ze jesteśmy rodzicami to nadal mam faceta w domu, któremu zajmowanie sie dzieckiem nie wystarcza. A i mi wróciła ochota i radość z seksu, nie od razu ale jest ok
u nas nadal choroba, goraczka wraca, ale mała je, bawi sie, nie widać po niej choroby. W poniedziałek pójdziemy na kontrole to zobaczymy czy nic sie nie wyklulo

A u nas wszystko zamarlo juz w trakcie staran o dziecko..,leczenie, sex na godziny, pod kalendarz i dyktando lekarza.,,od tamtej pory jest cienko.... i to nie przed czy po operacji.,,jtak jest od dawna...potem ciaza, potem polog, potem zmeczenie obojga..i tak jakos oboje zatracilismy checi i libido....

reklama
Aniazetka mam podobne przemyślenia do Twoich , no i teraz do seksu w związku podchodze dosć lajtowo, kiedyś miałam większe oczekiwania, wiecie trele morele,srutu tutu a teraz czasami (rzadko )odpuszcze mu nawet te idziesz sie gzić

Do góry