reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Romantyzm, kwiatki kolacje etc. Super, ale dla nas, kobiet. Facet jest prostszy po prostu chce sexu bez otoczki, jasne ze sie czasem postara ale to dla nas, by okazać ze sie stara i jeszcze zależy. Moja mama zawsze mi powtarzała, ze wszystko sie da poukładać w związku, ale jak sex jest do dupy to nic z tego nie będzie. Wiec czasami warto niebtraktowac sexu jako nagrody dla faceta, tylko jako przyjemność dla obojga, bez otoczki,

Camel a jakbyś tak wyszła do niego, przecież to tak nie jest , że tylko facet musi inicjowac seks,
Aniazetka kwiatki i kolacje proszę Cie o takich rzeczach to ja nawet nie śmiałabym pomyśleć, choć zdarza sie, że chłop proponuje mi masaż

wiolon...kiedys to przerabialam..poki zaczynalam sex byl..czasem nie...potem czesciej nie...zaczelam sie czuc dziwnie...i oskarzac siebie...potem zeby nie katowac siebie odpuscilam...i wynik to sex od wielkiego dzwonu...

U nas czasami sie zdarzają, czasami ... Zamiast masażu mam drapanie po plecach, bo to uwielbiam. Ale czar wielkiego starania sie dawno prysł, nie ma sie co oszukiwać, natomiast sex zdrowo działa na związek. Camel wszystko jest w naszej głowie, to ze nie czujesz sie atrakcyjnie, grubo, to ze twój m nie chce sexu to ze nie inicjuje, jestem pewna, ze jakbyś go zapytała lub zrobiła pierwszy krok to by chciał, tylko pewnie nie chce ci zrobić krzywdy, bo operacja nie dawna, moze nie wie jak o tym porozmawiać. Zapytaj po prostu lub powiedz czego oczekujesz

reklama
Wiolonczela, ja mam Singera. Prosta, łatwa w obsłudze, bez bajerów, cicha i nie za droga.

Ja mam nadzieję, że moje życie seksualne za jakiś czas odżyje, bo jak nie, to stracę wiarę w siebie, z którą i tak jest krucho patrząc na to co ze mną uczyniły dwie ciąże. Ale na razie Zośka okupuje naszą sypialnię i mój biust;)

Do góry