reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Będą różne momenty w życiu takiego rodzeństwa. Na początku jest zazdrość, potem jak młodsze robi się bardziej kontaktowe - to się kochają i jest fajnie (np. starsze rozśmiesza - młode się uśmiecha, starsze przyniesie zabawkę - też się uśmiecha), a potem znów przychodzi czas kiedy na nowo odzywa się zazdrość - bo młodsze zaczyna sięgać po zabawki starszego, które wcześniej były tylko jego. No i w tym okresie najczęściej obrywa się młodszemu. A potem młodsze zauważa, że też może o coś zawalczyć - zaczynają się kłócić - raz się dogadają a innym razem się pobiją ;-)I tak już potem do końca - przy czym zmieniają się jedynie tematy kłótni.

A u mnie okresu dalej brak. Ja to sobie trzeciego dziecka nie wyobrażam :frown:

reklama
Witch no to smigaj po test...chyba ze wiesz na 100% ze raczej nie sikalas pod wiatr ;-)

Ja to jak bym teraz byla w ciazy to by bylo niepokalane poczecie bo juz nawet zapomnialam co to sex i jak to sie robi...

Hej, hej.
Filip śpi, Zośka się wierci, jak nie wywali jakiegoś numeru, to dzień uważam za super udany ;)
Ja o seksie się nie wypowiadam, bo ja nie wiem co to jest ;) I pewnie jeszcze trochę się nie dowiem ;)

hejka

znowu laptop byl w naprawie...tym razem to moja wina i tylko moja...upadl mi na podloge...oczywiscie P. obrazony, tak jakbym specjalnie go zrzucila....zawiozlam wczoraj w poludnie i dzis juz odebralam....180zl w plecy...ech

dzieci zasmarkane, wiec swiat gilami plynacy...zaczelo sie od A., z przedszkola przytargala....teraz maluchy....masakra

te przytulasy to chyba wszedzie, ja praktycznie nie mam ani chwili wolnej od ktoregos dziecka....robia wyscigi kto pierwszy do mamy sie przytuli....ciagle slysze od A. "mamo chce sie przytulic albo kocham cie mamusiu", a maluchy buziaki rozdaja i sie przytulaja :)

Camel-u nas tez sytuacja finansowa kiepska, ale jakos dajemy rade, a u nas przeciez 3....ciuchy dostajemy zazwyczaj albo szukam w ciucholandach, pomagaja moi rodzice (troche mieska, warzywka, jajka, czasami jakias kasiorka)....kombinujemy jak sie da :)

kochane czy ja weszłam na blog siostr niepokalanek ??? baby ponoc jak chłop w domu jesc nie dostanie to jada na miescie.
szybciutko mi tu kupowac sexi bielizne , gorseciki i do dzieła, od seksu bardzo zalezna jest jakosc zwiazku

Wiolon...oplulam monitor.,..tak parsknelam smiechem....a czego faceci sie nie zastanawiaja czy my nie "stolujemy " sie gdzies na miescie :-) ?

reklama
Sa tacy co i oboje na miescie lubia...i jak im smakuje...ale o gustach sie nie dyskutuje :-) ja na poczatku musze troche sloniny zgubic....:-)

Do góry