reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ale naskrobałyście.

Ja ostatnio właśnie myślałam o Elajar. Była mi bliższa, przez te perypetie z dzieciakami. Czułam że ona wie o czym mówię i nawzajem. Właśnie miło by było gdyby napisała jakieś pożegnanie.

Poza tym młoda mi dzisiaj w nocy marudzi, mam nadzieję że noc przespana będzie. No i nie mam inteligencji żeby odpisać coś mądrego Wam, więc życzę przespanych nocy.

No to mam wiadomosc od Elajar. W sumie nie wiele sie dowiedzialam. Ale maja sie dobrze... Nic sie strasznego nie dzieje. Ale wynikly pewne problemy i musiala uciekac z forum i nie myslala ze ktos bedzie az tak zainteresowany jej zniknieciem wiec odeszla bez pozegnania. To tak w skrocie. Szkoda. Bo bardzo lubilam jwj obecnosc tutaj i co dzien okolo 22 czekalam na jej wpis. Mam nadzieje ze kuedys moze do nas zajrzy.i napisze pare slow.

Aniazetka jak tu bede do wiosny to wbijam. Wlasnie ogladajac Sylwestra z Wroclawia mowilam do m. ze skoro autostrada to szybko i latwo no i w porównaniu do lbn blisko to trzeba pojechac. Jak wiolon sie podlacza to masz juz maly nalot :)
Wiooon u mnie tez pampy chusteczki poscielka swoje..i was daja zlobkowe?? Kuchnia tylko u nas na miejscu ale jak poczytam jadlospis czasem to moj wschodni zoladek chyba by tego nie zniosl. Ale Mlody je i rosnie. I dobra. Niech probuje wszystkiego. Aczkolwiek racje sa dla mnie jakieś glodowe. Chociaz najprawdopodobniej to sa zdrowe i wystrczajace racje tylko ja mierze swoja miarą. I staje sie jasne dlaczego tak wygladam :/

Ależ mi dziś dali popalić. Przed południem wszystko fajnie i pięknie. Trochę Fifi złośliwił, ale Zośka szła rytmem podjeść, pospać, pobałwanić się chwilkę. A potem odmowa spania, wiszenie na cycku i tak cały dzień. Przysnęła może dwa razy na 15 minut. A wieczorem oba spać nie i koniec. Filip jakiś rozżalony, tylko ze mną i ze mną. Zosia też na cycka, bo jak nie to płacze i tak bujałam się między pokojami do tej pory. Filip zasnął i pewnie pośpi, a Mała nie mam pojęcia. Po tych pobudkach, to już niczego nie jestem pewna. Zastanawiam się czy może ona się nie najada, bo biust mi sflaczał. Niby coś tam jest, ale ona tak jakby tylko wisiała, a nie jadła. M. mówi, że to tylko taka lekcja pokory i jutro będzie lepiej, ale jakoś dziś trudno mi w to uwierzyć.

Oj filipia...nie zazdroszcze sytuacji...zanim sie wsxyscy przyzwyczaja do siebie to troche zleci...ale mimo wszystko zazdroszcze takiej rodzinki...

Bynajmniej wiemy, ze Elajar i rodzinka maja sie dobrze :) fajnie camel, ze napisalas do niej.
Filipia, takich dni pewnie bedzie wiecej. Pamietam jak moja wisiala non stop na cyckach i myslalam, ze mam za malo mleka. Rosla jednak i przybierala na wadze.
U mnie jest znajomy z PL w odwiedzinach. Odkad przyjechal, O. zasypia okolo polnocy... dusza towarzystwa normalnie...

Hoho kooska...moj tak byl dusza jak bylam w delegacji potem w swieta a teraz dre z nim koty i z laska zasnie o 22:30 co jest lux bo zazwyczaj o 23. Takze Kochana mysl co bedzie potem... ;) fajnie ze znajomi z Pl tak Cie odwiedzaja. Zazwyczaj osoba ktora wyjedzie jest zapomniana. Choćby wielka przyjaźń była :/

Camel dzieki za info o Elajar. Rzeczywiście zdawkowe to i jakby nie do konca szczere ale skoro mowi ze wszyscy maja sie dobrze to ufam ze tak jest.

Filipia trzymaj sie. M.dobrze prawi. I nie watp w swe cycy ;) fifiego wykarmily to i Zośkę dadzą radę. Musi byc dzien zly zeby potem dwa byly piękne.

Zawsze po powrocie z PL, gdzie O. jest rozpieszczana na maksa, nie moge jej ogarnac przez tydzien. Teraz pewnie tez tak bedzie...
Mam jeszcze kilku dobrych znajomych z PL, z ktorymi sie odwiedzamy :) na szczescie!
Leon tak pozno chodzi spac nawet po zlobku? Ile tam spi w ciagu dnia?

reklama
W żłobku maja drzemke miedzy 12 a 14. To jest czas kiedy nie mozna dzwonic do drzwi :) zazwyczaj śpi bo tylko raz mi ciocia Ania narzekala ze nie chcial spac. Mówię Ci. To jest terminator, niezniszczalny.

Do góry