reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
nareszcie jestescie , u mnie piwo korzenne pycha, dzieci oczywiscie spią, bo drugie wytrabiłam a mam zamiar sie odchudzac.
Ewcia przyjedz na noc z Leonem , co sie wina napiejemy, chłopa dzis poinformowałam ze moze na weekend bedziesz, zapytał, czy informuje go o tym bo bedzie trójkąt :):)
Kooska opowiadaj co to za znajomy???

Ewcia Wiolon wpadajcie :) chętnie bardzo Was poznam osobiście, zreszta wszystkie Was chętnie bym poznała.
Fifia na pewno masz mleko, ale wiem, ze w takiej sytuacji głowa płata figle, ja przy małej tez miałam schizy, ze nie mam mleka, ze głodna etc., karm na zdrowie
moja mała śpi w zlobku tez miedzy 12-14 po zupie a przed drugim daniem, a wieczorem przed 20 juz śpi i tak ma od urodzenia, wcześniej kladlam ja zaraz po 19.
dobrze, ze u Elajar w porządku, zdawkowa odpowiedz ale musimy to po prostu uszanować, nic na siłe
ja dzisiaj byłam w pracy, na szczęście był spokój i moam trochę zaległości ponadrabiac. Rano padał śnieg, teraz juz prawie śladu nie ma, a chciałam z mała bałwana zrobić albo na sankach pojeździć, ale na to trzeba chyba jeszcze pojechać.
mam nadzieje, ze pod koniec stycznia uda nam sie pojechać na kilka dni w góry, m pojeździ na desce a my na sankach, tylko muszę jakoś urlop dostać, juz widzę szczęśliwą minę szefa jak mu wyślę wniosek urlopowy

Hej mateczki , ale produkcja na forum jak za dawnych czasów :)

Camel- ja też dziś robiłam pizze i pierogi z kapusta więc nie jesteś sama z wyżerka ,ja już czuje się jak kula mój brzuch ciągle wola o żarło(wszystko przez te nie kończące się święta ).

Kooska - miłego wieczoru życzę :)

Ewcia Ty juz pewnie wazysz 48 kg ja w swięta na plusie 3 kg,kurcze pora przystopowac, Aniazetka w jakie góry, może Ty predzej zobaczysz Żywieczczyznę niz ja afrykanarium, choć powoli urabiam męza ,że marze by je zobaczyc :):), wiesz ja mimo , że zdałam prawko za 1 razem panicznie boje sie jezdzic autem i wyręcza mnie chłop

reklama
Wiolon jakie to nie wiem, okaże sie przed wyjazdem, ale pewnie Czechy lub Słowacja bo tam fajne wyciągi i trasy, i kamperem jest gdzie zaparkować.
Ja zezarlam dwa wielkie tosty ale popije winem, wytrawne to nie tuczy ;)
tez by mi sie przydało dupę odchudzić, ale jakoś zebrać sie nie mogę
48 kg to ja wazylam na studiach, strasznie chudo wyglądałam, ale to juz nie wróci

Do góry