reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
nareszcie jestescie , u mnie piwo korzenne pycha, dzieci oczywiscie spią, bo drugie wytrabiłam a mam zamiar sie odchudzac.
Ewcia przyjedz na noc z Leonem , co sie wina napiejemy, chłopa dzis poinformowałam ze moze na weekend bedziesz, zapytał, czy informuje go o tym bo bedzie trójkąt :):)
Kooska opowiadaj co to za znajomy???

Ewcia Wiolon wpadajcie :) chętnie bardzo Was poznam osobiście, zreszta wszystkie Was chętnie bym poznała.
Fifia na pewno masz mleko, ale wiem, ze w takiej sytuacji głowa płata figle, ja przy małej tez miałam schizy, ze nie mam mleka, ze głodna etc., karm na zdrowie
moja mała śpi w zlobku tez miedzy 12-14 po zupie a przed drugim daniem, a wieczorem przed 20 juz śpi i tak ma od urodzenia, wcześniej kladlam ja zaraz po 19.
dobrze, ze u Elajar w porządku, zdawkowa odpowiedz ale musimy to po prostu uszanować, nic na siłe
ja dzisiaj byłam w pracy, na szczęście był spokój i moam trochę zaległości ponadrabiac. Rano padał śnieg, teraz juz prawie śladu nie ma, a chciałam z mała bałwana zrobić albo na sankach pojeździć, ale na to trzeba chyba jeszcze pojechać.
mam nadzieje, ze pod koniec stycznia uda nam sie pojechać na kilka dni w góry, m pojeździ na desce a my na sankach, tylko muszę jakoś urlop dostać, juz widzę szczęśliwą minę szefa jak mu wyślę wniosek urlopowy

Hej mateczki , ale produkcja na forum jak za dawnych czasów :)

Camel- ja też dziś robiłam pizze i pierogi z kapusta więc nie jesteś sama z wyżerka ,ja już czuje się jak kula mój brzuch ciągle wola o żarło(wszystko przez te nie kończące się święta ).

Kooska - miłego wieczoru życzę :)

Ewcia Ty juz pewnie wazysz 48 kg ja w swięta na plusie 3 kg,kurcze pora przystopowac, Aniazetka w jakie góry, może Ty predzej zobaczysz Żywieczczyznę niz ja afrykanarium, choć powoli urabiam męza ,że marze by je zobaczyc :):), wiesz ja mimo , że zdałam prawko za 1 razem panicznie boje sie jezdzic autem i wyręcza mnie chłop

reklama
Wiolon jakie to nie wiem, okaże sie przed wyjazdem, ale pewnie Czechy lub Słowacja bo tam fajne wyciągi i trasy, i kamperem jest gdzie zaparkować.
Ja zezarlam dwa wielkie tosty ale popije winem, wytrawne to nie tuczy ;)
tez by mi sie przydało dupę odchudzić, ale jakoś zebrać sie nie mogę
48 kg to ja wazylam na studiach, strasznie chudo wyglądałam, ale to juz nie wróci

Do góry