reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Filipia to ta co wygrała ten program kulinarny w TVN?
zastanawiałam się żeby kupić jej książkę - dania w 30 minut czy coś w ten deseń ale jakoś się rozpłynęlo.. fajne przepisy ma?

Cholera znowu mi niezedytowalo tylko walnelo pist pod postem
Zaraz wykasuje ta aplikacje x tel bo mnie wkurzac zaczyna....

Co do watrobki..ale bym zjadla...

Ja dzis mam soagetti z czosnkiem i papryka, maz pewnie mielone a Jasiek pulpety w sosie pomidorowym...

Ostatnia edycja:
Koli widze ze sie wdrazasz. Fajnie. U nas duzo matek poczatkujacych:ja camel filipia kooska rosomaki ormianka evi (o kims zapomnialam) wiec kazda, ktora ma wiecej niz jedno jest dla nas bohaterka.

Camel nie zla akcyjka. Stres dla Jaska i Ciebie. Wy macie gazowy piecyk? Nie zauważyłam.

Ja od rana wisze na telefonie. 10 kwuetnia musze do lodzi po rekojmie. Niestety zrobie 500 km po to by spedzic 5 min na rozmowie. Dwa tygodnie by zrobic sie na ludzi.

Ostatnia edycja:
ewcia brakuje mi towarzystwa...:(

a musisz jechać na to spotkanie? to kawał drogi.. może jakaś telefoknerencja albo coś? :)

i fajnie tak coś poklepać... większość znajomych pracuje więc z czasem słabo a ja istota społeczna jestem..
tylko coś się nie mogę na tym forum ogarnąć :)

a z dziećmi.. chyba im więcej tym łatwiej :):):):):)

Książka Pyszne 25;) Przepisy do wykonania za 25 złotych w 25 minut;) Fajne, niektóre proste, że strach, a sama bym na to nie wpadła.

Koli, chyba każda jest tutaj, żeby się wygadać. Ja też całymi dniami z dzieckiem w domu.

Ewcia..mamy piec dwufunkcyjny z zamknieta komora spalania wiec nie ma prawa byc w domu czadu..ale czujnik na wszelki wypadek...piec jest zabudowany w kuchni w meblach i dzieki temu ze ma zamknieta komorę moze byc zabudowany... Dzieki temu nie place ogromnych sum PECowi za ogrzewanie i ciepla wode..

mój mąż pracuje z domu ale jest fizycznie .. ale pogadać z nim już nie mogę chyba że 10 minut w czasie obiadu :)
Do tego przeprowadziliśmy się na obrzeża i średnio z towarzystwem..

ewcia brakuje mi towarzystwa...:(

a musisz jechać na to spotkanie? to kawał drogi.. może jakaś telefoknerencja albo coś? :)

No wlasnie uslyszalam od Pani dyrektor ze musze.
A tak naprawdę muszę to od firmy wydebic zwrot kosztów.

Camel spoko ze zabudowany. Tez lubie "chować" sprzety. A przezornosci nigdy za wiele.

reklama
Ja mam zamuar kupic Chodakowdkij nowa ksiaxke z przepisammi...

Kolu tu vhyba kazdej doskwiera realnego towarzystwa...

Ewcia....jade z toba ;-)

Do góry