reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Filipia, mamy grupę zamkniętą na bb...wysłałam ci zaproszenie, sprawdz... wiesz niektóre dziewczyny wolą prywatne sprway załatwiac juz w znanym zaufanym gronie...wiec o niektórych sprawach można na zamkniętym..ale normalnie jesteśmy wszyscy tutaj...

Też mam problem z doproszeniem się o zdjęcie, jakby nie ja to moje dzieci zdjęć by nie miały , szkoda, że nie mogę jakoś sfotografować się z nimi, może na roczek do fotografa się wybiore na jakas sesje, choc zawsze mnie to tremowało

Hehe ja też nie mam swojego zdjecia z małym. M. nawet nie proszę o zrobienie bo z pewnością ujął by mnie w najbardziej niekorzystnej pozie :) jedno z ręki robione, do lustra jak dziec miał ze 2 miesiace. Na roczek to i moze schudnąć się uda ;)
Wiolonczela a jak tam te Twoje gastro sprawy?

reklama
Dziewczyny odpowiadają że w wiadomościach, :) Moje słodkie maleństwa śpią.
Moje gastro sprawy : 11 marca gastroskopia
operacje odwołałam narazie ( o dziwo żarłam wszystko do dziś i nic mi nie było ) termin uzależniam od wyniku gastro.

odkurzacz mi sie popsuł, a to rzecz u nas niezbędna

Do góry