reklama
camel
Fanka BB :)
Kurcze wyszli my na spacer...
Sloneczko moze i jest...ale zimnica jak cholers..robim rundke i spadamy nach hause..
Sloneczko moze i jest...ale zimnica jak cholers..robim rundke i spadamy nach hause..
Filipiamama
Ja właśnie miałam się na spacer zbierać, ale Stary wrócił Jak już jest, to niech się przyda i mnie do Biedronki zawiezie
A ja dziś zrobiłam eksperyment na dziecku, dałam mu kapuśniak. Trochę zjadł, widać, że smakowało, ale się męczył, bo dużo mięsnych wiórek.
Ewcia, ja się również dołączam do wielbicieli Twojego poczucia humoru i trafności spostrzeżeń
A ja dziś zrobiłam eksperyment na dziecku, dałam mu kapuśniak. Trochę zjadł, widać, że smakowało, ale się męczył, bo dużo mięsnych wiórek.
Ewcia, ja się również dołączam do wielbicieli Twojego poczucia humoru i trafności spostrzeżeń
O. Wlasnie pisze staremu zeby zajechal do Biedry po wodę i masło
Filipia a ja podczytuje Twojego bloga i sobie myślę, kurcze co ja w takim blogu mialabym niby napisać.
A ja taka "mocna w gębie" szczególnie w emocjach a to co nam tu Rosomaki dziś napisała zeźliło mnie do cna.
Właśnie listonosz przyniósł mi Pita...czyli o mnie nie zapomnieli. zus ma do konca marca?
Filipia a ja podczytuje Twojego bloga i sobie myślę, kurcze co ja w takim blogu mialabym niby napisać.
A ja taka "mocna w gębie" szczególnie w emocjach a to co nam tu Rosomaki dziś napisała zeźliło mnie do cna.
Właśnie listonosz przyniósł mi Pita...czyli o mnie nie zapomnieli. zus ma do konca marca?
Ostatnia edycja:
camel
Mi tez przyniosl..tylko szkoda ze mnie wtedy w domu nie bylo i mam awizo..a poczta w pizdu i jeszcze troche...
Jasko opindolil troche pomidorowki, na drugie ma kopytka, .... Mam glupie pytanie..wasze maluchy tez lubia lizac chusteczki nawilzajace, jsk chce wytrzec mlodemu buzie to musze walczyc z jego wszechobecnym jezorem ganiajacym za chusteczka pampersa..
Jasko opindolil troche pomidorowki, na drugie ma kopytka, .... Mam glupie pytanie..wasze maluchy tez lubia lizac chusteczki nawilzajace, jsk chce wytrzec mlodemu buzie to musze walczyc z jego wszechobecnym jezorem ganiajacym za chusteczka pampersa..
Ostatnia edycja:
Hehe Camel czasem chusteczkę wyjmie i wsadza do buzi. Ja jakos mu buzi nie wycieram tylko dupke...tam nie mamy problemu z językiem Buzie to pod kran i szorowanko i wtedy rzeczywiscie wystawia jezor i lize rękę. Ja mam problem ze skarpetami. Te zazwyczaj gubię niosac pranie z i do pralki. Więc znajduje taka, wsadza do buzi i jak pies ze zdobyczą lazi po domu. Czy uprana czy jeszcze nie :/ ale pranie w ogole uwielbia. Wilgotne rzeczy dziamac w buzi. Mozna chyba to potraktować jak chusteczki.
camel
Ja chusteczkuhe w trakcie obiadu...bo on ten ibhad wciera w oczy a potem sue drze ze szczypia..wiec tak do obiadu idzie nam ze 4 .... Skarpetki tez uwielbia i pranie..oj lubi...czasem wydsje mi sie ze moze upiore raz jeszcze bo w koszu nie zostaje nic..wszystko powyciagane wala sie wszedzie...
reklama
Podziel się: