reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Przyznam szczerze, że ja nie mam pojęcia. U nas w ogóle w tym roku będzie zamieszanie. Rozliczamy się razem. Ja jako właścicielka firmy plus macierzyński, a M. etat plus umowa zlecenie;) Ja tego nie ogarniam, księgowa się będzie martwić;)

Mój dzieć też jakiś rozbity. Łazi i marudzi, a ja nie wiem o co chodzi. Ale przynajmniej pół obiadku opitolił, bo ostatnio mam wrażenie, że on powietrzem żyje.

reklama
Siła perswazji - widziałyście ten film? jak chcecie się załamać totalnie nad głupotą ludzką, wsiec, mieć ochotę wszystkim tym ludziom dać w ryj do opamiętania polecam - najgorsze jest to , że to jest na faktach i obawiam się, że w naszym kraju byłoby podobnie

facet robi sobie jaja przez telefon udaje policjanta prowadzącego śledztwo, podejrzana o kradzież jest pracownica jakiegoś a'la mc donalda , pracownicy ją przeslu****ą, robią rewizję, dochodzi do gwałtu, - podejrzana dziękuję w ten sposób jednemu z pracowników ją pilnujących, -film jest irytująco, szokujący, i ta sama sytuacja miała miejsce w 70 przypadkach w 30 stanach

hej...kurcze jakos nie mam czasu dziis sie do was odezwac...jasko prawie dzis nie spał...bylismy poogladac wykladziny..ale jak nie za jasna to za ciemna..i wez tu cos kup..niby taki wybór a wybrac nie ma co albo licza sobie jak za zboze,,....
zamowilam sobie nowy czajnik elektryczny z regulacja temp. od 40-100stopni..bo juz mam dosc robienia mleka i kaszek ze albo musze studzic wode albo ja dogrzewac...

Co tu taka cisza ???
Piszę dla was dziewczyny tą dietę która obiecała na razie mam 2 dni a chce napisać na tydzień ,powiem szczerze ,że to bardzo pracochłonne i oczekuje od was bardzo dużego zaangażowania w dietę .
Camel -fajny pomysł z tym czajnikiem ,ja mam termos który mam przygotowany z wodą w odpowiedniej temperaturze .

Evi kurcze bo mam wyrzuty sumienia że Cie namowilysmy i ze poświęcasz teraz swoj drogocenny czas. :/
Ja bylam dzis na zumbie, teraz usypiam.
Wczorajszy nastrój na lini m-ja został dziś dobity wiesciami ktore przyniósł z pracy :( ogólnie, lepiej zeby ten Śląsk wypalił bo zrobi nam się ciepło...

Camel fajny taki czajnik. Ja mam podgrzewacz Avent IQ. Tam podgrzewa odpowiednia ilosc do temp cycka. Jak chce zeby bylo bardziej gorące to nastawiam na większą ilość wody niż jest w pojemniku. Zadowolona jestem z tego zakupu. Jakby któraś dla kolejnego potomka to polecam :) a wlasnie Camel? Starania w toku?
A z tą temperatura na kaszkę wcale sie nie piernicze tak jak piszą na opakowaniu tylko rzeźbie po swojemu oby na koncu wyszla mi temp do jedzenia :)

hej
przyjela mnie, pluca czyste, gardlo tragedia i antybiotyk na caly tydzien
z nosa sie leje...tragedia

oby dzieci sie nie dalyyyyyyyyyyyy

Ojoj Elajar to Cię wzięło na dobre. Oby antybiotyk szybko i skutecznie zadziałał. I kciuki za dziatwę.
Ja jakoś dzisiejszy dzien przelazilam aczkolwiek jak kichnę to idzie z zatok.
Dużo mamy chorowitkow na bb, to znaczy że coś krąży w powietrzu.

reklama
No...ja tez tak na oko, przecie jestem za leniwa by ja mierzyc, ale podgrzewam wode w czajniku tradycyjnym na gazie..i raz za goraca, raz za zimna...i tak w kolko..wiec sie wkurzylam... Poza tym kupilam maszynke do wlosow bo stara juz haczy..a musze troche obciachac wlosy mlodemu bo zaczyna wygladac jak ojciec jak zarosnie..czyli kazdy wlos odstaje w inna strone...

Chorowitkom zdrowia zycze...

Ewcia starania..ehhh...gdybym jeszcze miala sile na bara bara bylo by dobrze..a jeszcze lepiej gdyby w okresie mojego jajeczkowania A. byl w domu...a nie w robocie...

Do góry