reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny jestem...chora niestety :(
Kaszel, gil do pasa wiec nieciekawie...teraz oby dzieci sie nie zarazily, a to nielatwe....

Adas jest nasz!!!!! :)

Dzis bylismy na wiosce, Ania uczyla sie jezdzic rowerkiem (prezent urodzinowy od dziadkow (sami wybralismy))...jak na pierwsza lekcje ok, zadowolona :)....tylko jak jednoczesnie pedalami krecic i kierowac.... :)

Wiolonczela- u mnie Ania juz wie do czego służa podpaski...dzis stwierdzila, ze ona tez bedzie zakladac...mowie jej ze na to przyjdzie czas, nie ma pospiechu :)

Co do mężów...to jednak moj nie jest najgorszy, bo pomaga i przy dzieciach i przy pracach domowych. W ciagu tygodnia maluchami zajmuje sie wieczorami, a weekendy sa jego...usypianie, przeiwjanie...ja zazwyczaj wtedy dzialam w kuchni...

reklama
Tatulek oznajmił,że wraca do domu i czy dziecko jeszcze nie śpi, bo ma zabawkę dla niego. Nosz k... on mnie czasami rozp...:wściekła/y:

Ja bym z chęcią M. oznajmiła,że dzisiaj jego kolej... tylko go ciągle nie ma w domu...
Ale w weekend sobie odbije, w końcu mam wymienić garderobę, no nie:-)

Elajar gratulację powiększenia rodzinki, super... a i zdrówka życzę

I żeby już nikomu nie przyszło do glowy na FB się wynosić ;) ja tego portalu nie ogarniam, więc siedzieć mi tu ze mną i dzielić moja niedolę.

Evi tez ankietę ochoczo (jak zawsze ;) ) wypełnie.
Wiolonczela czuje że ją namowimy ;)
A co do m. ja nie swinia zeby się prosić. Jak się nie czuje w obowiazku to takowy mu może zasądzić sąd. I kij w oko. Dziś nawet razu go nie przebral, nie przewinal, nie wiem czy z 10 min miał go na rekach. Chory kuzwa a na balkon na fajeczke poleci. Nie kontynuujmy tego tematu bo kogoś zabije :D

Ormianka ja mam trzy źródła na nexta. 1. Wyjazdy do GB (no poki co jeden i chyba szybko się nie skuszę na kolejny ;) ) 2. Prezenty z GB od Młodego chrzestnej 3. Ciuchland - Mlodemu juz nakupilam spodni ze do wieku przedszkolnego ma, ale jak widzę jak ten towar szybko się "zużywa" to nie mam żadnych wyrzutów, tym bardziej ze stan jak nowe. I to źródło nie ukrywam jest główne. I wolę niż te prezenty bo my z gustem bardzo się mijamy :/ A tak wybieram sama :) Ale fakt faktem że bawelna jakas inna :) zagraniczna :)

M. trzeba było powiedzieć ze dziecko siedzi ogląda różową landrynke i na niego czeka....sic!

Elajar micha sama się cieszy :happy: Niech rośnie zdrowo!! Adam...zawsze miałam słabość do tego imienia. Taka biblijna słabość ;)

Ostatnia edycja:
Elajar super wieści , teraz życzyć powodzenia i sukcesów wychowawczych , jaki macie rowerek???
Uwielbiam szmateksy , kocham , to jedna z form mojej relaksacji , po bibliotece,to też uwielbiam lazenie szukanie ksiązki , czytanie recenzji,ten zapach

Ormianka on sie ma bawić o 22 tą tatusiową zabawką?

Ormianka koniecznie pochwal sie ciuchami

rowerek taki wybralismy, Ania wybrala kolor czerwony, calkiem fajny, wyglada na mocny i mam nadzieje, ze posluzy jeszcze mlodszemu pokoleniu choc do nauki jazdy........SUPER ROWEREK 16! 5 kolorów BMX Rower + GRATIS (3950635682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ewcia-ja mam konto na fb razem z P., ale my zalozylismy w badawczych celach rodzinnych....,ale nigdzie nie uciekam
Mi nawet na BB czasu brak....

P1050983.jpg

Załączniki

• P1050983.jpg
    P1050983.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 196
Ostatnia edycja:
My w tym roku własciwie za 3 tyg planujemy zakup rowerka, polecasz?, moja córka wysoka jest 116 cm już ma, nie będzie za mały

Ostatnia edycja:
Wiolonczela, nie ma za co przepraszac :) oczywiscie, ze pomyslalam o tym, dlatego mam z nimi umowe, ze jesli bedziemy im przeszkadzac, to maja szczerze powiedziec a znam ich dobrze i wiem, ze to zrobia jesli taka chwila nastapi.

Cześć dziewczyny , napiszę na pewno tylko musze znaleźć chwilkę dla mnie to przyjemność podzielić się moja wiedzą ,jeszcze lepiej jak będę mogła komuś pomóc
Myślę ,że jeszcze dziś się za to zabiorę .

Elajar - bardzo się cieszę ,że wszystko poszło bez problemu i Adaś zostaje z kochającymi rodzicami ,dużo zdrówka dla was :)

Ostatnia edycja:
Fajnie Evi. Byłoby git jakbyś znalazła czas. Ja na śniadanko opitolilam dwa kawaleczkk roladki ze szpinakiem serkiem almette i wędzonym łososiem. Upieklam sobie w piatek bo myślę że to całkiem zdrowe zastepstwo kanapek.

reklama
Witam z rana.
Ale pogoda. Troszkę taka jak mój humor.
Mi od rana chłop psuje humor. Co tam od rana, już w nocy. Chapałam mu, że nawet mi dziecka nie przyniesie w nocy. To przyniósł, tylko od razu zaznaczył, że lepiej, jak już mały zostanie w łóżku, bo jemu się drugi raz nie będzie chciało wstawać.
Poza tym jest koniec lutego, trzeba kwity do skarbówki pozanosić, a on to zgubił, o tym zapomniał, tu nie ma podpisu i mówi, że wieczorem pomyśli. Czegoś tam nie zrobił, bo weekend, ale ja w sobotę mogłam siedzieć i wszystko przeglądać, z dzieckiem na kolanach, bo mężuś odpoczywał. Krew mnie momentami zalewa na tą jego beztroskę.

Wy tak dietujecie, a ja wczoraj wieczorem kubek lodów zeżarłam pod film;) Obejrzeliśmy "Ambasadę". Film nie jest wybitny, ale ja się pośmiałam;) Więc jak ktoś się chce odmóżdżyć, to polecam;)

A u nas dziś na obiadek zapiekany dorsz z sosem koperkowym.

Do góry