reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

a mojego małżona dziś cały dzień nie ma bo w pracy...wróciliśmy ze sklepu..młody marudny jak cholera...podejrzewam ze na dniach pewnie zab bedzie bo juz dwie rece w buzi i płacz..nawet nie chce sie bawic tylko cycek wchodzi w gre....
zasnał mi znowu..nie wiem dlaczego..przeciez wstal poszlismy do sklepu wrocil i znowu poszedł spac...nie kumam...

reklama
No i jestem. Ale muszę iść umyć wlosy ;) wkurzajace mam wlochy. Jeszcze nigdy nie wyszlam od fryzjera "uczesana". One jak same nie wyschna to tworzą szope. A u fryzjera to zawsze jakis zelik, dyfuzor i heja.
Ale kolor spoko, ścięcie tez bedzie ok. Ogólnie bez szalenstw i awangardy ale dobrze bylo wyjść z domu. Mlody grzeczniuni.
A u fryzjera siedzę na myciu i slysze placz dziecka, a tam na sofach siedzi tatus z takim może 3 miesięcznym. Mama właśnie strzyzona. Jak skonczyla dala cyc na miejscu. I co można? Można.

Camel - chodzi o pogodę :/

Edit: jak to facet potrafi odebrać przyjemność. Dzwoni m. pyta jak tam nowy fryz. Mówię normalnie: nie scinalam dużo, włosy krecone jak zwykle, kolor Pan miał dowolność, zrobił mi podobny jak mialam zwykle wiec widać taki do mnie pasuje. Na to zawód w głosie m. i tekst że to on mi daje 2 stowy na fryzjera a ja robie się "jak zwykle". Noszzz kurrr myślał ze blondynką wrócę. A masaż głowy, a pieszczenie włosów, a podana kawka i pismo kobiece, to się kuzzznia flak nie liczy, pytam???!!! Szlag.

Ostatnia edycja:
:-) Ja lubie akurat "mocne wrazenie" po wyjsciu od fryzjera :-) Grunt,ze Ty zadowolona! Maz moglby sluzyc rada skoro oczekuje Bog wie jakich zmian! ;-) My tez z Malizny bylismy u fryzjera.Mezowy siedzial z nia na kolankach a ja bylam ukrocana ;-) Tez bez problemu sie obylo.

Kooska milego pobytu!

Kto o porodzie zajczkowej pisal?Jak Mloda byla mloda to ja sama malo nie spadlam z kanapy jak porod Pani Zajaczkowej zobaczylam!I to absolutnie nie "co teraz wymysla" tylko w...KRECIKU! W Kreciuku pani zajaczkowa rodzi-ma wielka dziure miedzy lapkami a z niej wypadaja kulki malych zajaczkow.Total :-D

Camel trzymam kciuki.Ja to w ogole mam chyba porozciagany ten zoladek.Malizna znow slabiej je stale posilki.Glownie cyc.I ja wtedy bez przerwy glodna jestem...Wiec zazdroszcze-tez by mi sie tak przydalo.:tak: A cwiczysz jakies Chodakowskie czy inne Zumby? Ja bym poszla na zumbe powyglupiac sie w towarzystwie.Na razie musze sie zadowolic plasaniem po pokoju.

Elajar zdrowka!Ania juz duza.Ale fajnie ;-) Jak ja wrocilam po porodzie do domu to moja Mloda taka wielka mi sie wydala.A gdzie ten moj malenki kurczaczek? Ehhh....

Musze sie w pracy umowic na spotkanie po latach :dry: Trzymajcie kciuki zeeby mi wreczyli wypowiedezenie ;-) Szczerze mowie!

Mdla..na razie nie cwicze nic bo normalnie brak mi sil ... Po dniu z dzonym...padam na pyszczek..a w ciagu dnia on mi nie daje...mysle ze moze jak zacznie lepiej sypiac to i za cwiczenia sie wezme..ale zadne tam zumby i chodakowskie bo nie lubie..tylko rower/ steper/ hoola hoop....

Witam. Ja tak innej beczki.
Synek z 2 maja. W wieku 6m3tyg zaczal raczkowac, generalnie ruchowo rozwija sie swietnie. Ale chyba za duzo czytam, bo martwi mnie, ze synek nie klaszcze, nie robi papa, nie pokazuje palcem. Czy wasze dzieci juz to robia?

Ja cwicze z chodakowska... i powiem wam ze die juz uzaleznilam od tych endorfin i jakos lepiej sie czuje. Wojtek cwiczy razem ze mna;) patrzy to na mnie to na ekran... tylko czekac aż zacznie naśladować. Efekty widzę... albo chcę widzieć:/ niestety waga stoi... no moze kg mniej, ale z dietą u mnie słabo

Rosomaki Wojtek jest z konca maja, ale tez nie macha i nie bije brawo,ale tak jak u Ewci ja sie z nim tak nie bawię

Malizna bije brawo,robi "papa",kreci glowa "nie" i nawet mowi "bach" jak czyms rzuca :dry: Czyli czesto... Ale Mloda tego w tym wieku nie robila wiec ja bym sie nie przejmowala.Moj ginekolog zawsze mi powtarzal,ze kobietom w ciazy i mlodym matkom najbaredziej szkodzi...ineterenet.Poza tym na roznych forach znakomita wiekszosc ubarwia rzeczywistosc.
Moja psiapsiola zaczela chodzic jak miala nie cale 10 m-cy.Jej mama sie pozniej smiala: myslalam,ze jakis geniusz wyrosnie ale to jedyne co Ci wyszlo :-D Kazde dziecko sie rozwija inaczej.:tak:

Camel ja wlasnie nie znosze cwiczen.Wkurzaja mnie,chociaz nie wiem czemu :baffled::-D

Moj tez ma w nosie klaskanie i inne wyglupy lacznie z papa...i tez nie bardzo man ochote go tym dreczyc....

Mnie tez cwiczenia jakos nie ciagna specjalnie...ba nawet nudzą....
Lubie za to jezdzic rowerem na świeżym powietrzu...teraz zostaje ewentualnie stacjonarny / tez nudny/... I plywac lubie..ale jestem zbyt leniwa zeby sie zebrac na basen..szkoda ze nikt nie wynalazl teleportacji..kozystala bym...
Ostatnio jedyny sport to codzienny spacer z dzonem i podnoszenie i wyciskanie ciężarów. Zwlaszcza jednego 11kg...a i siatkowka ze sklepu...duzo siatek na raz udzwigne..

Ostatnia edycja:
reklama
No łączmy się w siłę mamy mało towarzyskich dzieci. Ni buzi ni papa ni klaskania ni chu chu ;)

Ale robi piramidke i słuchawkę bierze z pchacza i przyklada w okolice ucha...moze to halo halo?? Kto wie ;)

Do góry