reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

U nas zebow brak...ale mlidy jyz ryje dziaslami o dywan...na horyzoncie nic nie widac...lyzeczka tez nic nie wykazala...dzis zapobiegawczo dostanie nurofen..ja poprostu MUSZE sie w koncu wyspac..bo od tyg sypiam po 2-3h lacznie

reklama
Moje dziecko też dziś marudziaste. Jeść nie chce, znaczy chce, ale sam by chciał, a wiadomo jak to się kończy. Położyłam go i śpi, ale się wierci. Kolacji też nie jadł więc pewnie za troszkę pobudka na cycka. A swoją drogą mam już dość. Dynda mi ten cycek po kolana, ze stanika wypada. Szlag mnie trafia.

Ewcia już o tym słyszałam, ale faktycznie to takie dziwne dla nas godziny. O tej rytmice już słyszałam. Muzyczne fikanki czy jakoś tak.

Cześć dziewczyny

Jestem, jestem... czytam Was namietnie;) ale jakoś czasu brak na pisanie. Hm... u nas bez zmian tzn. powolutku... Młody nadal nie raczkuje tylko pelza, zębów nadal brak... i oznak tez;) ospa nadal szaleje dookoła...

Dziewczyny przespanej nocki życzę

Ormianka, czyli stara bida :) no to lepiej tak niż miałoby być gorzej. ; )

Jakoś nie pasuje mi do mojego dziecka hasło muzyczne fikanki. Jakby to było garażowe napierdzielanki pasowało by lepiej :D ale muzyke lubi. Przy Bednarku sie buja jak stary rasta man :) Pomyślę. ..może się skuszę, niech sie przyzwyczaja do żłobków i itp. W koncu to juz niedługo. Dla mnie to drugi koniec miasta wiec moze by tak się kimnął w samochodzie... hmm

A z jedzeniem to samo. Mleko opitoli tylko raz na noc. Dzienne dawki droga wmuszania idą w ilości pół porcji. To samo obiadek. Przy czym część zostaje wypierdziana na mateczkę...reszta do zlewu :/

Cześć dziewczyny

Jestem, jestem... czytam Was namietnie;) ale jakoś czasu brak na pisanie. Hm... u nas bez zmian tzn. powolutku... Młody nadal nie raczkuje tylko pelza, zębów nadal brak... i oznak tez;) ospa nadal szaleje dookoła...

Dziewczyny przespanej nocki życzę

Mój starszak nie raczkował a czołgał się. I potem poszedł na nogi. Szybko i sprawnie to czołganie mu szło - jak widziałyście komandosów czołgajacych się na treningach to młody tak właśnie robił.

witam

moje dzieci dzis skonczyly 10 miesiecy :)

nadal siedzace...chetne do wstawania, ale z pomoca, bo same nie potrafia

zęby-Tomek 8, Iza 4 (kolejne 2 w drodze)

noce moglyby byc lepsze, ale w porownaniu do Waszych to sa niezłe, wiec nie bede narzekac

Ewcia, ja bym się skusiła, ale ja nie mobilna i zależna od M., a on pracować musi czasem;) Już się zbierałam dokształcić z tym jeżdżeniem, bo samochód pod firmą stoi i mnie śniegi dopadły.

Elajar, to najlepsze życzenia dla dzieciaczków. 8 zęboli już?? O mamusiu;) U nas trzy, czwarty powiedzmy w połowie;)

A propos ząbków. Te górne zęby, to takie łopaty wywalają Filipowi, że ja się nie dziwię, że dwa miesiące lazły i wyleźć nie mogły. A szczęka zębami, że hej.

Wow 10 miesięcy. To juz poważne ludzie ;)

Filipia pomoglabym bo z tego co mówiłaś Ty w centrum, pewnie byloby mi po drodze, ale zawsze sprawa fotelika będzie nam stała na drodze. Hmm co by tu wymyślić...zobacz śnieg juz topnieje...bierz sie za szkolenie ;)

Hej mamuski..co wy...gdzie wy? U nas dzis tylko 3 pobudki po nurofenie..wiec pomogl troche... No i kup jakby mniej...
Malz ma pare dni wolnego wiec musze sie ogarnąć bo od soboty dietka.... Podekscytowana....

reklama
Hej, hej;)
U nas nie było czopka, nie było męża, spania też nie było. Jednym słowem zdycham, ale Filip jakiś łaskawy po drzemce. Bo przed dzikie ryki pobudziły cały blok. A w nocy chyba z 7 razy cycek w ruch szedł. Ja wszystko zwalam na zęby, bo ten nieszczęsny czwarty dalej do połowy pod dziąsłem siedzi.

Camel dobrze, że troszkę lepiej, może będzie już całkiem dobrze.

Ewcia, ja bardzo chętnie zabiorę się za nauki, tylko jeszcze muszę sobie znaleźć opiekunkę do dziecka;) I odespać, bo w tym stanie, to pierwszy słupek należy do mnie;) Ale poważnie, to muszę się za to zabrać, bo tak dalej być nie może, że od M. jestem zależna.

Do góry