reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Elajar, niektórzy za takie cuda grube pieniądze biorą;) Może czas pomyśleć o biznesie.

Jakże mnie teściowa wkurzyła. Od tego nieszczęsnego 11 stycznia dzwoni do M. dwa razy w tygodniu i zachowuje się jakby mnie na świecie nie było, a M. to był samotny ojciec. Wtedy pokłóciłam się z teściem, a to ona się urażona poczuła. Teść dzwoni, pyta, próbuje sytuację załagodzić, z teściowa pokazówkę strzela.
Ja wiem, że może nie powinnam, że to babcia Filipa, ale ze mną w ten sposób nie wygra. A jeszcze mnie dodatkowo wkurzy. Dziś to samo. Co u syneczka, co u Filipka, a o mnie cisza. Aż mnie krew zalewa czasami.

reklama
Filipia-lubie robic różności (ucze sie narazie), poza tym nie mam czasu tyle ile bym chciala miec...kto wie moze w przyszlosci cos sie wymysli

Camel bidulo a cóż tam się działo? Jahoo takie ekscesy zapodaje? Chyba wygralas jakas kumulacje zebowo-wirusowa... Łącze sie przy kawce

Ha!Malizna tez co 20 minut!Ale mam nadzieeje,ze ona w przerwach nie spala i tylko czekac az padnie :confused::dry: I ja z nia :-) A kawe teraz to i tak moge sobie w buty wsadzic.:-)Wypije jak wstane ;-) Mam nadzieje,ze jesli w cos szczerze wierze to po prostu sie zisci ;-)

Hmm czyżby jaka pełnia czy co? Nie powiem ze my dobrze spaliśmy bo Mlody też w łóżeczku jakby poparzony no ale trochę tu, trochę tam i w naszym łóżku do 7 spaliśmy....

Witam;)
Ja dziś mam jakiś kiepski dzień. Niby noc do najgorszych nie należała, ale coś mnie przygniata do podłogi i nic mi się nie chce.
Współczuję Wam. Pijcie kawkę, jak możecie, ja nie mogę pić kawy więc się pomęczę;)

Fifimamo..ja tez mam jakis ciezki...Janek beczy...beczal cala godzine, nie wiem dlaczego...cyca nawet nie chcial.....a koncu z tego placzu zasnal...zaraz pewnie sie obudzi znowu z placzem bo sapie jux..a dopiero 10 min spi...

UWAGA UWAGA....
Wykupiłam sobie 2 miesięczną dietę na stronie Chodakowskiej... od soboty zaczynam....trzymcie kciuki... już dość tego wieloryba...w nic się nie mieszczę...
tam opraacowują nawet dla mam karmiących...
No i rower będzie co dzień...stacjonarny ale bedzie...mam nadzieje...że starczy mi sił...

Ostatnia edycja:
Ja wierze,ze jak zaczniemy sie ruszac to energii bedzie tez wiecej :tak:

Bosz....czuje sie jakbym pod powiekami miala sol gruboziarnista.Nie dosc ze przeszkadza to jeszcze szczypie.Oby mi sie dzisiaj udalo dzieci polozyc ;-) Zanim sama fikne :-D

reklama
Siema Mateczki.
Dalyscie rade?
No camel pojechalas po bandzie.! Owszem tez trafilam na tą stronę ale jakoś nie dowierzalam samej sobie ze się zmobilizuje...
Ale jesli zaswiecisz przykladem to łajj nat ;)
Ja dzis stepowalam, brzuch juz tak nie ciągnie. Byla to wiec kwestia rozruszania.
Mlody bidoli, Aneta miala rację, to dwójka wylazla. A gdzie jedynki pytam??

Fifowa mateczko - bylam dzis u psiapsioly na spacerze i okazalo sie ze ta Fika to na jej osiedlu. Wdepnelam. Planuja meeting dla dzieci w naszym wieku tzn. wieku naszych dzieci. We wtorki o 10. Sprawdz na fejsie, ja nie mam. A w środy o 11 jest rytmika dla dzieciow w tym wieku z matką wespół. Może byśmy w to weszły? Tylko to sa niestety pory leoskowych drzemek.

Wkurza mnie tym oststnio. Wstaje o 7 a o 9 juz gębę rozdziabia na szerokość ze spac. Jak nie da rady wytrzymac do 10 to go kładę i wstaje dziadyga o 11 :/ nie można by tak od razu? ? :)

Czy mi sie zdaje czy wiolonczeli leskowej i ormianki nie było kilka dni???

Ostatnia edycja:
Do góry