reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Rekordy rekordow bijecie... :-) Myslalam,ze z Wami przysiade,bede miala w koncu czas a tu izba chorych na calego.I dom wariatow w jednym.Oszalec mozna!
Mloda chora.Wyje z powodu bolu ucha(jutro lekarz),bolu glowy i goraczkuje.Podalam jej-czy raczej metoda pertraktacji wmusilam- ibufen dla dzieci.Pomoglo.Ale jest i tak marudna a temperatura mimo wszystko utrzymuje sie na poziomie 37-37,5°C :szok:
Pies gania kota ale kot sie postawil i jak sie wkurza to gania psa.Pies nieskrepowanie szczesliwy w zaistnialej sytuacji.Jest przekonany,ze to fantastyczna zabawa.Natomiast kot wkurrrzony :-D Jak sie wscieknie to ja przepedza,pozniej i tylko czeka az mu podskoczy...Przysiegam-dom wariatow!
Czytam,ze macie juz problemy z ubieraniem.Mi po 6 miesiacach zdychania nareszcie odpuscilo.I ciesze sie calkiem dobrym samopoczuciem!Ubieram siebie bezproblemowo i do mamy na 4 pietro tez wbiegam bez problemu.Moj ojczym-nalogowy palacz-ma z tym znacznie wieksze klopoty.:tak: I z taka zadyszka wpada do domu jakby mial pasc na pysk za progiem.

Balam sie tych chlopiecych problemow bo tego nie przerabialam.Wiem,ze u dziewczynek tez sie zdarza-niestety czesto z powodu zaniedban rodzicow.Tak nam mowili w szkole rodzenia.Zeby od poczatku przystapic do dokladnej pielegnacji i sprawdzac czy wszystko ok.

A z powodu 1000 winszowac i oby tak dalej.Ciekawe ile bedzie w maju? :-D

ale impreza dziewczyny, co?:-D u mnie w brzuchu też, tylko ułożenie mi nie sprzyja...

dziś znów zaczynam macmiror- nienawidzę tych globulek a mam aż 12 sztuk!! i jak się zaczynają rozpuszczać to piecze...

Ja uwielbiam wino i czasem nos "maczam" w kieliszku meza.Ale nie pije.Niby maly kieliszek nie zaszkodzi ale jakos nie chce.Nie chce sie draznic :-D

Ale kolacja z mezem przy owocach morza i winie to marzy mi sie od dawna...Mloda najchetniej u babci,my,duuuuzo wina,duuuzo robali morskich i jakis przyjemny,nieglupi film...mmmm...

reklama
dobrze, że marzenia nic nie kosztują :p
my na wesele prosiliśmy o wino zamiast kwiatów i teraz mam duuzo wina i jeszcze swoje robione no ale im starsze tym lepsze, wiec co się nie odwlecze to nie uciecze :)
ale i tak mam mega ochotę na drinka malibu mniam

a tak w ogóle dzień dobry :)

Do góry