reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

P1016976.jpgP1016978.jpgP1016977.jpgP1016974.jpgP1016983.jpg

to takie poczatki u nas, nie wszedzie jescze sa rolety, bo reszta na zamowienie i w ogole masa roboty, ale do przodu pomalu..
halogenki niestety nie swieca jak trzeba w dzien:-D

reklama
Hej laseczki:)
Ja pomału w depreche chyba wpadam....max 4 miesiące do porodu, a my daleko w polu z remontami, a przede wszystkim z sypialnią;/ Nie mam pojęcia jak podołamy finansowo:no:

kaja super!
i tyle przestrzeni..... i te krzesła przy stole - zawsze mi się podobały! i nadal sama się na nie czaję:) przy remoncie kasy nam na nie zabrakło i mamy najtańsze białe z JYSKa:) ale czaję się czaję:)))))

kaja pięknie! to jest mieszkanko? Bardzo przestronne <3 strasznie mi się podoba!

tak jest..
tych dwoch pokoi, dla dzieci , w ktorych stoja popakowane kartony nie ma co fotografowac poki co, beda gotowe to beda zdj:-D

no i tam gdzie sa duze okna jest taras, taki 4 metry na 10...

i tam beda te meble , tylko z kremowymi poduchami:
ekskluzywne-meble-ogrodowe-lambert1.jpg

Ostatnia edycja:
kitka, no my też teraz w zawieszeniu, dla synka to mam tylko ciuchy,a nawet dokładnie nie wiem jakie, bo na razie jeszcze do mnie nie dotarły:( juz zacyznam popędzac tych, co mają oddać...

i w zwiazku z planami zmiany mieszkania nie kupiłam łózka dla Zosi, szafy... mam nadzieję, ze jutro się rozjaśni sytuacja - jak to mieszkanie mi się spodoba, to już będziemy musieli szybko urządzać tamto... heh, mam nadzieję, ze starczy kasy z kredytu... bo własnych mamy niewiele odłożonych... a i jakoś mam wrażenie, ze malo czasu.... ale jakoś musi być...

reklama
NANU, nie bylo fajnie, nie bylo elegancko...za duzo szczescia naraz
ja szczeroscia zabijam:-D
teraz jest swietnie!

a krzesla polecam, sa mega wygodne, mozesz siedziec i siedziec ..
i duzy plus, cay pokrowiec sciaga sie leciutenko i pierze..

apropos ledow jeszcze, ja nie przepadam w ogole, nawet w aucie...a juz najlepsze jak ktos wymienia swiatla na wlasna lape na ledowe i taka rozjebunda ma oswietlenie ledowe:-D, widzialam to teraz w pl..ach, u nas ciagle ta zasada "im wiecej tym lepiej" na wszelkich frontach:-D

SEMBO, przy takiej ilosci dzieci to ja musze miec przestrzen:szok::-D

lo matko, jakby mi ktos rok temu powiedzial , ze bede miala trojke dzieci to bym go wykopala na mroz i glod:-D

a dzisiaj sie ciesze..na swoj sposob narazie i malymi kroczkami, ale sie ciesze:-D

Ostatnia edycja:
Do góry