reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
kaja pięknie! to jest mieszkanko? Bardzo przestronne <3 strasznie mi się podoba!
kaja super!
i tyle przestrzeni..... i te krzesła przy stole - zawsze mi się podobały! i nadal sama się na nie czaję przy remoncie kasy nam na nie zabrakło i mamy najtańsze białe z JYSKa ale czaję się czaję))))
i tyle przestrzeni..... i te krzesła przy stole - zawsze mi się podobały! i nadal sama się na nie czaję przy remoncie kasy nam na nie zabrakło i mamy najtańsze białe z JYSKa ale czaję się czaję))))
kaja pięknie! to jest mieszkanko? Bardzo przestronne <3 strasznie mi się podoba!
tak jest..
tych dwoch pokoi, dla dzieci , w ktorych stoja popakowane kartony nie ma co fotografowac poki co, beda gotowe to beda zdj
no i tam gdzie sa duze okna jest taras, taki 4 metry na 10...
i tam beda te meble , tylko z kremowymi poduchami:
Ostatnia edycja:
sembonzakura
Fanka BB :)
fajnie ciii masz tyle przestrzeni, u nas jest około 40 m plus strych i mały ogródek, na rowerze nie pojeżdże tu raczej.
kitka, no my też teraz w zawieszeniu, dla synka to mam tylko ciuchy,a nawet dokładnie nie wiem jakie, bo na razie jeszcze do mnie nie dotarły juz zacyznam popędzac tych, co mają oddać...
i w zwiazku z planami zmiany mieszkania nie kupiłam łózka dla Zosi, szafy... mam nadzieję, ze jutro się rozjaśni sytuacja - jak to mieszkanie mi się spodoba, to już będziemy musieli szybko urządzać tamto... heh, mam nadzieję, ze starczy kasy z kredytu... bo własnych mamy niewiele odłożonych... a i jakoś mam wrażenie, ze malo czasu.... ale jakoś musi być...
i w zwiazku z planami zmiany mieszkania nie kupiłam łózka dla Zosi, szafy... mam nadzieję, ze jutro się rozjaśni sytuacja - jak to mieszkanie mi się spodoba, to już będziemy musieli szybko urządzać tamto... heh, mam nadzieję, ze starczy kasy z kredytu... bo własnych mamy niewiele odłożonych... a i jakoś mam wrażenie, ze malo czasu.... ale jakoś musi być...
reklama
NANU, nie bylo fajnie, nie bylo elegancko...za duzo szczescia naraz
ja szczeroscia zabijam
teraz jest swietnie!
a krzesla polecam, sa mega wygodne, mozesz siedziec i siedziec ..
i duzy plus, cay pokrowiec sciaga sie leciutenko i pierze..
apropos ledow jeszcze, ja nie przepadam w ogole, nawet w aucie...a juz najlepsze jak ktos wymienia swiatla na wlasna lape na ledowe i taka rozjebunda ma oswietlenie ledowe, widzialam to teraz w pl..ach, u nas ciagle ta zasada "im wiecej tym lepiej" na wszelkich frontach
SEMBO, przy takiej ilosci dzieci to ja musze miec przestrzen
lo matko, jakby mi ktos rok temu powiedzial , ze bede miala trojke dzieci to bym go wykopala na mroz i glod
a dzisiaj sie ciesze..na swoj sposob narazie i malymi kroczkami, ale sie ciesze
ja szczeroscia zabijam
teraz jest swietnie!
a krzesla polecam, sa mega wygodne, mozesz siedziec i siedziec ..
i duzy plus, cay pokrowiec sciaga sie leciutenko i pierze..
apropos ledow jeszcze, ja nie przepadam w ogole, nawet w aucie...a juz najlepsze jak ktos wymienia swiatla na wlasna lape na ledowe i taka rozjebunda ma oswietlenie ledowe, widzialam to teraz w pl..ach, u nas ciagle ta zasada "im wiecej tym lepiej" na wszelkich frontach
SEMBO, przy takiej ilosci dzieci to ja musze miec przestrzen
lo matko, jakby mi ktos rok temu powiedzial , ze bede miala trojke dzieci to bym go wykopala na mroz i glod
a dzisiaj sie ciesze..na swoj sposob narazie i malymi kroczkami, ale sie ciesze
Ostatnia edycja:
Podziel się: