reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kaja ja też trzymam &&&& za Twoją wizytę, i dla pocieszenia powiem że łączę się w bólu ;-) mnie też tak plecy nasuwają, że ten ból potrafi mnie obudzić.\
No a ja się umówiłam dziś na 16:30, więc muszę posiedzieć trochę dłużej w pracy bo on ma gabinet całkiem niedaleko i nie opłaca mi się jechać do domu i wracać .... hmmm pewnie bym nawet nie zdążyła;-)

A ja jeszcze dziś muszę dogotować zupę ogórkową, bo wczoraj ją wstawiłam tak koło 17 i zasnęłam, na szczęście ocknęłam się koło 20 i wyłączyłam (połowa wywaru się wygotowała :p), ale nie chciało mi się już jej kończyć więc mam co dziś robić:-)

Ostatnia edycja:
O! Aśka to fajnie że dziś, niedługo będziesz już coś wiedziała:)powodzenia!!

Dziewczyny szydełko jest masakrycznie proste! nawet w internecie znajdziecie! mnie nauczył kolega z drugiego końca PL przez listy:) a dziś na każdej półeczce mam swoją serwetkę:) szkoda że co tylko zrobię to oddaję...

Mnie szydełko przerosło...
Wszystko wychodziło mi koślawe i w ogóle do niczego.
Z tym, że muzę zaznaczyć z całą stanowczością, że ja jestem wszechstronnie utalentowana plastycznie :-D

Biedaku się nasiedzisz...
No ale to chyba ostatni raz...

alleluja, ostatni raz dzieki Bogu..
jeszcze auto trzeba odebrac..

Kaja ja też trzymam &&&& za Twoją wizytę, i dla pocieszenia powiem że łączę się w bólu ;-) mnie też tak plecy nasuwają, że ten ból potrafi mnie obudzić.\
No a ja się umówiłam dziś na 16:30, więc muszę posiedzieć trochę dłużej w pracy bo on ma gabinet całkiem niedaleko i nie opłaca mi się jechać do domu i wracać .... hmmm pewnie bym nawet nie zdążyła;-)

A ja jeszcze dziś muszę dogotować zupę ogórkową, bo wczoraj ją wstawiłam tak koło 17 i zasnęłam, na szczęście ocknęłam się koło 20 i wyłączyłam (połowa wywaru się wygotowała :p), ale nie chciało mi się już jej kończyć więc mam co dziś robić:-)

dawaj mi tutaj z ta ogorkowa:-D

Dziewczyny jak mnie boli dziś brzuch, chyba mała mnie tak kopie tam od środka po narządach:baffled: dobrze, że ten lekarz mnie dziś przyjmie:tak:
tzn. mam nadzieję że to mała mnie kopie:-p

reklama
Aśka mnie też czasem boli. Myślę, że to małośc uciska, tym bardziej, że gin mi na to nic wczoraj nie powiedział.
Jedyne co, to na serducho zalecił asparagin magnez + potas w dużej dawce.

Do góry