reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka, też nie miałaś porodu jak z bajki... Bardzo trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko poszło sprawnie i bez problemów ;-)

Nic to, dziewczyny... idę pod prysznic (ciekawe, jakim sposobem się pozbędę nadprogramowego buszu...) i spierdzielam do dowcipnego.

reklama
Cytryna ty sadystko:szok: takie zdjęcia, :-) ja już dostałam ślinotoku i cieknie mi po brodzie, a jeszcze 4h do końca pracy i w szufladzie jabłko i malutka kanapka:-(

Asia, uwierz że ja bym najchętniej karmiła ludzi. Byłabym szczęśliwa, mogąc to robić, więc jeśli kiedyś będziesz w Trójmieście (w ogóle, którakolwiek z Was!), z największą przyjemnością zaproszę na obiad do mnie :)))))))

ależ wy wcześnie wstajecie. Ja miałam pogrom wieczorno-nocny, starsza z temperaturą więc nie poszła do przedszkola i teraz mam dwójkę na głowie..mały zaraz pójdzie spać więc się trochę wyciszy.
Ja mam ochotę na pieczone ziemniaczki, może skręcimy:)coś czuję że ostatnio wstaję więcej niż powinnam...

powodzenia na wizytach! ja myślę że niby najważniejsze by dzidziuś był zdrowy ale zawsze się chce jakąś płeć bardziej:) ja mam parkę więc teraz to wszystko jedno ale za dziewuszkę się nie obrażę jak się potwierdzi nasza pierwsza teza ale to dopiero 14-ego:)

u mnie też piękne słońce, aż się chce żyć!! jakiś taki wesoły dziś dzień czuję będzie:)

zapominajka toż to jakaś tragednia.smutne ,że w w dzisiejszych czasach nie można rodzić po ludzku
kinga dlaczego odradzasz?
ja nikogo nie namawiam na taki czy inny, tylko mówię o swoim przekonaniu.
citrus ,ale bym zjadała takie pyszności
Dlaczego odradzam bo po cc czuje sie jak kaczka :-D ...jednak sn boli ale szybko zapominasz ten bol

ja śpię do 12,nawet nie słyszę jak teściowa się krząta po domu.wczoraj mój R.narobił mi paniki pisząc że kupił karczochy surowe,a ja nie wiem jak je się gotuje,na szczęście znowu poprzekręcał nazwy i do domu przywiózł brokuła:-) ja już przytyłam w ciąży 6 kg,jem mało,ale dużo podjadam,wczoraj wciągnęłam taką podwójną czekoladę milkę z rodzynkami i orzechami,dojadam jeszcze sylwestrowe czipsy i paluszki.ale ciągle chodzi za mną ciasto z kremem,bitą śmietaną,polewą czekoladową i wiśniami w syropie,masakra:szok: w pierwszej ciąży nie jadłam 8 mc nic i 8 mc wymiotowałam,przytyłam chyba z powietrza 14 kg,ale wszystko było oki.teraz jem,nie wymiotuje a mam anemie...starość nie radość:wściekła/y:
rano teściowa na śniadanie naszykowała mi kanapki ze śledziem i kawałek ciasta...ale teraz jako że już słodyczy brak,zrobiłam sobie dip czosnkowy i jem surową karotkę i brokuła ale to niestety nie zaspokaja moich potrzeb smakowych:no:

reklama
Do góry