reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

akie moje dziecię jest dziś niewyżyte :confused2:
No oszaleję.
Mnie maleństwo w nocy obudziło. Chyba była jakaś impreza w brzuchu :-D

Noirel stres ci może tylko zaszkodzić. Może wypij jakieś ziółka na uspokojenie...

reklama
Noirel, strasznie zestresowana jesteś, chyba bardziej, niż cała nasza reszta razem wzięta :-)

Ależ mi dziecię daje czadu, aż brzuch skacze :-D Z jednej strony fajne uczucie, z drugiej trochę przerażające, jakby obcy się wylęgał :-D Teraz już trudno pomylić ruch z czymkolwiek innym.

Ostatnia edycja:
Citrus doczekałaś się super:)

Moj M wczoraj twierdzil ze czul kopniecie jak ucho przystawil, troche jakby cos tak sie dzialo u mnie, ale nie jest to jakies super mocno wyrazne. Czekam dalej na kopa!

Dziewczyny jeszcze troche i koniec sprzatania i przygotowan :)

Camel co do kregoslupa, to tak boli jak cholera, mnie lapie rwa kulszowa, jak pochodze albo leze na plecach w ciagu dnia, tzn w sumie jak w jednej pozycji za dlugo, czasem z wyra nie moge wstac:-(

noirel Tobie to meliska by sie przydala i duzo spokoju! Nie martw się kochana, do maja juz tylko 5 miechów:-p
Zapominajka no to niezle, impra na całego :)

Framama dobrej podrozy i na wzajem, wszystkiego dobrego na te Święta!

Ostatnia edycja:
Jak zjecie kolacje wigilijną to się dopiero zacznie:-D dzidziusiom pewnie już ślinka kapie..

jeju dziewczyny widziałam dzisiaj okropną rzecz...myślałam że chyba wybuchne- w centrum handlowym byli rodzice z 2 letnim chłopcem na zakupach.. dziecko miało ogoloną głowę w jakieś esy floresy jak drechol!!! Ojciec opitolony na łyso... Szok!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to rodzice niby już dojrzali pod 40...

HEloł babeczki

Ugotowałam wczoraj bigos... cud swiata z moimi mdlosciami.. jeszcze nawet go pozarłąm i popiłam cola co by sie ostał :) pyszny wyszedł...

Dzis kupiłam kawałek orzechowca, nic piec nie bede... zostaje mi kupienie matijaskó i cebulki w pon i pieczi bede miała wszystko.

Chłop dzis posprzatał swoje burdello (swoj kacik z kompem i narzedziami) poodkurzał mieszkanie... ja pomyłam okna od srodka (miesiac temu myłam całe) pomyłam podłogi, itp... zostanie ogarniecie kuchni, jedno pranie i koniec, finito :)

citrus a ja czekam na te hopki w brzuchu, ale pewnie jeszcze poczekam do 20tyg jak z córcia... czasem mam wrazenie ze coś mi jeżdzi na wysokosci pępka.. jakby noga albo reka... ale nie mam pewnosci...

biedroneczko.. zdroweczka.. dobrze ze z ZUS wszystko ok... zresztą tak jak pisałam masz wskazania do zwolnienia.

noirel ja tez wczoraj łapałam schizy.. nie łam sie... tez łykałam no-spe bo dziwnie brzuch mnie bolał... ale łyknełam tabletke, poległąmw wanience w wodzie cieplusiej.... odprezyłam sie i spac potem, nie mogłam ahhaha

AA moj chłop juz gada do brzucha... a moja córcia przytula sie i mowi "kocham cie dzidziusiu" wzrusza mnie to okropnie...

Ewa, nie rozumiem oburzenia. Co z tego, że chłopiec miał wymyślną fryzurę? Coś w tym nadzwyczajnego, zdrożnego, czy jak?

Mysiak, mój chłop z kolei przykłada usta do mojego pępka i coś tam sobiie gada. Jak zapytałam, co za propagandę opowiada dziecku, to powiedział, że to ich prywatne sprawy :-D

Dziewczyny, wy naprawdę od rana do wieczora dzisiaj siedzicie w kuchni? Nie ma was, i nie ma, i nie ma, i nie ma... :laugh2:

Ostatnia edycja:
Ja nic nie gotuje,dopiero u rodzicow... jedynie ciasto upieklam:)
Dzis ma zachcianka doprowadzila do wycieczki do Saturna i zakupu tostera do sandwichy/ow:) mialam takiego mega smaka ze sszok! Koniecznie musial byc z tostera a nie z piekarnika:p glupia hehe!!!

Cos tam sobie dokupilam dzis,pedzle do podkladu i pudru,skarpety za kolana,dwie cieple spodniczki na gumce itp
Zaraz biore sie za pakowanie nas:) ok polnocy dzis bedzie u nas moja siostra,wlasnie jedzie....:.)
Jutro do rodzicow smigamy:)

Tymczasem S cos przy aucie grzebie,gary sie myja,pranie sie suszy a ja? Leze i skonczylam wlasnie ogladac "poszukiwany poszukiwana":D

I tylko ruchow wciaz nie czuje:/

reklama
Zakończyłam na dziś..nie mam siły....poodkurzam innym razem bo mi nogi z 4 liter wychodzą.....a głodna jestem niesamowicie....i nie uwierzycie niby święta a ja nie mam co zjeść....

Do góry