reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

akie moje dziecię jest dziś niewyżyte :confused2:
No oszaleję.
Mnie maleństwo w nocy obudziło. Chyba była jakaś impreza w brzuchu :-D

Noirel stres ci może tylko zaszkodzić. Może wypij jakieś ziółka na uspokojenie...

reklama
Noirel, strasznie zestresowana jesteś, chyba bardziej, niż cała nasza reszta razem wzięta :-)

Ależ mi dziecię daje czadu, aż brzuch skacze :-D Z jednej strony fajne uczucie, z drugiej trochę przerażające, jakby obcy się wylęgał :-D Teraz już trudno pomylić ruch z czymkolwiek innym.

Ostatnia edycja:
Citrus doczekałaś się super:)

Moj M wczoraj twierdzil ze czul kopniecie jak ucho przystawil, troche jakby cos tak sie dzialo u mnie, ale nie jest to jakies super mocno wyrazne. Czekam dalej na kopa!

Dziewczyny jeszcze troche i koniec sprzatania i przygotowan :)

Camel co do kregoslupa, to tak boli jak cholera, mnie lapie rwa kulszowa, jak pochodze albo leze na plecach w ciagu dnia, tzn w sumie jak w jednej pozycji za dlugo, czasem z wyra nie moge wstac:-(

noirel Tobie to meliska by sie przydala i duzo spokoju! Nie martw się kochana, do maja juz tylko 5 miechów:-p
Zapominajka no to niezle, impra na całego :)

Framama dobrej podrozy i na wzajem, wszystkiego dobrego na te Święta!

Ostatnia edycja:
Jak zjecie kolacje wigilijną to się dopiero zacznie:-D dzidziusiom pewnie już ślinka kapie..

jeju dziewczyny widziałam dzisiaj okropną rzecz...myślałam że chyba wybuchne- w centrum handlowym byli rodzice z 2 letnim chłopcem na zakupach.. dziecko miało ogoloną głowę w jakieś esy floresy jak drechol!!! Ojciec opitolony na łyso... Szok!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to rodzice niby już dojrzali pod 40...

HEloł babeczki

Ugotowałam wczoraj bigos... cud swiata z moimi mdlosciami.. jeszcze nawet go pozarłąm i popiłam cola co by sie ostał :) pyszny wyszedł...

Dzis kupiłam kawałek orzechowca, nic piec nie bede... zostaje mi kupienie matijaskó i cebulki w pon i pieczi bede miała wszystko.

Chłop dzis posprzatał swoje burdello (swoj kacik z kompem i narzedziami) poodkurzał mieszkanie... ja pomyłam okna od srodka (miesiac temu myłam całe) pomyłam podłogi, itp... zostanie ogarniecie kuchni, jedno pranie i koniec, finito :)

citrus a ja czekam na te hopki w brzuchu, ale pewnie jeszcze poczekam do 20tyg jak z córcia... czasem mam wrazenie ze coś mi jeżdzi na wysokosci pępka.. jakby noga albo reka... ale nie mam pewnosci...

biedroneczko.. zdroweczka.. dobrze ze z ZUS wszystko ok... zresztą tak jak pisałam masz wskazania do zwolnienia.

noirel ja tez wczoraj łapałam schizy.. nie łam sie... tez łykałam no-spe bo dziwnie brzuch mnie bolał... ale łyknełam tabletke, poległąmw wanience w wodzie cieplusiej.... odprezyłam sie i spac potem, nie mogłam ahhaha

AA moj chłop juz gada do brzucha... a moja córcia przytula sie i mowi "kocham cie dzidziusiu" wzrusza mnie to okropnie...

Ewa, nie rozumiem oburzenia. Co z tego, że chłopiec miał wymyślną fryzurę? Coś w tym nadzwyczajnego, zdrożnego, czy jak?

Mysiak, mój chłop z kolei przykłada usta do mojego pępka i coś tam sobiie gada. Jak zapytałam, co za propagandę opowiada dziecku, to powiedział, że to ich prywatne sprawy :-D

Dziewczyny, wy naprawdę od rana do wieczora dzisiaj siedzicie w kuchni? Nie ma was, i nie ma, i nie ma, i nie ma... :laugh2:

Ostatnia edycja:
Ja nic nie gotuje,dopiero u rodzicow... jedynie ciasto upieklam:)
Dzis ma zachcianka doprowadzila do wycieczki do Saturna i zakupu tostera do sandwichy/ow:) mialam takiego mega smaka ze sszok! Koniecznie musial byc z tostera a nie z piekarnika:p glupia hehe!!!

Cos tam sobie dokupilam dzis,pedzle do podkladu i pudru,skarpety za kolana,dwie cieple spodniczki na gumce itp
Zaraz biore sie za pakowanie nas:) ok polnocy dzis bedzie u nas moja siostra,wlasnie jedzie....:.)
Jutro do rodzicow smigamy:)

Tymczasem S cos przy aucie grzebie,gary sie myja,pranie sie suszy a ja? Leze i skonczylam wlasnie ogladac "poszukiwany poszukiwana":D

I tylko ruchow wciaz nie czuje:/

reklama
Zakończyłam na dziś..nie mam siły....poodkurzam innym razem bo mi nogi z 4 liter wychodzą.....a głodna jestem niesamowicie....i nie uwierzycie niby święta a ja nie mam co zjeść....

Do góry