reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

A ja sobie odkurzam wszystko rainbowem. On mi i dywan trzepie specjalną końcówką (nie ma ani pół sierści psa po takim zabiegu, to wręcz genialne...) i kurze sobie wsysam końcówką ze szczoteczką, no wszystko, co trzeba. Generalnie ścieranie kurzy szmatą to jakieś nieporozumienie. Na mokro są smugi, na sucho się sypie, nienawidzę. Ale dziś nie sprzątam, jutro też nie, bo sobota, więc dzień święty, za to w niedzielę będzie wielki rozpiździaj. Chociaż może jednak jutro łazienkę umyję, bo w tygodniu mam czas tylko na umycie kibla :sorry2:

Byłam u fryzjerucha, podcięła mi chyba z 5 cm, lekko wycieniowała i ten mój łeb nabrał trochę lekkości. Później zakupy (k**wa, dźwigam jak pierdzielnięta, naprawdę... Dostanę ochrzan od chłopa) i sobie z poczty odebrałam świąteczną przesyłkę od wydawnictwa. Przysłali mi trzy książki w prezencie, w tym autobiografię Barbary Walters, amerykańskiej ikony telewizji <3

I chyba dziś, po raz pierwszy od roku, zrobię na obiad naleśniki z twarogiem. Mam ochotę na coś niezdrowego :-)

(O, puszczę sobie Chopina, bo mnie nosi z euforii, ja mam chyba zaburzenia afektywne :-D)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej DZIEWCZYNY!!

Oj zdrowiejcie !!!! ja tez polecam na wszelkie zaladkowe dolegliwosci coca cole - ale ta oryginalna - nawet gazowana - malymi lyczkami -pomaga mi zawsze .
A mi od tego tygodnia brzuch zaczal rosnac - jak chodzilam w zwyklych spodniach, tak teraz juz ciazowki w ruch poszly - ale fajnie mi z tym :-) - czuje sie z tym brzuszkiem mega kobieco:-) a co:-)
NO i sprzatanie czas zaczac :-)

dobra wiadomość- chyba mi przeszło. to jagody i smecta zadziałały. trzymam sie i postanowiłam do wieczora tylko pić. może banana jeszcze zjem.

mój mąż taki sam... tylko myślałam że jestem odosobniona w tym przypadku a tu proszę! ja leżę i nic nie robię więc on się wykazuje teraz we wszystkim, może doceni kobiece obowiązki:-D:-D:-D

Aisha_23 bede czekac na Twoja wizyte hehehe
a napiszcie jak mialyscie z uplawami-dreczyly Was??
ja wlasnie jak pochodze to mam jakas taka biala wydzieline i czasami mokra bielizne -ale nie tak jak od uplawow i niezaleznie od tego czy chodze czy leze...
wiem, ze internet nie jest najlepszym doradca ale moze Wy mialyscie z tym doczynienia a ja bede spokojniejsza do wizyty.
na ostatnim usg polozna mowila, ze z wodami plodowymi jest wszystko ok , ale teraz bede juz chodzic tylko na sluchanie serca....no i czasami ciezko jest mi sie dogadac nie po naszemu....

kochana ta wydzielina jest normalna, tez mam taka:))

Hej, wpadłam tylko na chwileczkę pochwalić się wczorajszą wizytą:-) Nie doczytam Was, bo ledwo na oczy widzę. Wszyscy w domu chorzy;/ tylko moja córa jakoś się trzymała ale dzisiaj niestety padło i na nią....lezy z goraczką 38 stopni :(

Camel super ze chlopak i super imie! :))
Kartagina kurde, dobrze ze Ci przeszlo!
Cytryna- niezdrowe????? Oj to Ty nie wiesz, co ja potrafię zjeść ;-)
Nia Ty tez wracaj do zdrowia!

Byłam dzis dokupic reszte rzeczy na swieta, kurde sporo tego wszystkiego... zmarzlam jak psia mać ;P potem musiałam drzemkę złapać zeby sie dogrzać. I mialabym to niesc wszystko do mamy (a mamy -14!), ale na szczescie szwagier sie napatoczyl na kawe, wiec zabral wszystko i pojechalo:)) Zostalo tylko dostac sie do nich w niedziele na robienie sałatki warzywnej (robimy baaaaaardzo duzo- w misce na pranie;P)
Laru a choinka ubrana? Wlacz sobie jakies kolędy czy coś, moze cos upichć? I juz atmosfera sie zrobi:)

Marja to powodzenia w sprzątaniu, oby szybko poszło!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki....

Właśnie czas na byczenie się.... Byłam dzisiaj na zakupach.... a teraz właśnie skończyłam lepić uszka na święta :-) no i oczywiście kilka musiałam zjeść... :-D wyszły pyszne :-)

reklama
Witam
wpadam po dobrym tygodniu nieobecnosci, ale najpierw ta komisja a potem doszlo chorobsko i to takie ze czulam sie strasznie bo wymiotowalam mialam goraczke itp, najprawdopodobniej grypa zoladkowa, choc lekarz nie dokonca byl przekonany. Teraz jest juz lepiej i zaczynam powoli przygotowania do swiat, bo w ciagu tygodnia sil nie mialam. Nadrobie moze coscie naskrobaly i zaraz tez wiecej napisze tylko sie ogarne bo mala wlasnie polozylam spac

Do góry