Mysiak Ty nam tu zdrowiej;-)
Kajce powinnyśmy dać reprymende na mega oszczędzanie!
Maciek wrócił z przedszkola i znalazł rózgę;-)był w szoku, bo juz zdązył sie uhahać, że jej jednak nie dostał.
Kajce powinnyśmy dać reprymende na mega oszczędzanie!
Dziękuję. Konsekwencja.....tym najbardziej różnię się od mojej siostry. Cholernie jej tego brakuje, a rodzina się śmieje, że powinnam starszą o 8 lat siostrę podszkolić w tej dziedzinie. Dla mnie niepojętym by było zapomnieć o takim incydencie. Poza tym męka mojej córy podczas jedzenia codziennie mi o tym przypomina. Tłumaczyć? hmmm jak dla mnie nie da się tego wytłumaczyć... a głupie gadanie, że takie są dzieci jest dla mnie bez sensu.Gratulacje Zapominajka i Kaja! Super wieści:-)
Kitka,muszę to powiedzieć: gratuluje konsekwencji w stosunku do siostrzenca. Większość cioc przymknelaby oko, zapomniała, tłumaczyła,ze to tylko dziecko.Nie jestem zwolenniczką takiego poblazania. A Twoja siostra bedzie Ci pewnego dnia wdzięczna,ze go czegoś nauczylas. Mam nadzieje,ze niedługo Twej corci śliczne zabki odrosna!
Maciek wrócił z przedszkola i znalazł rózgę;-)był w szoku, bo juz zdązył sie uhahać, że jej jednak nie dostał.