reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kurcze niby czas tak szybko płynie, a jednak mimo wszystko nie mogę doczekać się brzuszka i ruchów małej. Byly dzis u mnie dwie moje kochane dziewczynki- chrzesnica 4 latka i jej 2 letnia siostrzyczka, ale zadyma, wszystkiego trzeba bylo pilnowac, latac, kurde;) Dalam im prezenty, a w zamian mialam lozko oblepione cukierkami ;)

reklama
Aisha to niestety norma.
Za maluchami trzeba biegać i być wszędzie, a one są niezniszczalne i mają tyle energii, że czasem sił brak.

Hahahhaha wygląd kupy <3
Robiłam sobie na urodziny czekoladowy tort, CAŁKOWICIE czekoladowy, z konfiturą wiśniową. Był pyszny jak stąd do Chin, ale że brązowy, to jak kupa pierwszorzędna wyglądał :-D Zresztą co jest takiego obrzydliwego w torcie o wyglądzie kupy, skoro smakuje jak obłęd? :-)

Dziewczyny!No nie zwariowalam!Jestem pewna!Maly lokator mial czkawke.Po prawej stronie brzuszka przycupnal i jak polozylam reke to nawet przez skore czulam!Czkawka jak nic! :szok: na 100%! Ale w szoku jestem,ze sama nie moge uwierzyc.Bo to chyba za wczesnie? Jutro koniec 19-go tygodnia.W czwartek poczatek 20-go i w piatek wizyta polowkowa :-) Jeszcze raz tyle i juz te nieloty Z CALA PEWNOSCIA sie skoncza :-D

Ja bede piekla tort marchwiowo-ananasowy z masa kokosowa.Jak wyjdzie to wkleje zdjecia w temacie "smakowitosci".Jak nie wyjdzie to wkleje zdjecia w nowej rubryce "porazki i wzloty ciazowe" z adnotacja,ze tyczy sie pierwszego :-D Kiedy wy pieczecie?Mloda ma urodziny przed samymi swietami.Wiec moze mnie wyprzedzicie? :happy2:

Ostatnia edycja:
Tort marchewkowo-ananasowy :rolleyes: zjadłabym... Wypada pogratulować czkawki? :D

Do samych świąt nic nie piekę, a na święta sernik, makowiec, piernik i keks :-D

Kurde nie ma to jak wsparcie męża.
Mówię m o torcie, a ten popatrzył i mnie wyśmiał.
Powiedział mi, że na zabawę plasteliną czas miałam w przedszkolu i on zamówi, bo mojego nikt nie zje.
Czyżby chciał mi coś powiedzieć... :confused:

Mdła ja czkawki jeszcze nie czułam, ale to musi być śmieszne uczucie :-D

Hahahahhahahhhahh Zapominajka, myślę że Twój mąż delikatnie zasugerował, że powinnaś zająć się szydełkowaniem :-D Co za cholernicy, mój mi wiecznie sugeruje, że powinnam trochę mniej mówić. Ideały, cholera jasna :-D

To takie słodkie jest :-)

Jedyne co w życiu szydełkowałam to dredy :-D
To już sobie poczytam lepiej. Nikt się nie otruje, a świat będzie wolny on mojego talentu :tak:

Cześć majówki!

Powiem Wam, że się załamałam :)
W tym tygodniu już od czwartej osoby słyszę, że schudłam (nieświadomej mego błogosławionego stanu oczywiście) :-).
Najśmieszniejsze jest to, że wprost przeciwnie na wadze mnie przybywa:-D, więc z małżem się śmiejemy z całej tej sytuacji.

reklama
Dzisiaj na usg dowiedzielismy sie ze na 100% bedziemy miec synka. Moje przeczucia sie spelnily!!!

Podobno ksiezna Kate tez ma termin na maj jak my wszystkie ksiezniczki :D

Do góry