Hej hej
Ja dziś rano miałam niemiłą niespodziankę. Jak zwykle we wtorki mam kółko na 7.10, a tu -10 stopni, więc włączam Webasto (takie dogrzewanie silnika, które się włącza z domu), potem schodzę na dół, chcę zapalić a tu dupa
Małż złaził specjalnie i jechał na stację benzynową po kable rozruchowe i na szczęście od swojego odpalił
Zapominajka - dzięki, dziś już o wiele lepiej
Nawet noc jako tako przespałam...
A tort na pewno znajdziesz piękny, teraz takie cuda robią, że w głowie się nie mieści :-)
Fiołkowa ja w poprzedniej ciazy w 20 yg tak trafiłam do dentysty, rozwierciła mi na zywca, bolało strasznie , poryczałam sie, kopałam w fotel a ta darła na mnie morde... zazyczyła sobie 100zł za usługe to ją wyśmiałam... zostawiłam jej 50zł za opatrunek i fatyge i powiedziałam jej ze ma sie w dupe cmoknąć... potem trafiłam na kochaną kobiete...
Ja w poprzedniej ciąży chodziłam do wspaniałego (i do tego seksownego:-)) dentysty i pięknie mi wszystkie zęby wyleczył, ani raz mnie nie zabolało. Ale do niego są kolejki na marzec
Więc musiałam iść do innego, chociaż w tym samym miejscu.
Jak to się mówi, mądry Polak po szkodzie, potem do mnie dotarło, że mogłam powiedzieć, że nie zapłacę całej kwoty za takie traktowanie. Jeszcze mi jakieś narzędzie na głowę upuścił, a dziś w rogu ust mam strupa, bo tak mi wczoraj naciągał, że mi się rana zrobiła. Brrrrr!!!
wiikki- wyrywanie osemek do przyjemnosci nie nalezy, moze uda sie przeciagnac az po porodzie
mamy starszych dzieci jak radzicie sobie z atakami szalu swoich dzieci, moj syn wlasnie ma drugi taki mega w swoim zyciu i mam ochote uciec, siedzi ubrany w kurtke buty czapke...w kuchni rzuca autkami i placze, zaraz mu zabiore te auta
na dodatek po wczorajszym spokojnym dniu bez wymiotow dzis poszedl do przedszkola ale musialam go odebrac bo tam zwymiotowal, matko co za pech z tymi chorobskami
fajnie ze macie snieg u nas wczoraj troche spadlo w nocy ale rano juz nic nie bylo teraz 5 stopni na plusie
Rany, współczuję tego ataku... Kubie raz się zdarzyło mnie ugryźć w sklepie
Tak, to na razie nic, tfu tfu