reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No dziewczyny WSTAWAĆ :-):-)
Mam nadzieję, że żyjecie po tych wczorajszych śmiechach ????

Zastanawiam się czy ci ludzie mają mózgi ???:szok: Ale też się uśmiałam :p

reklama
Helllo,ja juz w pracy,ale jade z szefem na wycieczke po urzedach wiec do poludnia luz:)
Pralkosuszarka wybrana,kolos na maxa! Ale 10kg zaladunku prania,1m wysokosci,z opcja prania parą,i z najmniejszym dosttepnym zuzyciem energii...:)

Komentarze na Onecie odnośnie seksu i imion są najlepsze. Zawsze! :-D

Jaaaaaaa wstałam też. Ciężko, ale wstałam. Zjadłam śniadanie i teraz głęboko zastanawiam się nad tym, czy ruszyć szanowne dupsko me i jechać na 14.30 do czytelni... Wypadałoby przysiedzieć trochę przy pracy magisterskiej, a brakuje mi jeszcze mnóstwo materiałów :dry: Pod koniec stycznia powinnam właściwie oddać dwa pierwsze rozdziały, ale jakoś tak średniawo mi się to widzi... Chyba więc pojadę. Posiedzę dwie godziny, później wykład i w pracy będę przed 19-tą, więc dwie godziny zlecą jak z bicza strzelił. Czas się zmotywować, bo inaczej dupsko blade, a przed świętami to wiadomo, że nie ruszę :-(

dobry,

Ja tez wstałam, ale z silnym bólem ósemki. Już wczoraj przy jedzeniu mnie zaczynała boleć. Egh mam nadzieje, że sama przejdzie. Miesiąc temu byłam u dentysty to nic nie mówił o tej ósemce, Nie wyobrażam sobie teraz wyrywania :(
Nic zbieram się na fitnes może jak nie będę myślała o bólu to trochę się on zmniejszy.
miłego dnia

dd:-)
witam sie i zegnam, bo wstalam z jakas energia dziwna, musze ja szybko wykorzystac na zakupy, bo w lodowce echo:-D

Cześc kochane;
ja już po laboratorium i zakupach. Zjadłam śniadanko i teraz MANDARYNKI :tak:

Fiołkowa współczuję. Musiał cię nieźle wymęczyć, że tak ci nerwy puściły... Mam nadzieję, że szybko przejdzie ból.

Dziewczyny te imiona są straszne :-D

AAAAA i mam śnieg, dużo śniegu. Można iść na sanki.

reklama
Dzien bry....

Ja wstałam o 8, zaczełam dzien od pawia.. ot tak co by za lekko nie było.... wczoraj poł wieczora haftałam i wyłam z bezsilnosci, depresji sie chyba nabawie....
Dzis zjadłam cale 1/4 bułki z masłem i na tym zakonczyłam sniadanie....

citrus.. zajefajny wątek.. taką matke to bym zamordowała gołymi rękami... hahahaha ale niestety coraz wiecej kobiet wydziwia z imieniem nie patrzac na to co z takim dzieckiem w szkole zrobią inni uczniowie.... szkoda dziecka

Fiołkowa ja w poprzedniej ciazy w 20 yg tak trafiłam do dentysty, rozwierciła mi na zywca, bolało strasznie , poryczałam sie, kopałam w fotel a ta darła na mnie morde... zazyczyła sobie 100zł za usługe to ją wyśmiałam... zostawiłam jej 50zł za opatrunek i fatyge i powiedziałam jej ze ma sie w dupe cmoknąć... potem trafiłam na kochaną kobiete...

Za oknem troszke biało, wypadków u nas na masakre, nawet sąsiadka dzynneła w lampe...

Do góry