reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
kaja.. wiesz rano była namiastka śniegu na trawie imrozik, a teraz kicha... nic sie nie ostało...

Słuchajcie mam od poczatku ciązy problem zjedzeniem... nie jestem w stanie duzo zjesc.... moge jedną nabierke zupy i nie do konca wciskam, albo 1/4 tego co jadłam wczesniej... ogolnie musze sie zmuszac do jedzenia no chybaze akurat mam na cos smaka, ale tez nie za duzo wchodzi... jak do tej pory miałam kłopot z ograniczaniem tak teraz zmuszam sie do jedzenia.... czy tylko ja tak mam??

Kajuchna, poszukaj u Doroty - zawsze piekę wg jej przepisów. WSZYSTKO.

Moje Wypieki | Serniki pieczone

Psia jego mać. Kefir ma podobno alkohol, surowego mięsa nie możno, jajek na miękko też nie, bo niedogotowane, sera pleśniowego wcale i najlepiej suchy chleb dla konia wpi**dalać. Czas umierać.

:-D

Spierdzielam do tego dentyściora i do biblioteki. Już się pogodziłam z faktem, że nie zdążę przeczytać dwudziestu jeden książek do końca roku i dwóch setek nie przekroczę. Ech.

Ups..nie wiedziałam z tymi jajkami....w sumie racja....no cóż, stało się.

kaja.. wiesz rano była namiastka śniegu na trawie imrozik, a teraz kicha... nic sie nie ostało...

Słuchajcie mam od poczatku ciązy problem zjedzeniem... nie jestem w stanie duzo zjesc.... moge jedną nabierke zupy i nie do konca wciskam, albo 1/4 tego co jadłam wczesniej... ogolnie musze sie zmuszac do jedzenia no chybaze akurat mam na cos smaka, ale tez nie za duzo wchodzi... jak do tej pory miałam kłopot z ograniczaniem tak teraz zmuszam sie do jedzenia.... czy tylko ja tak mam??

Ja jem dużo mniej, też mi się nie mieści tyle ile wcześniej.

A w ciąży zembów za free nie robią na nfz?

Kurde a ja jeszcze w pracy tkwie od 7:30:/
Nie ma dzis kumpeli,z ktora jezdze i rano S mnie zawiozl a teraz z kumplem wracam,tylko on musi jeszcze cos skonczyc i czekam:/
A tak juz bym chciala do domu...

Przyszlam zrobic wam smaka;)

fawor.jpg

Moja dzisiejsza zachcianka;)))

Kasieńka, a mnie nie zachęca, bo na smalcu pewnie robione :-D

Zapominajka, ja byłam prywatnie, bo potrzebowałam wtedy zrobić zęba na już, bo bolał, a na NFZ czeka się ze 2 tygodnie :confused2: Teraz się chyba do przychodni zapiszę, bo ciul mi wsadził nie plombę w miejsce ułamanego zęba, a jakieś białe coś! I nie kazał przyjść na wypełnienie plombą :szok:

reklama
Do góry