reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Co do tych naszych rodakow to przyznaje wam racje. Ale wydaje mi sie, ze ci niewychowani sa poprostu bardziej zapamietywani przez ludzi niz my, spokojni i kulturalni. I stad taki stereotypowy obraz calej spolecznosci. Ale nie oszukujmy sie - wiele z tych osob, ktore wyjechaly, to sa ci bez wyksztalcenia tak naprawde, ktorzy w PL robiac to samo co za granica, dostawali by marniutka kase. A wyjada i wydaje im sie, ze sa niewiadomo kim:confused2: Zalosne:dry:

Ja tez nie mam tej kreski ani ciemnych brodawek. Jedyne co to mape drogowa z zyl na piersiach. I tez mnie juz nie bola dawno - jedynie lekko przy ucisku sutki i po bokach.

No i nie budze sie juz praktycznie w nocy na siku:-D

reklama
Co odkryłaś???

Ja na razie nie mogę narzekać na brak szczelności. Ale wrażenie pełnego pęcherza zbliża się z każdym dniem.

Kaja żeby to takie proste było, już bym domek obok twojego kupowała ;-)

aj, no wiem...
kurcze, wiecie , ze ja ten brak szczelnosci to mam od pierwszego porodu, nie jest to uciazliwe, bo mega rzadkie, wlasciwie tylko jak sie nam maksa rozchoruje i pluca chca sie wykaszlac albo wykichac..
a kibelek, tez , w nocy cztery razy, ale zeby byc w stanie wziasc tam ksiazke, to nie ma mocy:-D bo taki nemo tam ide ze moje:-D

Zapominajka, ja się właśnie okropnie brzydzę, dlatego zabijałam w ekspresowym tempie:crazy:
Ale od tamtej pory nie widziałam wcale, więc może wybiłam całe tałatajstwo :evil:

Rany, Małż przywiózł od teściowej cały piękny, pachnący i jeszcze ciepły pasztet z królika. No i jak ja mam nie zjeść kolacji?:confused2:

Jejku, można je mieć i o tym nie wiedzieć :confused2:
Nienawidzę robali. Teraz będę musiała dochodzenie przeprowadzić. Rozumiem, że to to wyłazi w nocy i zamieszkuje okolice toalety :unsure:

ja o tym czytaniu to w dzień myślałam bo wtedy też częśto latam:) w nocy to totalnie na śpiocha więc popieram - szans na czytanie nie ma;0

aaa rybiki są paskudne! moja mama je ma!! :/ ja czasem po imprezie w nocy przychodziłam to biegało to szajstwo po podłodze:/// na szczęście teraz ich nie mamy wszystko jest uszczelnione w łazience i płytki na podłodze więc sie nie mają gdzie kocić.
Ja nie mam linea negra i mam nadzieję że nie będę miała, ale brodawki mi ściemniały. W nocy na siku nie wstaje ale za to rano muszę lecieć od razu. Nieszczelność mi się jeszcze nie zdarzyła.

fiołkowa mi by przez gardło pasztet twojej teściowej nie przeszedł!!! króliki nie są do jedzenia!! Na dowód foto poglądowe mojego kjuika:
out.php
<---- dalej widzisz tu pasztet? :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry