reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kumpela przyniosla mi dzis nowa ksiazke Grocholi "Houston mamy problem" i zastanawiam sie czy wogole sie za to zabierac bo opasla ksiazka i ponoc taka sobie, hmmm.... ktos czytal?

Zrobilam dzis mojemu dziecku naturalny budyn waniliowy, wyszlo mniam, mniam, az sama sie zajadalam, na wierzchu malinki w syropie wlasnej produkcji ahh to sie objadlam :).
Jutro mam wizyte i usg juz sie niecierpliwie i ciekawa jestem co tam u maluszka, mimo iz nadal nie przytylam to zaczynam zauwazac ze brzuszek sie zaczyna uwidaczniac, chyba powoli zrobie porzadki w szafie i wyjme ciuszki ciazowe z poprzedniej ciazy zobacze co wogole mam. Napewno musze wybrac sie na zakupy biustonosza.

A witam nowe mamusie majowe na forum i przy okazji przypominam i tym nowym i tym ktore juz sa tu dluzej, jesli kogos brakuje na liscie majowek w watku bezkomentarzy to czekam na dane na pv, staram sie na bierzaco uaktualniac, jak przy ktorejs brakuje jakis danych czy np plci prosze tez o info, niby staram sie to uzupelniac na podstawie wiadomosci pv jak i watku z wizytami, ale moglam cos przeoczyc

Ostatnia edycja:
dziewczyny jak u was z ograniczeniem kofeiny? Bo ja ograniczyłam do dwóch słabych kaw dziennie, zero herbaty kofeinowej... Bardziej obciąć nie dam rady bo usnę o 17:00 ...

Ja piję jedną dziennie i dziś wypiłam jedną zieloną herbatę.

Biedoreczka napisz jak będziesz miała chwilkę przepisa na ten budyń w odpowiednim wątku:)

Ja oglądałam, poruszający, jeśli lubisz taką tematykę polecam "Ilsa wilczyca z SS''
Dzieki zaraz kukne .......
sebonzakura-ja pilam duzo kawy z kofeina ale o tym juz pisalam .......teraz pije ale bez kofeiny 2 dziennie ,slyszalam ze 2 dziennie mozna z kofeina ale powinno sie pic duzo wody mineralnej po wypiciu kawki ;-)...
biedroneczka​-z malinami to musialo byc pyszne .....trzymam kciuki za wizyte jutro..

Fiołkowa aż mnie zabolało, auu
Fajne to to nie było:no:

Fiolkowa-Ale synka masz slodkiego .....
Bardzo dziękuję :happy:

Kumpela przyniosla mi dzis nowa ksiazke Grocholi "Houston mamy problem" i zastanawiam sie czy wogole sie za to zabierac bo opasla ksiazka i ponoc taka sobie, hmmm.... ktos czytal?
Szczerze powiedziawszy, to nie przepadam z Grocholą...

dziewczyny jak u was z ograniczeniem kofeiny? Bo ja ograniczyłam do dwóch słabych kaw dziennie, zero herbaty kofeinowej... Bardziej obciąć nie dam rady bo usnę o 17:00 ...
Na szczęście nie piję wcale kawy (fuj), czasem tylko parę łyków coli, na złagodzenie zgagi.

Idę spać, bo jutro rano badania i ta cholerna glukoza:dry:
Dobranoc :happy:

reklama
Ja dopiero wróciłam z pracy, zdjęłam pończoszki, szybki prysznic i jem. Myślałam, że obejrzę Dextera albo Walking dead, ale pewnie padnę na ryj. Rano ginekolog :szok: :eek:

EJ!!!!!!!!!!1!! O 22.40 na jedynce będzie podobno piękny film o czterech bobasach urodzonych w czterech różnych częściach świata. W biednym, bogatym otoczeniu... oglądajcie, bo słyszałam, że naprawdę warto! Jednak nie zasnę :-D

Do góry