reklama
Dam ci linka to jak znajdzesz chwile to klikni ,,,bo ja zawsze sciagam ,a tu masz film za filmem ..Fiołkowa aż mnie zabolało, auu
Kinga28 myślę, że sobie obejrzę w wolnej chwili.
Ostatni pociąg do Auschwitz - PL - YouTube
Fiolkowa-Ale synka masz slodkiego .....
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Kumpela przyniosla mi dzis nowa ksiazke Grocholi "Houston mamy problem" i zastanawiam sie czy wogole sie za to zabierac bo opasla ksiazka i ponoc taka sobie, hmmm.... ktos czytal?
Zrobilam dzis mojemu dziecku naturalny budyn waniliowy, wyszlo mniam, mniam, az sama sie zajadalam, na wierzchu malinki w syropie wlasnej produkcji ahh to sie objadlam .
Jutro mam wizyte i usg juz sie niecierpliwie i ciekawa jestem co tam u maluszka, mimo iz nadal nie przytylam to zaczynam zauwazac ze brzuszek sie zaczyna uwidaczniac, chyba powoli zrobie porzadki w szafie i wyjme ciuszki ciazowe z poprzedniej ciazy zobacze co wogole mam. Napewno musze wybrac sie na zakupy biustonosza.
A witam nowe mamusie majowe na forum i przy okazji przypominam i tym nowym i tym ktore juz sa tu dluzej, jesli kogos brakuje na liscie majowek w watku bezkomentarzy to czekam na dane na pv, staram sie na bierzaco uaktualniac, jak przy ktorejs brakuje jakis danych czy np plci prosze tez o info, niby staram sie to uzupelniac na podstawie wiadomosci pv jak i watku z wizytami, ale moglam cos przeoczyc
Zrobilam dzis mojemu dziecku naturalny budyn waniliowy, wyszlo mniam, mniam, az sama sie zajadalam, na wierzchu malinki w syropie wlasnej produkcji ahh to sie objadlam .
Jutro mam wizyte i usg juz sie niecierpliwie i ciekawa jestem co tam u maluszka, mimo iz nadal nie przytylam to zaczynam zauwazac ze brzuszek sie zaczyna uwidaczniac, chyba powoli zrobie porzadki w szafie i wyjme ciuszki ciazowe z poprzedniej ciazy zobacze co wogole mam. Napewno musze wybrac sie na zakupy biustonosza.
A witam nowe mamusie majowe na forum i przy okazji przypominam i tym nowym i tym ktore juz sa tu dluzej, jesli kogos brakuje na liscie majowek w watku bezkomentarzy to czekam na dane na pv, staram sie na bierzaco uaktualniac, jak przy ktorejs brakuje jakis danych czy np plci prosze tez o info, niby staram sie to uzupelniac na podstawie wiadomosci pv jak i watku z wizytami, ale moglam cos przeoczyc
Ostatnia edycja:
sembonzakura
dziewczyny jak u was z ograniczeniem kofeiny? Bo ja ograniczyłam do dwóch słabych kaw dziennie, zero herbaty kofeinowej... Bardziej obciąć nie dam rady bo usnę o 17:00 ...
anetk_a
Aktywna w BB
Mam pytanie kto z was ogladal kiedys film Ostatni pociag do Auschwitz ...ogladalam wczoraj ryczalam
Ja oglądałam, poruszający, jeśli lubisz taką tematykę polecam "Ilsa wilczyca z SS''
Dzieki zaraz kukne .......Ja oglądałam, poruszający, jeśli lubisz taką tematykę polecam "Ilsa wilczyca z SS''
sebonzakura-ja pilam duzo kawy z kofeina ale o tym juz pisalam .......teraz pije ale bez kofeiny 2 dziennie ,slyszalam ze 2 dziennie mozna z kofeina ale powinno sie pic duzo wody mineralnej po wypiciu kawki ;-)...
biedroneczka-z malinami to musialo byc pyszne .....trzymam kciuki za wizyte jutro..
biedroneczka1980
Przepis na budyn dodany do odpowiedniego watku )
Fajne to to nie byłoFiołkowa aż mnie zabolało, auu
Bardzo dziękujęFiolkowa-Ale synka masz slodkiego .....
Szczerze powiedziawszy, to nie przepadam z Grocholą...Kumpela przyniosla mi dzis nowa ksiazke Grocholi "Houston mamy problem" i zastanawiam sie czy wogole sie za to zabierac bo opasla ksiazka i ponoc taka sobie, hmmm.... ktos czytal?
Na szczęście nie piję wcale kawy (fuj), czasem tylko parę łyków coli, na złagodzenie zgagi.dziewczyny jak u was z ograniczeniem kofeiny? Bo ja ograniczyłam do dwóch słabych kaw dziennie, zero herbaty kofeinowej... Bardziej obciąć nie dam rady bo usnę o 17:00 ...
Idę spać, bo jutro rano badania i ta cholerna glukoza
Dobranoc
reklama
citrus
Ja dopiero wróciłam z pracy, zdjęłam pończoszki, szybki prysznic i jem. Myślałam, że obejrzę Dextera albo Walking dead, ale pewnie padnę na ryj. Rano ginekolog
EJ!!!!!!!!!!1!! O 22.40 na jedynce będzie podobno piękny film o czterech bobasach urodzonych w czterech różnych częściach świata. W biednym, bogatym otoczeniu... oglądajcie, bo słyszałam, że naprawdę warto! Jednak nie zasnę
EJ!!!!!!!!!!1!! O 22.40 na jedynce będzie podobno piękny film o czterech bobasach urodzonych w czterech różnych częściach świata. W biednym, bogatym otoczeniu... oglądajcie, bo słyszałam, że naprawdę warto! Jednak nie zasnę
Podziel się: