reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

no to upiekłam, dekoracja w weekend za 2 tyg:p

IMAG1542.jpgIMAG1543.jpg

reklama
Kaja, Ty się opanuj, bo kiedyś padnę na cycki z tych Twoich tekstów. No jak tak można ciężarną do płaczu doprowadzać, to ja nie wiem.

Idę zrobić kolację mojemu panu, bo kona z głodu. obiad jadł trzy godziny temu. Dwudaniowy :confused2: Nie, jednak nie, bo sobie książę zrobi bakłażana z patelni później. Uff.

NANU, jadę tam! Po te PIER(dol)niki

Ostatnia edycja:
Dawaj Citrus! najwyżej zrobię kolejne!!!:D

PS zarypisty napój przypadkowo stworzyłam!

ze śniadania została herbata z miodem (mix czarnej z pomarańczą i cynamonem i czerwonej rooibos honeybrush z jarzębiną) - wlałam do szklanki - dodałam cytryny i wody mineralnej! MNIAM!!!

Ostatnia edycja:
Ranking parówek dla dzieci - Infografika - WP.Pl

ZAPO, pamietam taka sytuacje z poczatku wrzesnia, siedzimy sobie u rodzicow S w pieknym ogrodzie i nagle S zaczyna komentowac moje: "dwoje dzieci i tyle, ostatnia ciaza, konczymy, zszywamy sie, zaszywamy, produkcja stop.." i mowi tak:
"gadaj, gadaj, a to beda blizniaki i tyle z twojego gadania.."
myslalam, ze potraktuje go szlaufem albo przejade autem, skonczylo sie to wojna, bo on zawsze chcial miec duzo dzieci, ja jedno lub dwoje..
jak to sie skonczylo wszystko same wiecie:-D

chcialabym zeby byla parka, chlopiec i dziewczynka..
ale ze moje pobozne zyczenia i tak ida u boga tranzytem do niszczarki to pewnie bede miala dwa dyndole miedzy ichnimi nogami:-D'

NANU, piekne pierniki..

moje dziecko oswiadczylo wlasnie ze jest krolowa...
i dodala: przykro mi ze ty jestes tylko normalna mama...

pchi..:-D

Ostatnia edycja:
Parówki... prędzej mnie piorun trzaśnie, niż dziecku dam parówkę, sama bym nie zjadła, więc małemu człowiekowi tym bardziej nie dam, ble :-) No ale wiecie, że ja z tych pierdzielniętych w mózg na odżywianie.

Ostatnia edycja:
reklama
To ja chceeeee zaproszenie do grupy !!!! Zapominajko :tak:

Ja lubie parowki , hot dogi i nie wnikam z czego sa:-) Smakuja mi wiec JEM:crazy:

Dostalam dzis partie ciuszkow od mojej kuzynki;D Mama moja je trzymala i dopiero dzis sie dowiedzialam ze takowe sa:szok: Koszulki, body, spioszki i masa czapeczek:-) Wszystko malutkie wiec na poczatek bedzie. Chociaz obawiam sie ze moje dziecko urodzi sie DUZE, tak jak ja, moi bracia, moj małż, jego brat i bratanek:cool:

Do góry