reklama
citrus
Fanka BB :)
Kaja, Ty się opanuj, bo kiedyś padnę na cycki z tych Twoich tekstów. No jak tak można ciężarną do płaczu doprowadzać, to ja nie wiem.
Idę zrobić kolację mojemu panu, bo kona z głodu. obiad jadł trzy godziny temu. Dwudaniowy Nie, jednak nie, bo sobie książę zrobi bakłażana z patelni później. Uff.
NANU, jadę tam! Po te PIER(dol)niki
Idę zrobić kolację mojemu panu, bo kona z głodu. obiad jadł trzy godziny temu. Dwudaniowy Nie, jednak nie, bo sobie książę zrobi bakłażana z patelni później. Uff.
NANU, jadę tam! Po te PIER(dol)niki
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Sprzątałam, gotowałam, prałam, ogarniałam i teraz jakoś mi ;/
Nanu jakie śliczne!!!!
Nanu jakie śliczne!!!!
Dawaj Citrus! najwyżej zrobię kolejne!!!
PS zarypisty napój przypadkowo stworzyłam!
ze śniadania została herbata z miodem (mix czarnej z pomarańczą i cynamonem i czerwonej rooibos honeybrush z jarzębiną) - wlałam do szklanki - dodałam cytryny i wody mineralnej! MNIAM!!!
PS zarypisty napój przypadkowo stworzyłam!
ze śniadania została herbata z miodem (mix czarnej z pomarańczą i cynamonem i czerwonej rooibos honeybrush z jarzębiną) - wlałam do szklanki - dodałam cytryny i wody mineralnej! MNIAM!!!
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja a czemu nie chcesz chłopaków- bliźniaków?
Chłopaki łatwe w obsłudze
Chłopaki łatwe w obsłudze
Ranking parówek dla dzieci - Infografika - WP.Pl
ZAPO, pamietam taka sytuacje z poczatku wrzesnia, siedzimy sobie u rodzicow S w pieknym ogrodzie i nagle S zaczyna komentowac moje: "dwoje dzieci i tyle, ostatnia ciaza, konczymy, zszywamy sie, zaszywamy, produkcja stop.." i mowi tak:
"gadaj, gadaj, a to beda blizniaki i tyle z twojego gadania.."
myslalam, ze potraktuje go szlaufem albo przejade autem, skonczylo sie to wojna, bo on zawsze chcial miec duzo dzieci, ja jedno lub dwoje..
jak to sie skonczylo wszystko same wiecie
chcialabym zeby byla parka, chlopiec i dziewczynka..
ale ze moje pobozne zyczenia i tak ida u boga tranzytem do niszczarki to pewnie bede miala dwa dyndole miedzy ichnimi nogami'
NANU, piekne pierniki..
moje dziecko oswiadczylo wlasnie ze jest krolowa...
i dodala: przykro mi ze ty jestes tylko normalna mama...
pchi..
ZAPO, pamietam taka sytuacje z poczatku wrzesnia, siedzimy sobie u rodzicow S w pieknym ogrodzie i nagle S zaczyna komentowac moje: "dwoje dzieci i tyle, ostatnia ciaza, konczymy, zszywamy sie, zaszywamy, produkcja stop.." i mowi tak:
"gadaj, gadaj, a to beda blizniaki i tyle z twojego gadania.."
myslalam, ze potraktuje go szlaufem albo przejade autem, skonczylo sie to wojna, bo on zawsze chcial miec duzo dzieci, ja jedno lub dwoje..
jak to sie skonczylo wszystko same wiecie
chcialabym zeby byla parka, chlopiec i dziewczynka..
ale ze moje pobozne zyczenia i tak ida u boga tranzytem do niszczarki to pewnie bede miala dwa dyndole miedzy ichnimi nogami'
NANU, piekne pierniki..
moje dziecko oswiadczylo wlasnie ze jest krolowa...
i dodala: przykro mi ze ty jestes tylko normalna mama...
pchi..
Ostatnia edycja:
reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
To ja chceeeee zaproszenie do grupy !!!! Zapominajko
Ja lubie parowki , hot dogi i nie wnikam z czego sa:-) Smakuja mi wiec JEM
Dostalam dzis partie ciuszkow od mojej kuzynki;D Mama moja je trzymala i dopiero dzis sie dowiedzialam ze takowe sa Koszulki, body, spioszki i masa czapeczek:-) Wszystko malutkie wiec na poczatek bedzie. Chociaz obawiam sie ze moje dziecko urodzi sie DUZE, tak jak ja, moi bracia, moj małż, jego brat i bratanek
Ja lubie parowki , hot dogi i nie wnikam z czego sa:-) Smakuja mi wiec JEM
Dostalam dzis partie ciuszkow od mojej kuzynki;D Mama moja je trzymala i dopiero dzis sie dowiedzialam ze takowe sa Koszulki, body, spioszki i masa czapeczek:-) Wszystko malutkie wiec na poczatek bedzie. Chociaz obawiam sie ze moje dziecko urodzi sie DUZE, tak jak ja, moi bracia, moj małż, jego brat i bratanek
Podziel się: