reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Ooo widze siusiakowo sie robi;D
Ale nic dziwnego - chlopcy przewaznie ujawniaja sie najpierw:-)
Ja dalej jestem chomikiem Takim dokladnie - tylko jednostronnie Ale najlepsze jest to, ze mnie nie boli nicccccc.
Ogarnelam troche chatke i zaraz jade na kawe do mamy. Mialam zajrzec dzis do tego Cubusa ale z taka chomikowata twarza to mi sie nie chce ludziom na oczy pokazywac Małż moj w trase pojechal, dj'em jest wiec w weekendowe noce go nie ma;] A i ja sama sie tym zajmuje, no ale teraz mnie czeka dluuuuuga przerwa z racji dzidziusiowania....
Macie mnie zza dj'ki ))
Ale nic dziwnego - chlopcy przewaznie ujawniaja sie najpierw:-)
Ja dalej jestem chomikiem Takim dokladnie - tylko jednostronnie Ale najlepsze jest to, ze mnie nie boli nicccccc.
Ogarnelam troche chatke i zaraz jade na kawe do mamy. Mialam zajrzec dzis do tego Cubusa ale z taka chomikowata twarza to mi sie nie chce ludziom na oczy pokazywac Małż moj w trase pojechal, dj'em jest wiec w weekendowe noce go nie ma;] A i ja sama sie tym zajmuje, no ale teraz mnie czeka dluuuuuga przerwa z racji dzidziusiowania....
Macie mnie zza dj'ki ))
lasencje, czy my mamy jakis watek ze zdjeciami? taki, zeby moze nawet byl zamkniety, zebysmy mogly pokazywac sie tam, nasze familiady itd..?
FRAMAMCIA, super, ale usg czy ten slynny test?
bo chyba cos przegapilam, czy ktos wie? bo frama na woli chyba juz
KASIENKA, super , kurcze jak mi sie podoba laska za sterami, bomba:-)
FRAMAMCIA, super, ale usg czy ten slynny test?
bo chyba cos przegapilam, czy ktos wie? bo frama na woli chyba juz
KASIENKA, super , kurcze jak mi sie podoba laska za sterami, bomba:-)
sembonzakura
Kasienka super też bywałam za djką
hej wieczorne prawie
my wczoraj powróciliśmy ok 1wszej od znajomych
na kolacji obżarłam się jak bąk! polędwiczki wieprzowe w sosie serowo truflowym, do tego grzanki z musem pieczarkowym i sałatka z rukoli, pomidorków itp - BOSKIE!
dziś nie go tuję - jemy ogórkową... wczoraj zrobioną
pospaliśmy do 11stej, potem kąpiel, śniadanko i znów laba i kima przed tv
teraz zabieram się nareszcie za pierniki mmm.... już czuję ten zapach....
my wczoraj powróciliśmy ok 1wszej od znajomych
na kolacji obżarłam się jak bąk! polędwiczki wieprzowe w sosie serowo truflowym, do tego grzanki z musem pieczarkowym i sałatka z rukoli, pomidorków itp - BOSKIE!
dziś nie go tuję - jemy ogórkową... wczoraj zrobioną
pospaliśmy do 11stej, potem kąpiel, śniadanko i znów laba i kima przed tv
teraz zabieram się nareszcie za pierniki mmm.... już czuję ten zapach....
Mamy grupę majową zamkniętą. Zapominaja tam zaprasza A właśnie, chciałabym Was poznać z twarzy, bo nijak nie umiem sobie Was wyobrazić
no to ja wiem, to ja to mam ta grupe majowa..
ale jeszcze nigdy tam nie wlazilam
citrus
Nanulika, zazdroszczę chęci :-) Ja zrobiłam zakupy, obiad, upiekłam krakersy i teraz siedzę obżarta jak również bąk i zabiłabym za wielką szklankę zimnej coli light
Włazić i dodawać fotki Ja już na publiczny chyba nic nie wrzucę, bo tu się musi roić od zboczeńców, których podniecają kobiety w ciąży
Włazić i dodawać fotki Ja już na publiczny chyba nic nie wrzucę, bo tu się musi roić od zboczeńców, których podniecają kobiety w ciąży
reklama
Podziel się: