reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie :-) i zaraz zmykam bo moje ostatnie dni mnie mecza ,,,ciagle sprzatam i niewiem po co? ukladam w szafach ,meble czyszcze codziennie i niewiem co mi jest ...albo za taxi robie :-D
Misiak -Zobacz załącznik 517404to dla ciebie ;-)

Cześć dziewczyny, tu Olka!!:-)
Widzę że tętni u Was życiem, chociaż tyle radochy, gdzie czasem przyziemne sprawy nie dają o sobie zapomnieć :-(
ale co tam suma sumarum każda z nas wie co jest najważniejsze, zdrowie, rodzinka, love :-)
My z mężem jakoś sobie radzimy, ale od kiedy jestem na zwolnieniu odpuściłam, a do tej pory zawsze jakaś kaska na waciki wpadła, bo jestem fizjoterapeutką i po pracy do pracy!!!
A tu doszły wydatki: lekarz, badania, witaminy itp no więc szału nie ma!!! A pętla na szyi w postaci kredytu na 25 lat na 50m2 też jest :-) i jakoś trzeba sobie radzić!!!

Mysiak
ja również za pan brat z Falubazem, mój mąż to świr na maxa...także pozdro!!!:-)
lo matko, falubazy przejmuja kontrole nad swiatem:szok::-D
ja jestem z pochodzenia gorzowianka, wiec same sobie dopowiedzcie, Mysiaki i inne myszy:-D cale dziecinstwo, dopoki w pl mieszkalam, w sensie gdzies do 10 roku zycia spedzilam na stadionie, z racji posiadania czterech braci..
i szalik niebiesko zolty posiadam:-D
ale PEACE:laugh2:

a druga sprawa jest taka, ze cierpie na bezsennosc...i to wcale juz nie jest smieszne, poloze sie, walam po tym lozku, a po dwoch godzinach rezygnuje ze spania, bo bez sensu i czytam, wierce sie, laze, ogladam cos....co za kanal:eek: bez sensu...
w ciazy z marysia ogladalam horrory po nocach:-D...i dextera..zamiast sie na zapas wyspac to du.....

Ostatnia edycja:
reklama
Wtrącę o no-spie: brałam teraz 3x1 forte przez 2 tygodnie, kiedy odklejała mi się kosmówka. Przy Kubie też brałam, Młody zdrów jak ryba.
Myślę, że czasem są powody, dla których lekarz zaleca no-spę i trzeba brać.

Co do imienia, to fuuuuu... Mam na imię Wanda:sorry:

serio? piękne imie.
kojarzy mi się dobrze, z romantyczną dziewczyną.
Wandzia, chyba córka Magdaleny Różczki tak ma na imię.

a tak wogóle to dzień dobry ,ciekawe czy dziś będę mieć lepszy dzień.....

Witam ranne ptaszki :-) a myślałam, że to tylko ja nie mogę spać!!!
KAJA ja też późno chodzę spać, wczoraj o 1wszej zasnęłam, dobrze że jakaś komedia leciała, to nie było dramatu :-) i na to wygląda że 7,5 godziny snu było wystarczające dla nas:-)

aaale Twoja Marysieńka ma przecudowne kędziorki mmmmmmmmmmmmmmm:-)

Co do żużla nie miałam pojęcia na czym to polega dopóki nie poznałam mojego obecnego, hehe ale ja jestem zupełnie neutralna, dla mnie sport nie ma granic, żadnych podziałów itp:tak: także luzzzzzzz and peace
co do jednego jestem pewna na pewno nasz maluch będzie się wychowywał na stadionie żużlowym, mój mąż nie popuści:-)

Co tutaj dzisiaj robić??? takie dylematy mną szargają hehe, tak brzydko na dworze , że nosa nawet się nie chce wysuwać:no:
Pogodnego dnia mamusie!!!

lo matko, falubazy przejmuja kontrole nad swiatem:szok::-D
ja jestem z pochodzenia gorzowianka, wiec same sobie dopowiedzcie, Mysiaki i inne myszy:-D cale dziecinstwo, dopoki w pl mieszkalam, w sensie gdzies do 10 roku zycia spedzilam na stadionie, z racji posiadania czterech braci..
i szalik niebiesko zolty posiadam:-D
ale PEACE:laugh2:

a druga sprawa jest taka, ze cierpie na bezsennosc...i to wcale juz nie jest smieszne, poloze sie, walam po tym lozku, a po dwoch godzinach rezygnuje ze spania, bo bez sensu i czytam, wierce sie, laze, ogladam cos....co za kanal:eek: bez sensu...
w ciazy z marysia ogladalam horrory po nocach:-D...i dextera..zamiast sie na zapas wyspac to du.....
Stal Gorzow srebrni medalisci :-) ..,a my zielonogorzanie mamy to we krwi musimy kochac Falubaz to ich dopinguje ....:-) teraz tez jestem fanka pilki noznej ale falubazik ma zawsze pierwsze miejsce .

Witam sie z rana czas wyjsc na zakupy .....Piszecie cos o imionach wlasnych moje Kinga jak w niku
;-)

Heja....dzień przywitałam z szalejącymi hormonami:no:
Wstałam z łóżka, spojrzałam w lustro i stwierdziłam, że mój okruszek w brzuchu to synek....zalałam się łzami:shocked2: Ok marzy mi się druga dziewczynka ale cholipa wiadomo, że synka tak samo mocno będę kochać! i w ogóle reakcja Majuchny na to, że może mieć brata (ona chce tylko siostrę;-)) doprowadza mnie do płaczu. Przed wyjściem do szkoły mówię jej, że coś czuje, że jednak będzie miała braciszka, a ta łzy w oczach i nieeeeeee:shocked2: całą drogę do szkoły się do mnie nie odezwała:-(

Kitka życzę Ci żebyś się miło rozczarowała:-)

Moja rodzina żartobliwie na fasolkę po reklamie ING w telewizji zaczęła mówić ZYGI ZYGI i praktycznie od samego początku bąbelek przyjął formę męską:-) a ja na przekór myślę że będzie dziewczynka!!!

Także trzymam kciuki za Ciebie i siebie, może za tydzień już się coś u mnie wyjaśni!!!

Dobra trzeba wstawać, ile można gnić:-D

niby wszystko można ogarnąć ale mój mąż z tych co nie oszczędzają ;/ ale tego żebym sama w domu siedziała bo on pracuje całymi dniami bym nie zniosła, ja to z tych, którymi się trzeba opiekować i pomagać codziennie;p

Kaja, Dexter... <3

Ej, coś mi się robi wieczorami z brzucholem. Leżę sobie, leżę, zasypiam (na lewym boku), a tu nagle cały prawy bok mi drętwieje nagle, jakoś tak przedziwnie się czuję i od razu wybudzam. What the fuck? :szok:

reklama
hej kochane!
postanowiłam dzisiaj w pracy odpalić BB.
jak się cieszę że jutro mam wolne:))) będę robić pierniki swiąteczne:p
już sama się nie mogę doczekać:p
dołożę każdemu do prezentu przewiązane czerwoną kokardą z atłasu:)

Do góry