reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam was jak zwykle o północy ;)
Dawno nie pisałam ale miałam trochę stresujacy weekend i też sobie popłakałam ;) I JAK TAK PŁAKAŁAM TO SŁONKO WYSZŁO Z TYCH BRZYDKICH CHMUR I NAGLE CHUMOR MI SIĘ POPRAWIŁ. Ja to w ogóle mam huśtawka nastrojowe w tej ciąży i czasem się dziwię że mąż że mną wytrzymuje. Pociesza mnie również fakt że za 8 dni wyjazd do PL. tak bardzo się stesknilam za rodzina a oni pewnie nie za mną lecz za Michałem. Wcale im się nie dziwię bo w końcu wychowywał się w moim domu rodzinnym od urodzenia. Ponieważ z mężem mieszkaliśmy u moich rodziców przez 3 msc. Potem wynajmowalismy niedaleko nich mieszkanie więc widywali wnuka codziennie do roku czasu aż nie wyjechałem za granicę.

To może temat zapodam jak tam wasze TESCIOWE SIĘ SPRAWUJĄ? Ja nie utrzymuje z teściowa najmniejszego kontaktu. Mój mąż też unika swojej matki. Przyczyn jest wiele, wybraliśmy najlepsze rozwiązanie by uporać się z ta kobieta. Szkoda tylko naszych dzieci że nie poznają drugiej babci ale może to i lepiej, hmm nie wiem. Czas pokaże.

Ostatnia edycja:
Hej Wam,wstalam,koszmarow nie bylo,poki co nastroj bojowy do zmierzenia sie z rzeczywistoscia!
Ja tesciow nie mam niestety,oboje nie zyja juz prawie 15 lat:( nigdy ich nie poznalam,czasem bardzo tego zaluje....

Jade juz do pracy,mam plan spiac sie na maxa i wyrobic ze wszystkim do czw a pt zrobic sobie wolny i ODPOCZAC! Tym bardziej ze to pierwszy weekend od iks czasu kiedy nigddzie nie jedziemy ani nikt nie przyjezdza...

Milego dnia babki i kciuki za wizyty!!!

Kinga ja też raczej z tych co nie łykają tabletek, chyba, że to już konieczność :-)

Citrus nie martw się, jeszcze poczujesz ruchy, u Ciebie jest jeszcze czas, tym bardziej, że to Twoje pierwsze dziecko :-)

Kaja ja coś czuję, że jak Ci się dzieci rozbrykają, to jeszcze zatęsknisz za czasem kiedy ich jeszcze nie czułaś J i cieszymy się, że jednak wolisz nas :-p

Kitka to chyba normalne, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :-)

Eklerkaa moja teściowa mieszka za oceanem, nasz kontakt to telefon co niedzielę, ale ona ma fioła na punkcie wnuków (u szwagra jedno dziecię i u nas będzie dwójka), nadrabia braki wysyłając prezenty, ubrania i wszystko co jej wpadnie w ręce:) Ogólnie jest spoko, zawsze się dogadywałyśmy, moja mama mieszka w Anglii i też rzadko się widujemy ale często rozmawiamy – skype:-)

Nanulika powodzenia w realizacji planu :-)

hej dziewczyny,

Dziś dla odmiany ja miała koszmary, pewnie poprzedzające dzisiejszą wizytę.

Ja teściów w posiadaniu mam w sumie od niedawna, bo niecałe 2 miesiące, ale z M znamy się i kochamy od 6 lat. Lepszych teściów wymarzyć sobie nie mogłam, traktują mnie jak swoją córkę już od dawna i chciałabym, żeby to się nigdy nie zmieniło.
Co nie zmienia faktu, że wciąż nie potrafię do nich powiedzieć MAMO, TATO, jak po ślubie poprosili. Wy też miałyście z tym problemy?

Miłego dnia dziewczęta :)

witamy wtorkowo dziewczeta, za chwile wyruszam do pracy...och i to bedzie kolejny dlugi dzien..
Aska, kochana, ale ja w ogole nie mam stresa:-D tylko delektuje sie spokojem;-)

milego dnia wszystkim i do klika z pracy

A mi w nocy tym razem snil sie... sexik:zawstydzona/y: Głodnemu chleb na myśli???:-D

Eklerkaa
- ja ze swoimi tesciami mam dobre uklady. Na poczatku tesciowa strasznie sie wtracala do naszego zycia, ale ja upomnialam, ze jestesmy dorosli i damy sobie rade. I jakos sie uspokoilo. Sa bardzo pomocni dla nas.

Wiikki - ja tez na poczatku mialam z tym problem. W koncu musisz sie przelamac do tak naprawde obcych ludzi. Ale z czasem stalo sie to coraz latwiejsze i po roku od slubu juz praktycznie nie mam z tym problemu:tak:

Ja zjadlam sniadanko, ide sie ogarniac i jade na zakupy do mojej pizzerii - mam nadzieje, ze juz niedlugo ja w koncu otworzymy;))) Bo remont sie ciagnie jak flaki z olejem:baffled:

Ostatnia edycja:
moi nie sa najgorsi i raczej w nic sie nie wtracaja ale mamo i tato nie mówię mimo ze to 2,5 roku po slubie i drugie dziecko w drodze

dzień dobry!
Chociaż u mnie nie taki dobry bo czuję się jak kupa:-(przez ten cholerny kaszel nie mogłam spać, do tego od rana cały czas wymiotuje:no:. Masakra jadę zaraz do lekarza bo dłużej nie wytrzymam:wściekła/y:

reklama
Ech, a ja bym chciała, żeby mama W. (niby nie teściowa, bo przecież nie mamy ślubu) była zdrowa, a niestety jest jak roślinka. W. zawsze mówi, że jego mama by mnie uwielbiała, ale czy byłoby tak faktycznie, nigdy się nie dowiem. Pocieszam się tylko tym, że tata W. baaaaaaaaaardzo mnie lubi i zupełnie nie przeszkadza mu, że jestem młodsza od jego syna o dwakroć :-D

Kasieńka, otwieracie pizzerię? W którym miejscu? :-)

Do góry