reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja tam też jem wszystko praktycznie... no, bez surowych ryb np. w sushi i surowego mięsa i wędlin.
na pewno jem majonez, trochę serów pleśniowych, lodów mało, bo nie przepadam... aha, no i popijam Bavarię 0,0% - na początku mi nie smakowała, ale teraz nawet, nawet... no a pasztet to średnio co 2 dzień łyżeczką z puszki :-D

Framama, nie ironizuj :-D Całe życie byłam panikara pierwsza klasa, dopiero W. mnie za każdym razem sprowadza na ziemię i pokazuje brak racjonalizmu moich obaw :-)

PASZTET ZE ŚLIWKĄ!!!!!!!!!!! O kuźwa, chcę teraz, zaraz! I wątróbkę z octem balsamicznym i musztardą francuską... I moją wędlinę wołową, której ZABRAKŁO DZISIAJ W SKLEPIE!!!!!!!!!!

Boże...

Ostatnia edycja:
kaja toż to przecież przestępstwo :-p
mdla ale Ci dobrze, moja miałczy mi za uchem.

citrus całe szczęście, że są Ci mężczyzni :-D
bez nich pewna zguba :-D

Ostatnia edycja:
Ty sie malenka tam nie podsmiewaj, bo bedziesz miala do czynienia...z ciazowa mafia, nadalam sobie troche wyzszy status, bo wlasciwie jest nas troje, to juz raczej organizacja przestepcza bym smialo powiedziala;-)..

przestepczosc zorganizowana:szok::-D

Zapo...dlaczego uwazasz ze ja w iglo mieszkam:-D..

Kurcze, moj kolega z polski, z racji tego miejsca zamieszkania na biegunie nazywa mnie biegunka:-D

reklama
Kaja bo ja jedno takie zdjęcie stare pamiętam. I tam wszystko białe u was było i tylko ty nie biała w takich wielkich okularach słonecznych, a u nas wtedy wiosna chyba była :-D
Tak mi się ten obrazek utrwalił i nie odpuszcza, że dla mnie w iglo pozostaniesz :laugh2:

No i nie mam mózgownicy i jestem blond.
Co się dziwisz :-p

Do góry