reklama
Ja tam też jem wszystko praktycznie... no, bez surowych ryb np. w sushi i surowego mięsa i wędlin.
na pewno jem majonez, trochę serów pleśniowych, lodów mało, bo nie przepadam... aha, no i popijam Bavarię 0,0% - na początku mi nie smakowała, ale teraz nawet, nawet... no a pasztet to średnio co 2 dzień łyżeczką z puszki
na pewno jem majonez, trochę serów pleśniowych, lodów mało, bo nie przepadam... aha, no i popijam Bavarię 0,0% - na początku mi nie smakowała, ale teraz nawet, nawet... no a pasztet to średnio co 2 dzień łyżeczką z puszki
citrus
Fanka BB :)
Framama, nie ironizuj Całe życie byłam panikara pierwsza klasa, dopiero W. mnie za każdym razem sprowadza na ziemię i pokazuje brak racjonalizmu moich obaw :-)
PASZTET ZE ŚLIWKĄ!!!!!!!!!!! O kuźwa, chcę teraz, zaraz! I wątróbkę z octem balsamicznym i musztardą francuską... I moją wędlinę wołową, której ZABRAKŁO DZISIAJ W SKLEPIE!!!!!!!!!!
Boże...
PASZTET ZE ŚLIWKĄ!!!!!!!!!!! O kuźwa, chcę teraz, zaraz! I wątróbkę z octem balsamicznym i musztardą francuską... I moją wędlinę wołową, której ZABRAKŁO DZISIAJ W SKLEPIE!!!!!!!!!!
Boże...
Ostatnia edycja:
Ty sie malenka tam nie podsmiewaj, bo bedziesz miala do czynienia...z ciazowa mafia, nadalam sobie troche wyzszy status, bo wlasciwie jest nas troje, to juz raczej organizacja przestepcza bym smialo powiedziala;-)..
przestepczosc zorganizowana
przestepczosc zorganizowana
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
a ja jem kogiel mogiel
Na stos;
chociaż właściwie u ciebie to się może jaja od mrozu ścinają
A ja mam gorączkę :-(
Już chcę być zdrowa.
A młode się kokosi fajnie. Przynajmniej mamusi nie stresuje.
Ja bym tak z jedzonkiem nie panikowała.
Luuuuuuzik
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja bo ja jedno takie zdjęcie stare pamiętam. I tam wszystko białe u was było i tylko ty nie biała w takich wielkich okularach słonecznych, a u nas wtedy wiosna chyba była
Tak mi się ten obrazek utrwalił i nie odpuszcza, że dla mnie w iglo pozostaniesz
No i nie mam mózgownicy i jestem blond.
Co się dziwisz
Tak mi się ten obrazek utrwalił i nie odpuszcza, że dla mnie w iglo pozostaniesz
No i nie mam mózgownicy i jestem blond.
Co się dziwisz
Podziel się: