reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
siemanitos matki:-)

ale pospalam...
ktos mi musi zabrac komputer, bo jak tylko otworzylam oczy to poczulam, ze to jest dobry moment na kupienie prezentu dla mojej chrzesniaczki:-D

ale mi ochoty na lody narobilyscie..albo sera plesniowego bym zjadla, albo sera z lodami;-)

Po Grycany nie sięgnę przez "Trzy Gracje", tylko Algida :-D No i te z Biedrony, jak na cenę są po prostu zajebiście smaczne... Musi je chyba produkować jakaś znana firma :sorry2:

Na opakowaniu na pewno napisane :happy:
Mnie 3 Gracje są całkowicie obojętne. Lubiłam te lody nim się celebrytkami zrobiły i nic tego chyba nie zmieni.

Kaja jeszcze ci smaczki nie przeszły :szok:

A ciebie te tłumy kopią już?

Z ciekawosci zajrzalam i co portal to inne tygodnie.Ja w 1ciazy czulam w 16 tygodniu.I tak tez czytalam 16-20tc.Teraz patrze a tu 16-20tc,18-22tc,20-24tc :szok: A juz najdziwniejsze jest to,ze na jeszcze innym portalu pisza,ze nie ma odpowiedzi i sprawa jest indywidualna ale jak sie w 21tc jeszcze nie czuje to pewnie sie tak tylko wydaje(bez komentarza) ale na wszelki wypadek zglosic sie do lekarza.
Moj gin sie smieje,ze najbardziej szkodliwy dla kobiety w ciazy jest internet ;-)

Ja z Grycanow jak w Pl bylam jadlam cynamonowe.Obled :) Na pewno sie wybiore jak teraz bede!Narobilyscie mi smaka i ide do lodowy.Czeka tam rezerwowe pudelko :)

no ja spotkałam sie z najwieksza iloscia wypowiedzi ze pomiedzy 16-20tc. u pierwiastek:D i tak jak mdła pisze ,ze po 21tc jak sie nie czuje to do lekarza.
wiec duzo czasu jeszcze. Ja natomiast licze ze maluch codziennie da taki popis swoich umiejetnosci:D

to kurde co ja czuje jak nie dziecko?? Co ja mogę mieć jeszcze w macicy?!

A jak jest z tymi lodami w końcu?? Można je jeść czy nie?? O_O

sembonzakura maluszka czujesz:D Ja uwazam ze bardziej wazne sa te granice koncowe czyli 20/21 tydzien. Poprostu potrafisz wczuc sie w swoje cialo i juz czujesz maluszka.

Ej o co chodzi z tymi lodami??? Bo ja wpieprz.... az sie uszy trzesą:p wiec nie mowcie ze nie mozna.

Pogadajmy o czymś :-D O boże, miałam Wam pokazać jak wyglądają wory pod oczami ze smutku wg Puchałke, hahahahahahaha

I jasne, że można lody, o ile w składzie nie mają surowych jajek!!!!!!!!

Załączniki

• 422557_235964303151590_206211758_a.jpg
    422557_235964303151590_206211758_a.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 48
Na opakowaniu na pewno napisane :happy:
Mnie 3 Gracje są całkowicie obojętne. Lubiłam te lody nim się celebrytkami zrobiły i nic tego chyba nie zmieni.

Kaja jeszcze ci smaczki nie przeszły :szok:

A ciebie te tłumy kopią już?

nie, wlasciwie to dopiero przyszly...bo wczesniej i tak wszystko kibel, juz mi sie chwilami nie chcialo nawet jesc..
wiesz co kochana, no ze dwa razy poczulam ze sie cos tam poruszylo, ale zeby to bylo mozna nazwac kopaniem to absolutnie nie:-D a juz zeby cos wystawalo lub przemieszczalo brzuch, tym bardziej nie:-D

CYTRYN, wez sie tam wyluzuj, stara..ja Marysie poczulam , juz wiem , w 22 tygodniu, bardzo delikatnie i subtelnie, zadne kopniaki czy cos, "kopniaki" byly moze od 36 tyg..38

reklama
nie chce wzbudzać paniki z tymi lodami, tylko koleżanka w pracy mi mówiła jak była w ciąży że nie je lodów w strachu przed salmonellą... W każdym razie majonezu też nie jadła. Ja od początku ciąży nie tykałam ani jednego ani drugiego, dopiero później poczytałam o pasteryzacji i je majonez Hellmans ale lodów dalej nie O_O

Do góry