reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kaja bo ja jedno takie zdjęcie stare pamiętam. I tam wszystko białe u was było i tylko ty nie biała w takich wielkich okularach słonecznych, a u nas wtedy wiosna chyba była :-D
Tak mi się ten obrazek utrwalił i nie odpuszcza, że dla mnie w iglo pozostaniesz :laugh2:

No i nie mam mózgownicy i jestem blond.
Co się dziwisz :-p

mozgownicy to nie mam i ja i jestem blond..chociaz mysle ze nie moge juz tego glosno mowic, w sensie o braku mozgu, bo w koncu jestem mozgiem organizacji przestepczej:-D
iglo nostra...:-D

reklama
Cześć dziołchy;-)
Nareszcie weekend!!! Może się chociaż do 7 wyśpię :-p

Nie gadajcie o jedzeniu, bo mi niedobrze. Wracałam do domu z myślą, że MUSZĘ zjeść coś pikantnego. Zamówiłam pizzę i mi wcale nie smakowała:baffled: Teraz mam mdłości. Błe.

A majonez lubię od czasu do czasu, najbardziej Kielecki. Lodów chyba jeszcze w ciąży nie jadłam, ale kto wie...
A co do przesądów jedzeniowych, to koleżanka mi zakazuje pomarańczy, bo "ona przez nie urodziła 3 tygodnie wcześniej":sorry2:

Cześć Dziewczyny!

No to się dzisiaj rozgadałyście, a jak gorąco było;-)

Wiecie co wczoraj wieczorem oraz w nocy miałam dziwne kłucie w pochwie, jakby w szyjce macicy, dziś znowu się zaczyna. Tak mnie kłuje jakby ktoś igłą mi dotykał szyjkę. Troszkę się martwie, miała któraś coś podobnego? Wiztyę mam dopiero w przyszły piątek.

Lody jadłam już ze 3 razy, podobnie z majonezem. Ja akurat bardzo lubię lody Grycan. Zjadłabym kanapkę z tatarem, ale to całkowicie zakazane!!! :angry:

Ostatnia edycja:
Aniaczek, ja tak miałam chyba raz, ale zapomniałam :-D

Kaja, igloo nostra, kuźwa, bo jak przez te śmiechy z Waszych gadek dziecko mi któregoś dnia przywali w pęcherz i się zleję, to utłukę Was, biegun(ka) i Pyrlandia wcale nie tak daleko... :-D

I też jestem blondynką. Blondynizm ma się chyba w genach.

Aniaczek, ja tak miałam chyba raz, ale zapomniałam :-D

Kaja, igloo nostra, kuźwa, bo jak przez te śmiechy z Waszych gadek dziecko mi któregoś dnia przywali w pęcherz i się zleję, to utłukę Was, biegun(ka) i Pyrlandia wcale nie tak daleko... :-D

I też jestem blondynką. Blondynizm ma się chyba w genach.

i tym optymistycznym akcentem zamykamy kawiarenke na dzis:-D

Kogiel mogiel jest jednak ryzykowny :>
Ja dziś de na lody :D fak de system. zapytam sie tylko czy z surowych jajców robione i tyle. Ja piwo bezalkoholowe piła ale na chwile obecną wolę herbatę. Pije Mojito bez a o papierosach śnię i marzę choć rzuciłam w marcu.

Cześć kochane

Cześć Dziewczyny!

No to się dzisiaj rozgadałyście, a jak gorąco było;-)

Wiecie co wczoraj wieczorem oraz w nocy miałam dziwne kłucie w pochwie, jakby w szyjce macicy, dziś znowu się zaczyna. Tak mnie kłuje jakby ktoś igłą mi dotykał szyjkę. Troszkę się martwie, miała któraś coś podobnego? Wiztyę mam dopiero w przyszły piątek.

Lody jadłam już ze 3 razy, podobnie z majonezem. Ja akurat bardzo lubię lody Grycan. Zjadłabym kanapkę z tatarem, ale to całkowicie zakazane!!! :angry:

Ja też takie kłucie mam czasem, poprzednio też miałam. Macica rośnie, a szyjka razem z nią pracuje. To normalne :tak:

Cytryna moja znajoma w ciąży bądąc 2 x się posikała. Raz ze śmiechu właśnie, a za drugim razem potomek ją tak kopnął w pęcherz, że samo poleciało . Nie znasz dnia ani godziny :-D

Ja dziś słomianą wdową jestem :confused2:

reklama
zapominajka ja wczoraj byłam :-)
wczoraj byłam u mnie przyjaciółkado 12 w nocy ,poszłam spać o 1. wstałam o 8
zapominajka, cytryna ja uwielbiam blondynki, :-D piękny kolor :-)
wiecie ,że ja cały czas leze w łóżku i oglądam bajkę z córeczką
później muszę jechać do sklepu po buty i na obiad z rodzinką bo nie chce mi sie gotować :rofl2:

eklerka ja też generalnie cierpię na bezsenność

Do góry