reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Kaja bo ja jedno takie zdjęcie stare pamiętam. I tam wszystko białe u was było i tylko ty nie biała w takich wielkich okularach słonecznych, a u nas wtedy wiosna chyba była :-D
Tak mi się ten obrazek utrwalił i nie odpuszcza, że dla mnie w iglo pozostaniesz :laugh2:

No i nie mam mózgownicy i jestem blond.
Co się dziwisz :-p

mozgownicy to nie mam i ja i jestem blond..chociaz mysle ze nie moge juz tego glosno mowic, w sensie o braku mozgu, bo w koncu jestem mozgiem organizacji przestepczej:-D
iglo nostra...:-D

reklama
Cześć dziołchy;-)
Nareszcie weekend!!! Może się chociaż do 7 wyśpię :-p

Nie gadajcie o jedzeniu, bo mi niedobrze. Wracałam do domu z myślą, że MUSZĘ zjeść coś pikantnego. Zamówiłam pizzę i mi wcale nie smakowała:baffled: Teraz mam mdłości. Błe.

A majonez lubię od czasu do czasu, najbardziej Kielecki. Lodów chyba jeszcze w ciąży nie jadłam, ale kto wie...
A co do przesądów jedzeniowych, to koleżanka mi zakazuje pomarańczy, bo "ona przez nie urodziła 3 tygodnie wcześniej":sorry2:

Cześć Dziewczyny!

No to się dzisiaj rozgadałyście, a jak gorąco było;-)

Wiecie co wczoraj wieczorem oraz w nocy miałam dziwne kłucie w pochwie, jakby w szyjce macicy, dziś znowu się zaczyna. Tak mnie kłuje jakby ktoś igłą mi dotykał szyjkę. Troszkę się martwie, miała któraś coś podobnego? Wiztyę mam dopiero w przyszły piątek.

Lody jadłam już ze 3 razy, podobnie z majonezem. Ja akurat bardzo lubię lody Grycan. Zjadłabym kanapkę z tatarem, ale to całkowicie zakazane!!! :angry:

Ostatnia edycja:
Aniaczek, ja tak miałam chyba raz, ale zapomniałam :-D

Kaja, igloo nostra, kuźwa, bo jak przez te śmiechy z Waszych gadek dziecko mi któregoś dnia przywali w pęcherz i się zleję, to utłukę Was, biegun(ka) i Pyrlandia wcale nie tak daleko... :-D

I też jestem blondynką. Blondynizm ma się chyba w genach.

Aniaczek, ja tak miałam chyba raz, ale zapomniałam :-D

Kaja, igloo nostra, kuźwa, bo jak przez te śmiechy z Waszych gadek dziecko mi któregoś dnia przywali w pęcherz i się zleję, to utłukę Was, biegun(ka) i Pyrlandia wcale nie tak daleko... :-D

I też jestem blondynką. Blondynizm ma się chyba w genach.

i tym optymistycznym akcentem zamykamy kawiarenke na dzis:-D

Kogiel mogiel jest jednak ryzykowny :>
Ja dziś de na lody :D fak de system. zapytam sie tylko czy z surowych jajców robione i tyle. Ja piwo bezalkoholowe piła ale na chwile obecną wolę herbatę. Pije Mojito bez a o papierosach śnię i marzę choć rzuciłam w marcu.

Cześć kochane

Cześć Dziewczyny!

No to się dzisiaj rozgadałyście, a jak gorąco było;-)

Wiecie co wczoraj wieczorem oraz w nocy miałam dziwne kłucie w pochwie, jakby w szyjce macicy, dziś znowu się zaczyna. Tak mnie kłuje jakby ktoś igłą mi dotykał szyjkę. Troszkę się martwie, miała któraś coś podobnego? Wiztyę mam dopiero w przyszły piątek.

Lody jadłam już ze 3 razy, podobnie z majonezem. Ja akurat bardzo lubię lody Grycan. Zjadłabym kanapkę z tatarem, ale to całkowicie zakazane!!! :angry:

Ja też takie kłucie mam czasem, poprzednio też miałam. Macica rośnie, a szyjka razem z nią pracuje. To normalne :tak:

Cytryna moja znajoma w ciąży bądąc 2 x się posikała. Raz ze śmiechu właśnie, a za drugim razem potomek ją tak kopnął w pęcherz, że samo poleciało . Nie znasz dnia ani godziny :-D

Ja dziś słomianą wdową jestem :confused2:

reklama
zapominajka ja wczoraj byłam :-)
wczoraj byłam u mnie przyjaciółkado 12 w nocy ,poszłam spać o 1. wstałam o 8
zapominajka, cytryna ja uwielbiam blondynki, :-D piękny kolor :-)
wiecie ,że ja cały czas leze w łóżku i oglądam bajkę z córeczką
później muszę jechać do sklepu po buty i na obiad z rodzinką bo nie chce mi sie gotować :rofl2:

eklerka ja też generalnie cierpię na bezsenność

Do góry