reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Lumo współczuję tej sytuacji. No szok co się czasem dzieje.

Pocieszyłyście mnie z tymi rocznicami :zawstydzona/y:
Myślałam, że jestem jedyną babą na świecie która o tym nie pamięta...

Citrus jakby tak każdemu idiocie pomagało obicie mordy... ech
A książka w ostateczności tak, mój specyficzny rodziciel czytuje i owszem, ale trafić w jego gust...

reklama
I wszystko na temat!
Mogłabym Was uraczyć jeszcze wieloma takimi historyjkami:(

Co do prezentów, nie mam pojęcia. Dla Małego chcemy kupić dźwig Brudera i tyle. Mój tato nie żyje, mojej Mamie pewnie jakieś kremy Vichy, mężowi - to dopiero trudny przypadek, teściom nie wiem, jedynie dla bratanka męża mamy już ciuchy z H&m i gryzaczek. A słuchajcie znajomy mojej mamy sprowadza ciuchy właśnie z H&M, co prawda poprzednie kolekcje, ale nówki sztuki w cenach szok. Np. ciuchy dla dzieci po 5 zł, kurtki dla dzieciaków po 20 zł, spodnie, swetry dla dorosłych po 10/20 zł, bodziaki, sweterki, kurtki dla dorosłych po 30 zl.

Ostatnia edycja:
Olga, on organizuje dwa razy w miesiącu kiermasz i każdy może sobie przyjśc i kupić co chce i ile chce, tylko że to w Poznaniu

Zapominajka, ja sporo ciuchów kupiłam dla mojego 3,5 latka - piżamki, rajstopy, dwie kurtki, spodnie, letnie ciuchy, rozmiary są różne - tak samo dla dorosłych
Fotki mogę zrobć i wrzucić w weekend

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, zawsze to ja byłam ta od dat, a tu taka wtopa:-) Tez bym poszła do kina czy na kolacje ( choć pewnie trudny byłby wybór co na siebie założyć), ale młode z gorączka i nie mamy z kim zostawić.
Aisha, to nasza czwarta rocznica.

Historie z mobbingiem, o których piszecie to koszmar jakiś.Sama miałam do czynienia z nieuprzejmymi ludźmi czy chamsKimi nawet, ale,zeby ktoś uderzył czy telefon zepsuł...

reklama
co do tycia ja teraz ważę 10 i 3/4 co będzie jakieś 68 kg około ale wszystko w brzuchu. Ogólnie reszta mojej osoby schudła aż miło, ale przy tym wyglądam jakby moja ciąża była o wiele bardziej zaawansowana. Muszę się pomierzyć.

Do góry