reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Citrus, świetny temat, tylko chyba z materiałami troszke ciężkawo. Moja babcia była z pochodzenia Żydówką z domu, gdzie bardzo celebrowało się kuchnie i tradycje żydowskie, a nawet wszystko spisywano dla potomnych. Niestety wojna wszystko zniszczyła, a szkoda.

Zapominajko, no już z działkami tak jest, że jak nie szukasz to jest ich pełno, a jak zaczynasz się interesować to jakby się pod ziemie zapadły. Naszą Małżonek znalazł przez przypadek, jak wracał z trasy.

Aśka, współczuje spotkań z porcelaną

Agara, powodzenia w urzędach

reklama
Przepraszam, nie doczytam.... własnie wlazłam do domq:)

a wiec byłam sobie, poćpałam plyny w żyłę ok 1,5l dziennie elektrolitów i glukoze do tego :) w tyłek dali torrecan. nie haftam od 2 dni wcale:) jupi :) maluszek ma 4,59cm serducho bije i wg usg starszy o 4 dni :)

a ja właśnie powiedzialam szefowej, ze jestem w ciąży...stresowałam się gorzej niż mówiąc komukolwiek:eek:
pogratulowała i jest git, ale nie zapytała na kiedy termin itp. ale luz, pewnie nadrobi jak do niej dotrze:rofl2:

Hej hej :)

U nas dziś od rana wieje i leje. Brrrrrr...

Mój kolega z klasy z LO wygrał Must Be The Music:D
Super :) Ja tego nie oglądałam, bo nie mam Polsatu, ale chłopak mojej Siostry grał na perkusji w jakimś tam zespole, który też startował. Doszli wysoko, ale jak widać, nie wygrali ;)

Dziewczyny tyle z Was choruje. Ja tez się przeziębiłam ale kupiłam w aptece syrop *spam* i mi szybko przeszło. na 3 dzień byłam zdrowa jak rybka...
Podziwiam. Ja po tym syropie witałam się z muszlą. Nie jestem w stanie go przełknąć:no:

reklama
Agara, przepraszam, fakt pomyliłam się
Kinga28, powodzenia w urzędach
Mysiak, oby spotkania z porcelaną były już dla Ciebie tylko wspomnieniem
Flądra, super, że powiedziałaś już szefowej. Teraz będzie już Tobie łatwiej:-)

Do góry